Jake zavjere protiv akni na licu i tijelu

Postoji li osoba na svijetu koja ne želi biti lijepa? Takve ljude ne poznajemo. A ljepota je usko povezana sa zdravljem kože. Čisto, blistavo, bez prištića i mitesera... u našim gradovima i modernom životu to nije tako lako postići. Jeste li znali da se možete služiti magijom? Ne žurite s nevjericom slijegati ramenima, često kada, čini se, ništa neće pomoći, magični su rituali ti koji spašavaju dan. Dakle, što se čarolijom može učiniti da se ljepota sačuva i održi.

Pravila i značajke, kako funkcioniraju rituali?

Jeste li čitali bajke? Sjećate se da je svako čudo imalo svoje uvjete? Dakle, u modernoj magiji imperativ je poštivati ​​određena pravila, inače će postupci izgubiti snagu i, kao rezultat, neće imati učinka. Zato morate pokušati i sve dovršiti jasno i prema planu..

Da bi zavjere i rituali dobili snagu i dali najbolji rezultat, mora se poštivati ​​nekoliko uvjeta:

 • Tijekom čarobnih radnji potrebna je samoća. Ako nije moguće ostati sam u kući, otiđite barem u praznu sobu i ne puštajte nikoga unutra.
 • Bez vjere ništa neće uspjeti. U ovom će slučaju učinak biti poput prozivanja psovke koja je psovala u djetinjstvu.
 • Zavjeru morate izgovoriti samopouzdano. Ako se zbunite, ritual neće uspjeti..
 • Pažljivo slijedite upute. Najmanja povreda i ritual mogu dati upravo suprotan rezultat..
 • Ne govori nikome o ritualima. Magija voli tišinu. Možete podijeliti svoje iskustvo i pomoći nekome u borbi protiv istog problema nakon primanja rezultata, ali ni u kojem slučaju tijekom pripreme ili provođenja.
 • Izvodite rituale za opadajući mjesec. Budući da su čarobne akcije usmjerene na uklanjanje nepotrebnih osipa na koži, ovo je vrijeme najbolje. Umirući, mjesec se muči sa sobom, što znači da su rituali usmjereni na uklanjanje nečega u ovoj fazi najučinkovitijih svjetiljki.

Slijedeći ova jednostavna pravila, najvjerojatnije ćete uspjeti u svojim naporima. I kao nagradu dobit ćete čistu, ujednačenu kožu i ljepotu.

Akne na površini na licu

Akne na licu možda su najneugodnija stvar koja se može dogoditi uoči važnog događaja ili u običnom neupadljivom danu. Neće ih biti moguće riješiti u jednoj minuti, ali ako provodite preventivne rituale, problem se možda neće pojaviti..

 • biljni sapun (ili bilo koje sredstvo za čišćenje);
 • izvorska voda;
 • srebrni prsten.

Pročitajte na sapunu 3 puta:

“Perem pjenu, perem je, perem je. Uklonit ću svu prljavštinu s lica. Odnijet ću ga i ne vratiti. Kome treba - uzmi. "

Skupite izvorsku vodu u bocu i umočite prsten u nju. Pročitajte zaplet 1 put:

"Kao čista voda i sjaj srebra, tako je i koža zdrava."

Preduvjet je da se te radnje moraju izvesti u 12 sati na opadajućem mjesecu.

Ujutro operite lice posebnim sapunom (proizvodom) i običnom vodom.

Ako su se akne tek pojavile, za zavjeru za čišćenje kože trebat će vam:

 • svijeća;
 • ogledalo;
 • čašu čiste vode.

U tom se slučaju voda može izvlačiti iz slavine..

Na opadajućem mjesecu izađite vani i odaberite pusto mjesto. Stavite zrcalo na zemlju tako da odražava mjesec. Na to stavite čašu vode. Sada upalite svijeću i izgovorite zavjeru 3 puta:

„Kako je mjesec sjajan, kao što je voda čista, tako će i moje lice biti lijepo i čisto. Ako je istina da voda gasi vatru, tada će moje riječi biti istinite. Ključ, brava, jezik, amin. "

Zatim okrenite svijeću, ugasite vatru vodom u čaši. Operite se ovom tekućinom i ne brišite lice. Trebao bi se sam osušiti.

Postoji još jedna snažna zavjera. Trebat će:

 • čista krpa, po mogućnosti bijela;
 • čašu vode posvećenu u crkvi. Idealno za biranje prilikom krštenja.

Tekst zavjere čita se prije spavanja. Prvo operite lice pripremljenom vodom. Sada recite 3 puta:

“Umijem lice čistom vodom, isperem sve nepotrebne stvari. Nečistoća odlazi, čistoća dolazi. "

Sada nježno potapšajte lice čistom bijelom krpom i idite u krevet..

Zavjere od mitesera i akni na licu

Miteseri i miteseri mogu vam pokvariti raspoloženje. Naravno, bolje ih je riješiti se. Evo nekoliko moćnih načina:

Uzmite 7 ledenica, ponesite kući i otopite u posudi. Stavite srebrni nakit u dobivenu vodu i ostavite da odstoji 3 dana. Zatim, dok izgovarate riječi zavjere, operite se desnom rukom. U tom procesu što slikovitije vizualizirajte željeni rezultat. Istrljajte preostalu vodu s lica istom rukom s riječima:

"Nepozvani su došli, otišli na moj zahtjev".

Evo što trebate reći tijekom samog pranja: "Svjež kao priroda, čist poput snijega, polij me vodom kako ne bih zauvijek ostario."

Drugi ritual za akne zahtijevat će vodu iz izvora. 3 puta zaredom u ponoć pročitajte zavjeru o njoj:

“Voda je bistra poput kristalne suze. Evo me, djevojka je crvena, a koža moja ljepota ”.

Riječi se svaki put moraju izgovoriti tri puta. Operite lice ovom vodom ujutro. Ne brišite lice, pustite da se sam osuši.

Akne nastaju na tijelu

Ako se akne pojave na tijelu, morate odmah djelovati. Najpoznatiji ritual izvodi se na vodi i sapunu.

 • svijeća;
 • ogledalo;
 • komad sapuna;
 • čaša vode.

Kad padne noć, sjednite za stol. Postavite zrcalo nasuprot. Stavite sapun u sredinu. Zapali svijeću i reci:

"Zapali vruću vatru, uzmi moje probleme. Zapali goruću vatru, očisti mi rane. Zapalite laganu vatru, ponesite sa sobom prištiće ”,

prijeđite preko sapuna 3 puta u smjeru kazaljke na satu.

Sad je na redu voda. Uzmite čašu u desnu ruku i lijevim sprejem na ogledalu pročitajte zaplet:

„Kako se prljavština sa stakla ispire vodom, tako i nepotrebno ostavljajte s moje kože. Tako da sluga Božji (ime) ne pati, ne pati. Ključ, brava, jezik, amin ".

Stavite ogledalo na stol, a na njega sapun i ugasite svijeću u vodi s riječima:

"Kako se voda ne slaže s vatrom, tako neka i prištići nestanu sa mene".

Operite se ovim šarmiranim sapunom svaki dan.

Kupka s šarmiranim biljem dobra je i kod kožnih problema (posebno kod prištića na nosu). Za kuhanje preslicu na pari poparite u 2 litre vode. Dodajte infuziju u kupku. Prije zaranjanja u vodu pročitajte:

“Uronim se u vodu, očistim kožu. Neka bude čista i bijela, a prištiće / mitesere / mitesere držite podalje od vode. Amen."

Preporučljivo je ležati u kadi najmanje 15 minuta.

Treći, ali ne manje učinkovit način zahtijevat će pomoć voljenih. Izvorsku vodu ili takav snijeg sakupljajte u kantu. Uzmite žlicu soli i na njoj spelujte zaplet:

Sol, voda, vatra, zemlja. Sile elemenata, vjerujem u tebe. Oslobodio me se (ime) od akni / mitesera. Otvaram vam svoje srce, puštam vam svoju dušu, vjerujem vam svoje tijelo. "

Sol otopite u vodi i zagrijte dobivenu otopinu. Prije nego što se istuširate, zamolite svoju obitelj da vas polije ovom vodom. Zatim operite u vrućoj vodi bez sapuna.

Još jedna učinkovita metoda pogodna je za ljetno računanje vremena. Pronađite potok ili izvor. Dođite k njemu u ponoć i plivajte bez odjeće. Trebate uroniti bezglavo 3 puta. Između čitanja molitve:

“Čista voda teče, tenisice mi oduzimaju, uklanjaju se nedostaci, brišu se akne. Otopiti se za napad, otići i ne vraćati se. Moja je riječ snažna, moj duh je jak. Kako je rekla, neka tako bude. Amen. Amen. Amen."

Ostali rituali za problematičnu kožu

Problemi s kožom mogu se ne samo oprati, već i zakopati. Da biste to učinili, navlažite čisti komad tkanine blagoslovljenom vodom i na opadajućem mjesecu tri puta obrišite uznemirujuća područja lica ili tijela. Nakon toga, u potpunoj tišini, iznesite krpu na ulicu i zakopajte je na raskrižju s riječima: „Odvezujem se od sebe. Okrenem se od kože. Uklonite nečistoće i akne s kože. "

Nakon rituala, kući se također morate vratiti u tišini..

Također, ritual s kamilicom pomoći će kod akni. Uberite cvijeće na otvorenom polju i napravite s njim uvarak. Pročitajte zavjeru o tekućini:

„Kako je divlji cvijet lijep, tako sam i ja lijepa. Kako su latice bijele, tako je i moja koža. Kako je jezgra svijetla, tako sam i ja sada dobra. "

Operite lice ovom infuzijom ujutro i navečer mjesec dana. Rezultat ćete vidjeti uskoro.

Čarolija umivaonika jedan je od drevnih rituala. Održava se na otvorenom danju. Odaberite osamljeno mjesto s tekućom vodom. To može biti rijeka, potok, ali ne i jezero ili ribnjak. Donesite krpu na obalu i isperite je tri puta po 3 minute riječima:

“Sve moje nevolje nikamo nisu otišle. Sva moja ljepoto, ostani uz mene. Njega akni / akni, nestanite. Umjesto toga, dođite čisti i svježi. "

Zatim se operite ovom krpom svaki dan navečer. Važno je ne dopustiti nikome da ga koristi..

Ovdje smo za vas prikupili najmoćnije i najučinkovitije rituale i zavjere protiv akni. Oni će vam najvjerojatnije pomoći. Ako nema poboljšanja, bolje je konzultirati se s dermatologom i kombinirati njegove preporuke s čarobnim ritualima kako biste poboljšali učinak..

Snažne zavjere od prištića

Magija na polju zdravlja i ljepote također se može primijeniti. Pomaže u suočavanju s nekim bolestima čak i bolje od tradicionalne medicine. Na primjer, akne, previše je čimbenika koji ih uzrokuju. Apsolutno nema strpljenja za rješavanje svih redom. U takvoj situaciji pomoći će zavjera protiv akni..

 • Kako djeluje zavjera protiv akni?
 • Kako pravilno koristiti zavjeru protiv akni?
 • Zavjera protiv vode protiv akni
 • Infuzija i zavjera protiv akni
 • Zavjera za sapun
 • Zavjera ljubavi za kožu lica

Zavjera protiv akni

Kako djeluje zavjera protiv akni?

Najsnažniji planovi za akne djeluju na pomirenje ljudskog tijela s dušom. Činjenica je da ako je osoba bolesna, a akne su, naravno, također bolest, to znači da nije u potpunosti u skladu sa svojim tijelom..

Bolest na taj način pokazuje čovjeku gdje treba potražiti osnovni uzrok problema. Treba samo razmišljati o tome kakve osjećaje izazivaju akne? Kad su ljudi u pravilu sramežljivi, posramljeni, pokušavajući ih nekako maskirati. To znači da osoba pokušava sakriti neki dio svoje osobnosti od drugih ili od sebe. Dakle, zavjere protiv akni u ovom će slučaju biti usmjerene na međusobno pomirenje dijelova osobnosti.

Postoji, naravno, mogućnost da je osoba razmažena i da sada ima akne. Ako točno znate tko je točno nanio štetu, tada možete pročitati snažnu zavjeru od akni izravno do određenog imena osobe.

Kako pravilno koristiti zavjeru protiv akni?

Ako se odlučite riješiti akni pomoću magije, tada postoje pravila koja će dodatno povećati učinkovitost zavjere:

 1. Zavjera za uklanjanje prištića ili mitesera na licu mora se čitati vrlo čvrstim glasom. Istodobno, treba postojati povjerenje u glas. Takvu zavjeru bolje je šaptati nego glasno govoriti..
 2. Vrlo je važno vjerovati da će čarolija akni na tijelu sigurno pomoći. Vjera ovdje ima odlučujući trenutak. Ako čvrsto vjerujete u snagu takvog tretmana, tada će to zasigurno uspjeti, ali ako ne, a zavjeru izgovorite samo radi pokazivanja, tada ne biste trebali započeti. Magija vrlo jasno osjeća kada se poštuje i u nju vjeruje, samo u ovom slučaju ima koristi.
 3. Rezultat ćete čišći ako ćete, prije čitanja ove zavjere, nekoliko dana zaredom biti na funkciji. Odustanite od upotrebe alkoholnih pića, mesa, obavezno pušite. To će povećati vibracije u tijelu, što znači da će zavjeri biti puno lakše djelovati po potrebi..
 4. Također je poželjno odabrati određeni dan u tjednu. Bolje ako je utorak, srijeda ili petak. Možete provoditi čarobni ritual za čišćenje kože ostalim danima u tjednu, poželjno je izbjegavati osim ako je nedjelja.
 5. Ako se smatrate pravoslavnom osobom, onda prije izgovaranja zavjere trebate pročitati molitvu. Molitva koju pročitate pomoći će vam da se prilagodite pravom raspoloženju..
 6. Zavjera protiv akni bolje će funkcionirati ako je pročitate na opadajućem mjesecu..

Zavjera protiv vode protiv akni

Nije teško započeti razgovor s vodom kako bi koža bila čista. Pripremite čašu čiste vode za piće za opadajući mjesec. Stavite čašu na prozorsku dasku tako da mjesečina svijetli izravno na nju. Osoba s ovom bolesti također treba stajati tako da mjesečina izravno i jasno pada na nju..

Trebate duboko udahnuti, zatim izdahnuti, a zatim pročitati ove riječi:

“Gledam mjesec, divim se mjesecu. Njezino čisto svjetlo, njezino čisto lice. I želim sebi tako čisto lice, i želim sebi takav čisti ten. Neka mjesec kroz vodu prenosi svoju ljepotu i čistoću na moju kožu. Piti ću vodu i postat ću čistiji dušom i tijelom. Više me nije sram hodati, već samo hodati svugdje i pokazivati ​​se. Zauvijek biti lijep kao mjesec ".

Nakon toga, voda se mora popiti u jednom gutljaju. Zatim, u roku od tjedan dana, morate zasigurno piti čistu svetu vodu natašte. Možete ga razrijediti običnom vodom. Glavno je da je sveta voda barem djelomično prisutna u čaši. Pijte vodu natašte i izgovorite ove riječi:

"Lijek je najbolji, voda je čista, u tijelu je čistoća, u tijelu ljepota".

Dobro je ako vam pijenje čiste vode natašte postane stalna navika. Ova je navika vrlo korisna za zdravlje i ljepotu općenito. Činjenica je da čaša čiste vode može isprati toksine sa zidova želuca koji su se tamo nakupili preko noći. A ako svakodnevno vodu punite pozitivnom zavjerom na čistu kožu, tada će rezultati biti jednostavno zapanjujući..

Infuzija i zavjera protiv akni

Narodni lijekovi također su vrlo dobri u borbi protiv akni. Liječnici pojavu akni često povezuju s nepravilnim funkcioniranjem probavnog trakta. Dakle, ovdje možete pripremiti izvarak i izgovoriti ga. Tada će učinak juhe biti još jači..

Morate napraviti izvarak od kukuruzne svile. Možete ih kupiti u bilo kojoj ljekarni. Pijenje takve juhe mora biti na toplom. Pomaže kod mitesera i akni. Pomaže u poboljšanju probave. Svaki put, prije nego što popijete ovu juhu, na njoj morate pročitati takvu zavjeru:

„Kako pijem izvarak, kao što pijem napitak, tako će i na mom licu biti samo čistoća i ljepota. Tijelo je čisto, lice čisto, svugdje je ista ljepota i čistoća ".

Takvu juhu morate piti najmanje tri mjeseca, svaki dan, dva puta dnevno. Također je važno svaki put izgovoriti zavjeru prije nego što je upotrijebite. Ako je moguće, popijte juhu i recite zaplet za Uskrs. Na ovaj se dan snaga magije, zavjera za zdravlje povećava nekoliko puta.

Zavjera za sapun

Možete razgovarati o aknama i sapunu kojim se perete. Usput, ako imate prištiće, tada bi sapun trebao biti samo za lice, odvojen. To je neophodno kako bi manje klica dospjelo na lice. Morate pročitati ovu zavjeru u četvrtak.

Njegova snaga nalikuje zavjeri sibirskog iscjelitelja, također, na zdravlje kože. Uzmite sapun u ruke i pročitajte na njemu ovako:

“Sapunim vas na svojoj koži, ispiram sa sebe sve bolesti i tuge. Na mom licu nema ništa više osim jasne ljepote i prelijepe čistoće. Svaki put kad te sapunim sa sebe, isperem tugu. Pomozite mi sapunom da se riješim crvenila i gnoja, vjerujem u vas kao sredstvo, pomozite mi, hvala vam. ".

Nakon toga sapunite lice sapunom, kada operete sapun, zatim izgovorite sljedeće riječi u vodu:

"Voda, voda, operi moj osobni, skini visak i daj mu lakoću".

Tijekom ovog postupka, imperativ je slati zahvaljujući sapunu i koži. Zamislite kako su "prijatelji" i djeluju jedni na druge vrlo korisno.

Zavjera ljubavi za kožu lica

Čak i poznata iscjeliteljica Natalya Stepanovna kaže da je vrlo važno zahvaliti onim dijelovima tijela koji nisu zdravi. Činjenica je da su ti dijelovi tijela prijeko potrebni bezuvjetne ljubavi svog vlasnika..

To su potpuno različita stanja kada njegujete svoju kožu i prezirete je zbog nečistoće ili kada je zahvaljujete i volite zbog toga što je u principu ima. Budući da će se zbog negativnih emocija položaj kože samo pogoršati. Stoga, naučite se nježiti svoju kožu s ljubavlju i zahvalnošću..

Ovdje nanosite kremu i istovremeno joj kažete riječi ljubavi i zahvalnosti:

“Moja voljena koža, moja jedina koža, hvala ti što te imam. Sad ćemo vas očistiti, nahraniti. Bilo je bolno, postalo je sjajno. Ti si moj najčišći, najdraži, neću te mijenjati ni za jedan drugi ".

Vrlo je važno prihvatiti svoju problematičnu kožu, a ova zavjera ljubavi i zahvalnosti pomoći će u tome. Vrlo je važno osjetiti ljubav i zahvalnost prema svojoj koži na licu. Ali čak i ako isprva neće uspjeti iskreno to raditi, i dalje pokušavajte..

Zavjera protiv akni - kako čitati, primjeri zavjera

Akne i osip smetnja su s kojom se mnogi ljudi povremeno susreću. Trošimo puno novca kako bismo uklonili omražene akne s lica, ali to često ne daje željeni učinak. Pokušajte potražiti pomoć od magije i pročitajte posebnu zavjeru od ovih akni.

Koje su značajke zavjera

Zavjera je zapravo oralni oblik čarobnog utjecaja, koji koristi posebne riječi koje utječu na okolnu stvarnost, osobno na osobu i na druge ljude. U ovom će slučaju zavjera uspjeti, bez obzira vjerujete li u njezinu moć ili ne. Za to postoji ogromna potvrda očevidaca, zavjere za iscjeljivanje i čišćenje posebno su popularne.

Bez obzira na zavjere koje koristite, uvijek biste se trebali pridržavati određenih pravila:

 • kleveta se čita šaptom, ali važno je da vaš glas zvuči što sigurnije;
 • poželjno je naučiti riječi zavjera za pamćenje, ali ako je čarolija predugačka i bojite se izgubiti se u procesu čitanja, prepišite je na papir, ali ni u kojem slučaju ne čitajte je sa zaslona monitora ili mobitela;
 • čitanje treba provoditi u najprikladnije dane u tjednu;
 • tijekom ceremonije morate biti u sjajnoj izolaciji;
 • prije rituala, preporuča se post, ne pijte alkohol i ne pušite;
 • iskreno vjerujte u snagu obreda;
 • lagane zavjere treba izvoditi utorkom, srijedom i subotom;
 • odbiti vršiti zavjere nedjeljom, osim posebnih slučajeva;
 • ako ste pravoslavna osoba, onda prije čitanja zavjere preporučujemo da pročitate molitvu "Oče naš".

Nakon brojnih zahtjeva naših pretplatnika, pripremili smo preciznu horoskopsku aplikaciju za mobitel. Svakog jutra doći će predviđanja za vaš horoskopski znak - nemoguće ih je propustiti!
Besplatno preuzimanje: Dnevni horoskop 2020 (dostupan na Androidu)

Od naših predaka dobili smo mnogo različitih zavjera za privlačnost, koje su se prenosile s jedne generacije na drugu. Prilično su popularne zavjere za uljepšavanje na biljnim dekocijama ili na ručno izrađenom sapunu. Zavjere možete napraviti i za sebe i ako želite pomoći voljenoj osobi koja pati od problema akni.

Parcele protiv akni

Pogledajmo sada primjere učinkovitih zavjera koje će vam pomoći očistiti kožu od omraženih upala..

Moćni hex protiv akni

Izvodi se navečer prije spavanja. Važno je pravilno izgovoriti sve riječi zavjere, da se ne izgubite u procesu čitanja. Kožu je prvo potrebno očistiti uobičajenim sredstvom za čišćenje..

Za ovaj ritual trebate se opskrbiti svetom vodom, a zatim navlažiti krpu ili ruku i obrisati lice, dok izgovarate ovaj čarobni tekst:

Ukupan broj ponavljanja trebao bi biti tri.

Pogodno vrijeme za provod - opadajući mjesec.

Vodena zavjera

Također ima vrlo dobar učinak. Izvodi se u takve dane:

 • muškarci u ponedjeljak, utorak i četvrtak;
 • žene - srijeda, petak i subota.

U posudu ulijte vodu, tri puta pročitajte šesterokut:

Zatim trebate oprati i izliti vodu na ulicu.

Komplicirana zavjera od akni od preslice

Preslica ima ne samo čarobna, već i ljekovita svojstva. Uspješno se koristi u tradicionalnoj medicini za liječenje akni, mitesera, čira i prištića. Preslica sadrži silicij koji je neophodan u procesu sinteze kolagena, a djeluje i antibakterijski i suzbijajući viruse. Sve to čini ga idealnim rješenjem za mnoge kožne probleme..

Za sljedeću jednostavnu zavjeru temeljenu na preslici morat ćete napraviti odvar od 500 grama biljke, uparen u 2 litre kipuće vode, a zatim ga dodati u vodu kad se kupate.

Prije postupka za vodu tri puta pročitajte molitvu "Otac Shash", a kad se spustite u vodu, pročitajte hex:

Obred za smanjenje akni u mlijeko

Vrijeme događaja je opadajući mjesec. Morat ćete uzeti mlijeko od crne krave koja se prvi put teli. Izgovorite ga sljedećim čarobnim riječima, a zatim se operite u njemu:

Zavjera koja će se riješiti akni ako ste bili izbačeni

Uzrok pogoršanja izgleda često je banalna zavist drugih. Akne na koži lica, koje se ne mogu ukloniti uz pomoć konvencionalnih lijekova, postat će potvrda da ste izbačeni. Također, još jedan karakterističan simptom je pojava crvenih mrlja, sitnih prištića i mjehurića, koji neprestano svrbe i uzrokuju nelagodu..

Pokušajte se riješiti prištića uzrokovanih tuđom zavišću zavjerom koja glasi na odvaru šipka i kamilice.

Navečer upotrijebite izvarak bobica šipka, a ujutro - kamilicu.

Kad operete lice, izgovorite sljedeći tekst:

Zatim se lice opere šarmiranom vodom i ostavi da se osuši bez upotrebe ručnika.

Zavjera ljepote s običnim sapunom

Razlikuje se u jednostavnosti i učinkovitosti, uz pomoć nje brzo ćete poboljšati stanje kože. Za njega ćete morati pripremiti prirodni sapun, najbolje je ako ga napravite vi osobno. Tada će trebati izgovoriti hex dok kuhate bazu sapuna.

Možete koristiti i kupljeni prirodni sapun - učinak rituala od toga neće postati manje učinkovit.

Kad operete lice, izgovorite sljedeći tekst:

Vrlo brzo vaša će se koža očistiti od omraženih akni i bit će čista i svježa..

Koristite planove za akne kako biste uvijek izgledali sjajno i oduševili sebe i svog muškarca!

Također vam savjetujemo da pogledate sljedeći video o ovoj temi:

Jake zavjere od akni na licu i pravila za njihovu provedbu

Ljepota i zdravlje kože zahtijevaju pravilnu njegu kože. Pod određenim uvjetima na njemu se mogu pojaviti akne (na primjer, uz nepravilnu njegu, bilo kakve kvarove na unutarnjim organima). Osim posjeta kozmetičarki i tradicionalnim proizvodima za njegu kože te da biste se riješili problema s kožom, možete koristiti zavjeru protiv akni. Kad se za pomoć obratite magiji, važno je zapamtiti da ne biste trebali prestati brinuti se s raznim mastima, kremama i losionima. Rituali i čarolije samo su pomoćna sredstva, zahvaljujući kojima će se brže riješiti problem..

Pravila za provođenje čarobnih radnji

Zavjera protiv akni i mitesera na licu u kombinaciji s proizvodima za njegu kože pomoći će vam da se brzo riješite akni i akni. Da bi urota protiv akni donijela željeni učinak, važno je slijediti određene preporuke i uzeti u obzir nijanse prilikom okretanja magiji:

 1. Ispravan odabir rituala. Treba odabrati samo jednu opciju. U suprotnoj situaciji ne samo da ne možete postići željeni učinak, već i postići suprotan rezultat..
 2. Zapamtite tekst napamet. Ako je predugo ili ga je teško naučiti, zavjeru protiv akni možete pročitati s papira, ali bez oklijevanja izgovorite sve riječi jasno i razgovijetno.
 3. Važno je pročitati zavjeru protiv akni kad dolazite sami. Također, nitko se ne bi trebao hvaliti i dijeliti s nekim o tome što želite raditi ili kako ste uspjeli izliječiti kožne nedostatke..
 4. Da bi zavjera protiv akni donijela željeni rezultat, važno je odabrati pravo vrijeme za nju. Za borbu protiv akni i akni ne možete bacati čarolije na velike crkvene praznike, u nedjelju. Izvođenje bijelih obreda koje čarobne nužde trebaju biti na opadajućem mjesecu.
 5. Nekoliko dana prije ceremonije treba isključiti pušenje i pijenje alkohola. Sve se radnje provode svježeg uma, dajući prikaz svojih postupaka.
 6. Da bi koža lica bila čišća, da bismo se riješili mjesta koja ostavljaju prištiće, tekst se izgovara vrlo čvrstim glasom, sa sigurnom intonacijom. Ne vičite, već govorite šapatom.
 7. Važno je vjerovati u snagu čarobnih radnji. Takav će utjecaj nužno biti učinkovit ako postoji iskrena vjera. Ne biste trebali izvoditi rituale tek tako, radi interesa, magija ne podnosi nepoštivanje.

Pridržavajući se svih ovih preporuka i pravila, možete vratiti čistu i zdravu, glatku kožu. Prvi se učinak opaža nakon dva do tri dana.

Dokazane zavjere za rješavanje problema

Korištenje izvorske vode

Vodena zavjera provodi se u razdoblju kada mjesec opada. Pomoću nje možete vratiti ljepotu lica. Da biste izvršili ritual, morate prikupiti izvorsku vodu, staviti čašu na stol, a zatim izgovoriti sljedeće riječi:

"Kako je površina zrcala čista, kao što je nebo vedro, kao što je cvijet svjež, tako i moje lice može biti lijepo, čisto, bjelje od snijega, čišće od vode".

Riječi ponovite sedam puta, a zatim operite lice šarmiranom vodom. Takav jak ritual za akne izvodi se ujutro nakon buđenja. Ritual ponavljajte svako jutro sljedeća dva dana.

Postoji i druga verzija rituala pomoću vode. Sakupljajte vodu tijekom opadajućeg mjeseca, stavite posudu s njom na prozorsku dasku tako da mjesečina izravno pada na nju. Stanite pored prozora, gledajući u mjesec, izgovorite sljedeći tekst:

“Gledam bistri mjesec, diveći se njegovoj ljepoti. Čista je u svom svjetlu i licu. I želim isto to čisto lice za sebe, neka moje lice bude jednako čisto. Neka mi se ljepota i čistoća mjeseca prenose kroz vodu. Popit ću malo vode, tijelo i duša postat će čisti. Neću se više sramiti svog izgleda, samo ću se diviti i hvaliti. Neka zauvijek budem tako lijepa, moja ljepota i čistoća blistaju poput mjeseca ".

Nakon čitanja zavjere, šarmiranu vodu svakako morate piti u jednom gutljaju. Nakon toga, sedam dana nakon rituala, kako biste se sigurno riješili akni, pijte svetu vodu natašte. Nužno je istodobno reći: „Sveta voda, pomoćnice moja. Čista voda, ljepota i čistoća u tijelu ".

Ritual preslice

Uz pomoć čarobnih rituala možete očistiti kožu. Kada poduzimate bilo kakve radnje, morate vjerovati u njihovu moć. Ovaj obred uključuje upotrebu preslice. Ovo je ljekovita biljka koja vam može pomoći da se riješite problema..

Ako na tijelu imate velik broj mitesera ili prištića, možete ih se pokušati riješiti jednostavnim čarobnim ritualom. Skupite vodu u kupki, a zatim dodajte prethodno poparljenu preslicu u vodu (za jednu kupku vode oko litre jake infuzije preslice). Prije kupanja pročitajte molitvu Oče naš, a zatim pređite vodu.

Uronite u vodu, recite:

“Napravit ću kupku za čišćenje, zacjeljivanje. Da, uz njegovu pomoć riješit ću svoje tijelo od zlih duhova i infekcija. Neka me zdravlje i ljepota prate svugdje ".

Ritual kupanja

Zavjere možete provoditi ljudima koji pate od velikog broja oštećenja na površini kože u kadi. Posjet kupalištu je vrlo koristan. Ritual u kupki je vrlo moćan, može se izvoditi jednom u sedam godina. Možete kupiti novu metlu za upotrebu u sauni. Takve radnje trebate raditi tijekom opadajućeg mjeseca. Napravite dobru parnu kupku, obrišite se spavaćicom ili pidžami, govoreći:

“Otjeram, istjeram i sagorijevam sve svoje nečistoće na tijelu i koži. Neka se svjetlost i plamen rasplamsaju, prožderu sve što mi se ne sviđa. Neka moje riječi budu jake, snage prirode, očiste je od prljavštine, neka se zlo oko nikad ne zalijepi za moju ljepotu ".

Na ledenicama

Potrebno je koristiti zavjeru protiv akni uz pomoć ledenica zimi, kada je moguće dobiti sedam malih komadića leda i unijeti ih u kuću. Odaberite kasnu večer za čarobnu ceremoniju. Donijevši ledenice kući, stavite ih ispred sebe i recite:

„Sveci, apeliram na vas, molim za pomoć i podršku kako bih se riješio svoje nevolje. Pomozite mi ukloniti bolest. Riješite se mitesera, mitesera i prištića. Kako se čista voda s nebesa Gospodnjih spušta na zemlju, kao što se zimi zaustavlja u prozirnom ledu, tako neka me prištići napuste, pretvore u nešto nepoznato, ali nikad mi se više ne vrate. Čarobne ću riječi zaključati na čeličnu bravu. Ključ ću sakriti ispod njegovanog kamena. Nitko ga neće pronaći. Neka bude tako ".

Učinkovitost zavjere je velika, pa se izgovara samo jednom, nema potrebe za ponavljanjem. Zatim otopite led, koristite ga sljedećih dana za jutarnje pranje. Ako čvrsto vjerujete u snagu takvog čarobnog učinka, učinak će brzo doći. Nakon mjesec dana postupak se može ponoviti.

Ostale zavjere i rituali protiv akni i mitesera na licu

Sljedeći se ritual može riješiti problema za koji vam je potreban sapun bez mirisa i konzervansa. Njegov razgovor i pranje svaki dan. Pročitajte na sapunu:

„Među ravnicama otvorenih livada i polja, među širokim stepama, među potocima i rijekama i jezerima nalazi se čisti izvor. Voda u njemu je prozirna, čista, bistra. Nitko ne blatni tu vodu, u njoj nema prašine, niti pijeska. Umočim svoj čarobni sapun u tu vodu, neka bude zasićena čistoćom, neka mi pomogne da se izborim sa svojim problemom! "

Ponovite zaplet tri puta, sapun ostavite preko noći na prozorskoj dasci. Umijte lice ujutro, nemojte ga brisati nakon pranja, pustite da se prirodno osuši. Tijekom pranja šarmiranim sapunom također je potrebno pročitati sljedeće riječi:

“Moj sapun-sapun je čarolija, pomozi mi da se riješim akni. Neka moja koža bude čista i glatka, lijepa ".

Kada ceremonija uspije, uz pomoć magije moći će se riješiti akni i komedona, nužno je izbaciti ostatak na križanje u ponoć, rekavši:

„Ovaj ostatak ostavljaju na križanju četiri ceste, a sada neka ga vragovi uzmu i operu se. I neće mi se pojaviti niti jedan prištić na licu, svi će otići ".

Vratite se kući ne osvrćući se ni s kim.

Još je jedan obred također vrlo moćan. Čitajte na vodi, a zatim umijte lice u zoru, s prvim zrakama sunca:

„Vodice, sestro moja, crvena djevo, pobjeći ćeš pod zemljom, u polje i u šumu, strmim obalama, s ljudskim kućama. Sve ti, vodice, poštovanje i ljubav, sve ti, sestro, pij i hvali. Kao što ste vi, moj prijatelju-vozaču, čisti, tako sam i ja (ime) čist. Neka se moja ljepota vrati, uvijek će biti sa mnom i nikad više neće biti akni, mrlja, pjega. Mogu li biti mlad, blistav ".

Koristeći opcije za rituale, molitve i zavjere koje bijela magija nudi u borbi protiv raznih oštećenja kože, možete ih brzo ukloniti. Ali ne zaboravite da je obavezno kontaktiranje dermatologa ili kozmetologa, jer kada se pojave takvi problemi, prvo morate otkriti razlog.

Akne nastaju na licu i tijelu

Zavjera protiv akni dobar je način da se riješite osipa na licu i tijelu. Da bi to uspjelo, morate se pridržavati jednostavnih pravila. Postoje mnoge vrste čarobnih rituala za poboljšanje stanja kože. Trebali biste odabrati onu koja vam se sviđa više od ostalih..

 1. Pravila zavjere
 2. Zavjere i molitve
 3. Za mrlje na licu i pjege
 4. Za akne i mitesere na tijelu
 5. Na vodi
 6. Na sapunu
 7. Prije spavanja
 8. Konjski rep
 9. Za četinjače
 10. S izvorskom vodom
 11. S ribom
 12. S crnim kravljim mlijekom
 13. Na ledenicama
 14. Za krumpir
 15. Molitva za akne na tijelu na vodi
 16. Zavjera ljubavi za kožu lica
 17. Preventivna zavjera

Pravila zavjere

Prije nastavka ceremonije, trebali biste se upoznati s osnovnim pravilima:

 1. Pročitajte riječi zavjere naglas, ali tiho. U ovom bi slučaju tekst trebao biti poznat napamet.
 2. Rituali uklanjanja osipa trebali bi se izvoditi na opadajućem mjesecu u utorak, srijedu ili subotu.
 3. Čitajući tekst, trebate se koncentrirati na svoju želju.
 4. Nemoguće je da vas netko odvrati od postupka.
 5. Sve trebate raditi samo sami. Ne možete reći prijateljima ili rođacima o ceremoniji.
 6. Zavjera protiv akni uključuje dijetu. Potrebno je isključiti masna jela, jela od brašna, alkohol. Zabranjeno pušenje.
 7. Prije izvođenja ceremonije, preporučuje se odlazak u crkvu.
 8. Čitanje glavne zavjere trebalo bi započeti izgovaranjem molitve "Oče naš".

Da bi se postigao maksimalan učinak, ceremoniju treba izvesti nekoliko puta..

Zavjere i molitve

Uobičajeni način rješavanja osipa na licu su rituali korištenjem vode. Mogu se koristiti svaki dan. Zavjera protiv akni može se obaviti s nekim kozmetičkim proizvodima poput sapuna. Koji ritual odabrati, ovisi o preferencijama same osobe.

I prva verzija rituala u videu:

Za mrlje na licu i pjege

Prema popularnom vjerovanju, učinak ovog čarobnog rituala može trajati i do 7 godina. Prije toga trebali biste se dobro kupati u parnoj kupelji pomoću brezine metle. Na kraju postupka trebate popipati tijelo donjim rubljem i izgovoriti sljedeće riječi:

„Kao što je Gospod Bog i Adama i Evu protjerao iz Raja, tako i iz svog bijelog tijela tjeram prištiće, mitesere, pjege i mrlje. Izgori, zapali, izgori sve što ti dam. Očistit ću se od čireva i nečistoće, baš kao što su se Eva i Adam očistili od istočnog grijeha. Neka bude tako. Amen".

Za akne i mitesere na tijelu

Ovu zavjeru protiv akni treba izvesti u roku od 7 dana prije spavanja..

Da biste to učinili, trebali biste pripremiti svetu vodu i komad tkanine od prirodnog materijala. Prije spavanja navlaže materijal, obrišu njime cijelo tijelo i čitaju sljedeće riječi:

“Obrišem tijelo svetom vodom, tjeram neuspjehe i bolesti. Tamo gdje voda prolazi, tijelo se pročišćava. Tamo gdje voda prolazi, tijelo je zdravo. Majko Majko Božja, očisti službenicu Božju od prljavštine i prljavštine. Dodijelite čistoću, ljepotu i zdravlje. Neka koža sjaji kao saten. Neka koža puže poput baršuna. Svjetluca poput mjesečine. Od sada na tijelu neće biti mrlja i akni. Neka bude tako. Amen".

Na vodi

Za ritual korištenja vode, bolje je koristiti čistu izvorsku vodu. Međutim, ako takvu tekućinu nije moguće prikupiti, možete uzeti filtriranu. Ovo je jedan od rijetkih rituala koji se izvodi ne na opadajućem mjesecu, već tijekom rođenja novog, t.j. na mladom mjesecu.

Voda se treba sipati u široku posudu, postaviti blizu prozora tako da na nju padne svjetlost mjeseca. Tijekom noći tekućina će prenositi energiju čistoće i savršenstva mjeseca.

Buđenje ujutro, prvo što treba učiniti je oprati se. Stave posudu ispred sebe i 3 puta izgovore posebnu zavjeru na vodi:

"Voda će mi očistiti lice, voda će mi oprati lice, sa sobom ponijeti svu infekciju".

Zatim se lice opere, dok se nakon svakog pokreta ponavljaju iste riječi zavjere.

Ako je mladi mjesec pao na kišovit ili oblačan dan, ne biste se trebali pribjegavati ovoj metodi liječenja, jer će voda slabo apsorbirati energiju svjetiljke, to neće biti dovoljno da se riješite akni. Bolje isprobati neku drugu metodu ili vedriju noć pričekati mladi mjesec..

Zavjera protiv vodenog osipa može se obaviti i na drugi način. Tekućina se ulijeva u posudu, koja je instalirana na prozorskoj dasci. Tamo mora stajati jedan dan, upijajući energiju sunca i mjeseca. Nakon toga se na njemu čitaju riječi:

„Napunit ću svoje tijelo zdravljem čistom vodom, ljekovitom vodom, apsorbiranom snagom sunca i mjeseca. Otjeraš vodu, sve čireve. Uklonite sva mjesta i prištiće koji ometaju moju ljepotu, otjerajte. Neka bude tako ".

Oprati lice pri izlasku sunca, čitajući molitvu "Oče naš".

Zavjere koje se čitaju na vodi tijekom razdoblja krštenja imaju veliku snagu..

Na sapunu

Za čistu kožu možete izvesti ritual pomoću sapuna. U tom biste slučaju trebali uzeti kozmetički proizvod izrađen od prirodnih sastojaka. Bit će bolje ako žena sama napravi sapun, tada će se tekst zavjere morati pročitati tijekom kuhanja proizvoda.

Međutim, ako ga ne možete sami napraviti, prirodni sapun možete kupiti u trgovini. Svaki put kad operete lice, morate izgovoriti sljedeće riječi:

“Kako sam lutao dolinama, brdima, dolinama i uz brda. Naišao sam na staricu Yagu. Naklonila joj se, zamolila je da je nauči biti lijepa, da krade muška srca i da izaziva zavist kod dama.

Služila ju je tri dana, pa ju je Yaga podučavala. Vještičji sapun, poklon sapun, reći ću vam skrivenu riječ. Neka se doda ljepota, uklanjaju se akne, miteseri. Šapućem ti, voditsa, draga si sestro, ispireš sa mene sve bolesti, deformacije i klevete.

Neka budem lijepa, neka budem sretna. Neka bude tako. Amen".

Zavjeru o sapunu treba izgovarati svako jutro i večer. Nakon 7-10 dana primijetit ćete poboljšanja.

Prije spavanja

Ovu zavjeru od akni na licu i popratnog svrbeža treba pročitati prije spavanja. Prethodno se koža temeljito očisti od kozmetike. Zatim zagrabe čistu vodu u ruku, protrljaju lice njome i kažu:

“Kako voda teče s lica, tako i prištavo kopile bježi s lica. Koža je ispunjena ljepotom, krasi je rumenilo, neće ostati prištić, miteser, trunka. Ostat će samo čistoća i ljepota. Neka bude tako. Amen".

Postupak se provodi tri puta. Mora se dovršiti s ljubavlju i zahvalnošću, kao da se vaša želja već ostvarila, a koža blista od ljepote i zdravlja.

Konjski rep

Da biste održali lice čistim, možete koristiti zavjeru od preslice. Pomoći će kod akni, praćene svrbežom, ublažiti upalu, jer sadrži antibakterijske tvari.

Prvo biste trebali pripremiti izvarak preslice (uzeti 500 g biljke za 2 litre vruće vode). Zatim se ta tekućina ulije u kadu neposredno prije uzimanja. Nakon što se spustite u vodu, morate pročitati sljedeće riječi:

“Dok me voda grli, svu infekciju uzima za sebe. Riješim se mitesera, ispunim se ljepotom. Koža je sada čista, lijepa i zdrava. Neka bude tako ".

Takvu kupku za čišćenje trebali biste uzimati jednom u 10-14 dana. Nakon 2 puta možete vidjeti poboljšanja.

Za četinjače

Uz pomoć dekocije borovih iglica također možete provesti ritual čišćenja od akni. Da biste to učinili, ulivena tekućina ulijeva se u punu kupku, sjedne u nju i počne izlijevati vodu na tijelo govoreći:

„Kako voda teče iz mene, tako nestaju i sve tuge. Oprati, vodom, svim bolestima, ukloniti prljave akne. Dajte svojoj koži zdravlje, čistoću i ljepotu. Neka budem sretna i zdrava. Riječ. Zaključaj. Ključ. Kako je rekla, neka tako bude ".

Parcele protiv akni pomoći će ne samo ukloniti neželjene osipe, već i povećati ukupni ton kože.

S izvorskom vodom

Izvorska voda sakuplja se u staklenu posudu, a zatim se 3 dana nad njom čitaju posebne riječi koje zvuče ovako:

“Kako je voda glatka, tako će i moje lice biti glatko. Kako je voda čista, tako će i moje lice biti čisto. Kako je voda hladna, tako će i moja koža biti hladna. Svjetlucat će, prelijevati se, ispuniti životom. Amen".

Nakon što se voda pripremi, njome se dovršava svakodnevno jutarnje i večernje pranje. Tekućina se sakuplja u lijevoj ruci, a zatim prska po licu. Čarobni učinak traje 7 dana, pa je to razdoblje potrebno oprati vodom.

S ribom

Najjači drevni ritual za uklanjanje akni i mitesera provodi se pomoću ribe. Trebate kupiti ili uloviti svježu riječnu ribu. Njegova površina treba biti ravna i bez nedostataka. Ljuske se moraju pažljivo očistiti, a zatim staviti u jednu vrećicu, a ribu u drugu. Obje vreće čvrsto se zavežu i odnesu na mirno mjesto gdje je malo ljudi. Tamo biste trebali pronaći drvo i iskopati dvije rupe. Ljuska mora biti zakopana na zapadnoj strani, a riba na istočnoj.

Tada biste se trebali malo odmaknuti od stabla i 12 puta izgovoriti sljedeće riječi:

“Kako su krljušti ribe zaostajale, tako će i prištići s mog lica otpasti. Kao što se ljuska ribe nikada neće dodirnuti, tako se akne na mom licu više nikada neće pojaviti. Nestat će zauvijek i nikad se neće vratiti. Neka bude tako ".

Trebali biste napustiti mjesto ne okrećući se i ne razgovarajući ni s kim.

S crnim kravljim mlijekom

Kod akni kod djevojčica može pomoći mlijeko crne krave. Štoviše, mora biti uparen. Zavjera se mora čitati tijekom pranja. Zvuči ovako:

“Mlijeko crne krave čisti mi lice, ublažava akne. Bit ću čist, bit ću lijep, bit ću zdrav. Svatko će me pogledati - zadivit će se ljepotom. Kako je rekla, neka tako bude. Amen".

Ova zavjera provodi se na čistoj koži lica, jer pomaže u dugotrajnom održavanju zdrave kože.

Na ledenicama

Ova se ceremonija može obaviti samo zimi. Navečer morate prikupiti 7 čistih ledenica iste veličine. Dovedu ih kući, stave ispred sebe i izgovore sljedeću zavjeru:

“Molim sve svece, molim za pomoć i podršku. Pomozite slugi Božjem (vaše ime) da se nosi s bolešću, riješite se prokletih akni. Dok voda teče s Božjeg neba, zimi se pretvara u led. Dakle, pustili su moje prištiće da nestanu i nikad se više nisu vratili sluzi Božjem (njihovo ime). Neka bude kako je rekla. Amen".

Ritualni tekst izgovara se 1 puta, zatim čekaju da se ledenice otope. Ujutro se peru vodom onoliko dana koliko ima dovoljno tekućine. Poželjno je raditi postupak najmanje 3 dana. Ako nema poboljšanja, nakon mjesec dana ceremonija se ponavlja.

Za krumpir

Zavjera protiv akni i mitesera radi se s krumpirom. Korijen usjeva izrezan je na 2 dijela, nakon čega istodobno trljaju kožu lica. U tom slučaju pokreti moraju biti mekani, nemoguće je da ozlijede lice. U tom procesu ponavljaju se sljedeće riječi:

“Dajem svoje lice, svi zli duhovi. Očistim lice, otjeram akne. Amen".

Krumpir će odnijeti svu negativnu energiju nakupljenu u aknama. Nakon završetka postupka, obje polovice krumpira bacaju se na mjesto koje se nalazi daleko od kuće..

Molitva za akne na tijelu na vodi

Ritual za akne smještene na tijelu i licu može se izvesti pomoću vode koja teče u izvoru. Pronađite ključ koji je daleko od ljudskih očiju. Sljedeće riječi izgovara tekuća voda:

“Voda teče, lije, smije se tugama. Ponijet će sa sobom moje bolesti, odnijet će ih u guste šume, smrdljive močvare. Ima mjesta za moje prištiće i mrlje. Otići će i neće se vratiti. Riječ. Zaključaj. Ključ".

Istodobno, sva problematična područja na tijelu treba oprati vodom. Trebali biste skupiti vodu u malom spremniku i njome kod kuće isprati lice i područja s aknama na tijelu..

Zavjera ljubavi za kožu lica

Da biste imali lijepu, zdravu kožu, trebali biste čitati molitve i zavjere koje će biti ispunjene ljubavlju. Dakle, uz svakodnevno pranje ujutro i navečer možete pročitati sljedeći tekst:

“Umijem lice i ispunim ga ljubavlju. Koža je lijepa, satenska, baršunasta. Niste zdraviji, niste uglađeniji, niste mekši. Dok hodam ulicom, svi se osvrću, čude se ljepoti. Umiju mi ​​lice, dodaju zdravlje. Amen".

Ova snažna zavjera protiv akni ne samo da će se riješiti osipa, već će i održati zdravu čistu kožu..

Preventivna zavjera

Da se akne ne bi ponovno pojavile, trebate oprati lice pri izlasku sunca. Voda bi trebala biti hladna. Izgovaraju se sljedeće riječi:

„Kao što se ljudi ne raduju vodi-vodi, kako ne mogu živjeti bez nje, kako je cijene i njeguju, tako neka se sluga Božji (njegovo ime) hvali, golubi i čuva zbog prirodnih ljepota. Neka koža uvijek bude bijela, čista i zdrava. Amen".

Recenzije žena koje su koristile zavjere na čistom licu ukazuju na to da je moguće riješiti se akni kod kuće pomoću čarobnih rituala. Samo se trebate pridržavati pravila rituala, vjerovati u njihov pozitivan utjecaj i pridržavati se ispravne prehrane.

Zavjera protiv akni je jaka

Zavjera protiv akni provjereni je način zacjeljivanja kože od osipa, čišćenja lica bez korištenja štetnih lijekova.

 • Značajke zavjera;
 • Ritual za akne;
 • Obred prolaska protiv mrlja na licu i pjega;
 • Jednostavna zavjera za uklanjanje akni;
 • Snažan obred za akne;
 • Zimski ritual za akne na licu.

Svi želimo lijepu i zdravu kožu, želimo izgledati dobro i ostaviti samo pozitivan dojam, ali samo nekoliko malih prištića na licu lako mogu pokvariti cijeli izgled. Postoji ogroman broj posebnih načina za rješavanje problema, to su posebne masti i tablete, te razna čišćenja. Ali mnogi još uvijek vjeruju drevnim sredstvima za rješavanje takve pošasti..

Zavjera protiv akni provjereni je način zacjeljivanja kože od osipa, čišćenja lica bez upotrebe štetnih lijekova.

Šteta što mladost prolazi, ali u mojoj duši.

Koža liječi, ali ne uvijek tako savršeno,.

Značajke zavjera

U svojoj je srži zavjera usmeni oblik čarobnog utjecaja koji vam uz pomoć posebnih riječi omogućuje utjecaj na svijet oko nas, sebe i druge ljude.

Prije uporabe jedne od zavjera, morate naučiti nekoliko osnovnih pravila kojih se svi mađioničari, bez iznimke, pridržavaju:

 • zavjera se mora izgovoriti šapatom, ali čvrstim glasom;
 • svaka zavjera mora se čitati napamet;
 • riječi zavjere ne možete čitati pred svjedocima;
 • prije obavljanja magičnog obreda, trebate se pridržavati posta, odreći se alkohola i pušenja;
 • nužno je vjerovati u snagu korištene zavjere i vjerovati u krajnji rezultat;
 • najprikladniji dani za lagane zavjere su utorak, srijeda i subota;
 • ne biste trebali izvoditi čarobne rituale u nedjelju, osim u posebnim prigodama;
 • ako ste vjerni pravoslavnoj tradiciji, onda prije čitanja zavjere morate pročitati jednu od vama poznatih molitvi, na primjer, "Oče naš".

Ritual akni

Da biste očistili lice, morate govoriti čistu izvorsku vodu. Riječi zavjere:

„Neka moje lice od danas i u sva svijetla doba bude poput površine zrcala, poput majčine vode, čiste i svježe, svjetlije od svjetlosti, bjelje od snijega. U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Amen. Amen. Amen".

Ovako izgovorena voda mora se u tankom mlazu uliti na dlan lijeve ruke i oprati. Ceremonija se mora izvoditi svake noći tijekom tri dana..

Obred prolaska protiv mrlja na licu i pjega

Ovaj moćan ritual može trajati sedam godina ako se pravilno izvede. Ceremonija se održava za vrijeme opadajućeg mjeseca. Morate se parno kupati u dobro zagrijanoj kupki, a zatim se obrišite košuljom donjeg rublja i pročitajte zaplet preko nje. Riječi:

„Kao Gospodin Bog, Nebeski Otac protjerao je Adama i Evu iz rajskog vrta, tako da se odvozim i izgorim u bijelom tijelu (pjege, prištići, mrlje). Zapalite vatru, proždrite ono što vam dajem. Kao što se sin Božji Isus Krist popeo na raspeće, svojom voljom i krvlju, kao što je očistio Adama i Evu od istočnog grijeha, tako se čistim svetom vatrom od nečistoće i prljavštine. Neka bude tako. Amen. Amen. Amen".

Jednostavna zavjera

Ako na tijelu imate velik broj akni ili prištića, možete ih se pokušati riješiti jednostavnim čarobnim ritualom..

Da biste je izveli, trebate uzeti tople kupke s preslicom..

Preslica je vrlo korisna biljka za vašu kožu

Ova biljka sadrži silicijum dioksid koji ima ljekovita svojstva koja su izvrsna za akne, akne, čireve i lišajeve..

U jednoj kupki trebate dodati oko 500 grama preslice, uparene u dvije litre prokuhane vode.

Prije kupanja trebate tri puta pročitati "Oče naš", a dok ste u vodi pročitajte zavjeru:

„Kupam se u kupaonici za čišćenje, riješim se tijela od infekcija, riješim se kože (akni, čirevi ili neki drugi problem). Bit ću čista, bijela, lijepa, mlada. Neka bude tako. Amen. Amen. Amen".

Snažan obred za akne

„Vodice, sestro moja, crvena djevo, trčiš pod pijeskom, tečeš pod vodom, u poljima i sa šumama, strmim obalama, ljudskim kućama. Sve ti, vodice, čast i ljubav, sve ti, sestro, pij i hvali. Kao što ste vi, voda, čisti, tako sam i ja (ime) čist. Bela je djevojačka ljepotica. Rečeno će se ostvariti. U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Amen".

Riječi zavjere moraju se čitati tijekom pranja u zoru..

Zimski ritual za akne na licu

Da biste izveli ritual, trebat će vam ledenice s ulice, tako da se ritual može izvoditi i u rano proljeće. Dakle, trebate uzeti sedam malih ledenica, unijeti ih u kuću i na opadajućem mjesecu pročitati zavjeru:

„Sveti Juraj Pobjednik, sveti Pantelejmon Iscjelitelj, da sveti Mihael Oslobodilac. Pomozi mi, pobijedi moju bolest, oduzmi mi tugu. Oslobodite moje tijelo od svih prištića, mitesera, pjega i više crnih dijelova. Kako se voda spušta s neba, kao što se zimi pretvara u led, tako i prištići s mog tijela neka se spuštaju i pretvaraju u ništa i nikad se više neće vratiti. Neka bude tako ".

Sada ledenice treba otopiti i dodati u vodu za pranje.

Članci O Acne Gelovi