Liječenje

Rozacea (akne rosacea)

Pozdrav dragi čitatelji mog bloga!U ovom članku želim vam reći o glavnim aspektima tako česte kožne bolesti kao što je rozacea ili rozacea. Bolest je češća u žena (3 puta) i započinje u većini slučajeva u dobi od 30 do 40 godina, a vrhunac dostiže u dobi od 40 do 50 godina.

Glavni sastojci mineralne kozmetike

Sastav mineralne kozmetike najčešće je izuzetno jednostavan i sastoji se doslovno od 3-5 sastojaka. Pogledajmo pobliže čemu služi svaka komponenta, koja je njezina uloga i što radi.

SampleSociety

Dom Blog Svilene ceste: Superbalanced ™ svileni makeup SPF15 tvrtke CliniquePut svile: Superbalanced ™ svileni šminka SPF15 proizvođača Clinique 2 Novi dodatak asortimanu temelja Clinique!

Podijeli ovo

Ovaj proizvod nije dostupan za dostavu u vašu regiju Hvala!Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..Srdačan pozdrav, internetska trgovina Wildberries.

Aven San - linija za zaštitu od sunca
Avene sunce

Avene katalog »Aven San - Linija za zaštitu od sunca - Avene sunceSeriju Avene Sun razvila je legendarna francuska marka Aven posebno za zaštitu kože od štetnih učinaka ultraljubičastog zračenja u različitim godišnjim dobima.

TOP lijekovi za vanjsku terapiju akni

U prošlom smo članku raspravljali o općim algoritmima za liječenje akni, koji su ovisili o težini procesa. Dati su određeni lijekovi kojima je uobičajeno započeti liječenje u datoj situaciji.

Suvremene metode terapije akni

Akne vulgaris - kronična polietiološka bolest folikula dlake i lojnih žlijezda.Akne vulgaris su kronična polietiološka bolest folikula dlake i lojnih žlijezda. Unatoč dostupnim učinkovitim načinima liječenja akni, tijekom posljednjih 10 godina zabilježen je porast učestalosti i adolescenata i odraslih.