Furuncle

Eritromicin tablete protiv akni

Eritromicin protiv akni učinkovit je lijek u borbi protiv raznih vrsta osipa. Moćan je antibiotik koji se može nositi s infektivnim lezijama koje uzrokuju upalu na licu i drugim dijelovima tijela.

Bioderma Atoderm

Atoderm krema • Indikacije za uporabu:Vlaži i štiti suhu i osjetljivu kožu lica i tijela.Može se koristiti za njegu kože nakon PUVA terapije. • Način primjene:Nanesite Atoderm kremu jednom ili dva puta dnevno na očišćenu kožu (optimalno pomoću Atoderm sapuna) i nježno osušite.

Kako liječiti akne na licu kod kuće

Akne ili akne nisu problem samo adolescenata, već i odraslih. Prije liječenja akni na licu kod kuće, trebali biste saznati uzrok osipa na licu ili tijelu. Dijagnostika za prepoznavanje provocirajućeg čimbenika pomoći će u propisivanju ispravnog liječenja i omogućiti brže rješavanje dermatološkog problema.

Mast za gubitak kose

Brzi gubitak kose može izazvati paniku ne samo kod žena, već i kod muškaraca. I nije tako lako boriti se protiv ove pojave. Pogotovo ako se ne utvrde razlozi koji su izazvali alopeciju.

Salicilna kiselina protiv akni

Salicilna kiselina protiv akni samo je jedno od najpopularnijih i najčešće korištenih lijekova u borbi protiv akni i akni. U ovom ćemo članku razmotriti najčešća pitanja koja su povezana s primjenom ovog lijeka - metode upotrebe, kontraindikacije, pregledi i, naravno, pokušat ćemo razumjeti gdje ga treba kupiti.

Nekomedogene kreme za lice: pregled najboljih marki

Nekomedogena krema za lice kozmetički je proizvod koji ispunjava svoje glavne funkcije, ali ne zatvara kanale lojnih žlijezda. Kozmetika bez pora indicirana je za problematičnu kožu s prekomjernom proizvodnjom sebuma.