Pritisnite akne u snu

Jeste li u snu morali zdrobiti akne? Prema zakonu inverzije, u stvarnosti se nikada nećete suočiti s takvim problemom. Međutim, tumačenje sna može biti potpuno drugačije. Tumačenje snova objasnit će zašto se taj fenomen najčešće vidi u snu.

Prema Milleru

Pokušaj istiskivanja prištića simbolizira nadolazeće probleme. Možda će tuga donijeti neiskrenost ili čak obmanu voljenih.

Kada tumačiti?

Zašto prištići uopće sanjaju? Sanovnik podsjeća da se radnja može tumačiti kao znak snova samo ako u stvarnosti ne postoji problem s problematičnom kožom. Inače je to banalan prijenos stvarnosti u svijet snova..

Jeste li vidjeli bolnu kvrgu na tijelu? Pored vas je osoba koja uzrokuje ustrajno odbijanje. Ali okolnosti vas prisiljavaju da skrivate svoje istinske osjećaje..

Promijeniti!

Sanjao da si imao priliku slomiti akne? Tumačenje snova je sigurno: niste zadovoljni svojim izgledom, položajem ili ponašanjem. Pokušajte biti mudriji o vlastitim nedostacima i razmislite o svakoj radnji..

Vidjeti svoje tijelo prekriveno u snu brojnim apscesima znači da će muškarac steći bogatstvo, a žena velikodušni obožavatelj..

O čemu još sanjate ako ste imali priliku slomiti akne? Napijte se s prijateljima i napravite probleme nedostojnim trikom.

Drži se!

Jeste li sanjali male prištiće kojih ste se bezuspješno pokušali riješiti? Ozbiljna bolest oduzet će vitalnost i neravnotežu.

Vidjeti drugog lika u sličnoj situaciji je loše. Tumačenje snova tvrdi da je netko užasno ljubomoran na vas i želi zlo.

U snu ste se morali riješiti apscesa koji je skočio na najistaknutijem mjestu? U stvarnosti morate riješiti problem koji doslovno ometa normalan život.

Sretan!

Sanjali bolne gnojne akne? Slika obećava bogatstvo, dugoročnu sreću ili veliku sreću. Ako ste pokušali liječiti gnojne brtve, poboljšajte svoj položaj samo zahvaljujući strpljenju i povećanoj učinkovitosti.

Dobro je vidjeti kako se otvaraju upaljeni gnojni prištići. To znači da ćete, unatoč postupcima neprijatelja, postići ono što želite. Muškarcima knjiga iz snova jamči neočekivanu, ali prilično visoku zaradu..

Možete se nositi!

Jeste li sanjali o istiskivanju prištića gnojem? Bliži se vrlo neugodan događaj, ali moći ćete se sami nositi s okolnostima..

Otvaranje prištića gnojem u snu može otkriti podlu zavjeru. Zašto naznačena zavjera još uvijek sanja? Upućena knjiga o snovima smatra je znakom moguće bolesti zbog pothranjenosti i pretjeranog vježbanja. Pokušajte se odmoriti i organizirati svoj život..

Više specifičnosti

Za točno dešifriranje vrlo je važno napomenuti gdje su se točno morale cijediti akne u snu.

 • Na čelu - velika sreća, vijest o bolesti rođaka.
 • Na nosu - opasnost za ugled, nova ljubav.
 • Na bradi - dosada, tuga, gubljenje vremena.
 • Na usni - smetnja, zarazna bolest.
 • Na leđima - pobjeda, priznanje, poteškoće iz prošlosti.
 • Na prsima - briga, ljubav, tuga.
 • Na ruci - neisplativ, slabo plaćen posao.

Spreman?

Zašto sanjati ako vam se dogodilo da vam zdrobi akne na licu? Sanjska knjiga predviđa depresiju, loše raspoloženje, iskustva. Ista radnja simbolizira sudjelovanje u skandaloznoj priči..

Ako se u snu na licu pojavilo puno bolnih kvrga, ali u stvarnosti ćete naići na bezobrazluk, bezobrazluk, aroganciju.

Jeste li sanjali da vam je ogroman apsces skočio na lice prije važnog događaja? Previše ste sumnjičavi i često nastavljate s osobnim strahovima..

Iscijeđivanje akni na licu ili tijelu u snu: tumačenje iz knjiga o snovima

Noćne su vizije često odraz tajnih želja ili unutarnjih iskustava ljudi. Ali neke se radnje čine čudnima i zagonetnima. Često se takvim snovima ne pridaje važnost, međutim, bilo kakve slike mogu poslužiti kao trag određenim postupcima ili govoriti o predstojećim događajima u stvarnosti. Ezoteričari daju nekoliko tumačenja onoga što nagovještava uništavanje akni u snu.

Ezoterična objašnjenja

Kad osoba sanja akne, to obično znači da želi nešto kupiti ili se riješiti stvari koje su joj neugodne. U stvarnom životu kozmetički nedostatak uzrokuje mnoge probleme, ali spavanje s ovom slikom može imati i pozitivna i negativna značenja..

Objašnjenja popularnih ezoteričara:

 • Freud je vjerovao da san personificira razmišljanja spavača o njegovoj svrsi u svijetu. Osoba vjeruje da se jako razlikuje od drugih i ističe se u društvu prijatelja. Ne želi biti poput svih, zbog čega se razvijaju razni kompleksi. Snovi u kojima spavač pokušava istisnuti akne sugerira da se želi riješiti psiholoških problema, ali zasad bez uspjeha. Ako se osoba ne može nositi sa svojim kompleksima, tada može razviti megalomaniju.
 • Wanga je tvrdio da u snu istiskivanje akni na tijelu obećava izdaju prijatelja od kojeg spavač najmanje očekuje. Događaj će negativno utjecati na njegov život, pa će još dugo doći k sebi. Ako se takva zavjera sanjala prije vjenčanja, tada će se u stvarnosti osoba suočiti s teškim obiteljskim životom s sukobima, izdajom i izdajom. Ako je mladenka sanjala akne na tijelu, tada bi trebala odgoditi vjenčanje za nekoliko dana kako bi se udala bez straha za svoju buduću sreću.
 • Prema Milleru, noćni vid simbolizira bez ceremonijskog ponašanja osobe koja spava ili njegovog poznanika prema njoj. U snu cijeđenje akni znači razlog za svađu koja će se dogoditi zbog kršenja granica osobnog prostora osobe. Ako u snu spavač pokušava ukloniti akne s druge osobe, tada će za to biti kriv skandal.
 • Prema Loffovom tumaču, istiskivanje izraslina na leđima znači da u stvarnosti osoba mora razmišljati o svojim aktivnostima. Možda ne radi ono što želi. San također može personificirati nesposobnost ili nespremnost spavača da vodi ljude ili projekte..

U islamskoj knjizi sanjanja istiskivanje prištića smatra se pozitivnim predznakom. Noćni vid simbolizira bogatstvo i prosperitet. Snovi mogu najavljivati ​​povećanje plaće, uspjeh u trgovini ili pojavu novih poslovnih partnera..

Slobodnim djevojkama san sugerira da će je ljubavnik uskoro zaprositi. Oženjenim ženama snovi predviđaju materijalno blagostanje ili trudnoću.

Mjesto pojavljivanja

Pri tumačenju snova važni su svi detalji radnje. Nakon buđenja trebali biste se sjetiti gdje su se akne pojavile na tijelu.

Vrijednosti noćnih snova ovisno o mjestu akni:

 • Čelo. San obećava veliki uspjeh. U nekim knjigama o snovima vizija nagovještava razvoj bolesti kod bliskog rođaka..
 • Nos. Snovi kažu da je uloga spavača u stvarnosti dovedena u pitanje. Također, zaplet može obećati poznanstvo s budućim životnim partnerom ili novu ideju koja će se uskoro provesti.
 • Usne. Poteškoće i problemi čekaju u čovjekovu životu na putu do cilja. Ponekad noćni vid predviđa ozbiljnu bolest..
 • Brada. Spavanje simbolizira tugu i čežnju osobe koja spava. Snovi također mogu ukazivati ​​na to da osoba gubi puno vremena..
 • Vrat. Spavač bi trebao biti oprezniji u odnosu na vlasti. Sukob i nepristojno ponašanje mogu dovesti do problema kao što su degradiranje ili otkaz.
 • Prsa. Ova radnja ima dvojako značenje. Noćni vid može značiti frustraciju i izdaju. Neki ezoteričari vjeruju da stiskanje prištića na prsima u snu simbolizira novu romantičnu vezu ili ljubavnu avanturu..
 • Trbuh. Spavač ne treba žuriti s donošenjem važnih odluka..
 • Oružje. Snovi simboliziraju projekt ili posao koji će donijeti malo dobiti..
 • Leđa. San govori o budućim uspjesima i slavi.
 • Noge. Vizija obećava uzbudljivo putovanje.
 • Zadnjica. Osoba bi se trebala odreći sjedilačkog načina života. Potiče ga se da se češće bavi gimnastikom i aktivnim sportovima..

Ako ste u snovima morali istisnuti akne na svom licu ili od prijatelja, onda u stvarnosti trebate očekivati ​​probleme od neprijatelja i nenamjernika.

Nakon uspješnog istiskivanja mitesera, u stvarnosti možete očekivati ​​rješenje problema. Sve brige povezane s problemom sigurno će se povući. Tragovi koji su ostali nakon uklanjanja akni ukazuju na nezadovoljstvo spavača samim sobom.

Sorte akni

Kad osoba sanja da za sebe istiskuje crvene ili gnojne prištiće, to ukazuje na pozitivne promjene u životu. Spavača čeka uspješno razdoblje kada lako može prevladati sve poteškoće na putu do onoga što želi. Ali neki ezoteričari tvrde da se takvi snovi smatraju negativnim predznakom i obećavaju poteškoće u različitim područjima života..

Opći izgled osipa također utječe na vrijednost noćnih vizija:

 • Žuti prištići obećavaju probleme u poslovnim ili osobnim odnosima.
 • Crveni izrasline na tijelu djevojke govore o njenom laganom ponašanju, što će u stvarnosti drugi osuđivati.
 • Gnojne erupcije simboliziraju nenamjernika koji želi naštetiti usnuloj osobi. Osoba mora pažljivije pogledati svoje okruženje u kojem su likvidirani i tajni neprijatelji. Ako uspije prepoznati zlonamjernika i prekinuti vezu s njim, tada će moći izbjeći ozbiljne probleme..
 • Istiskivanje malih prištića koji u snu izazivaju iznenađenje obećava ugodno iznenađenje u stvarnosti.
 • Veliki rast znači pogoršanje financijske situacije ili odvojenost od voljene osobe. Veliki apscesi, za koje se pokazalo da su istisnuti, znače da se u stvarnosti spavač neće moći riješiti opsesija. Preostali ružni trag nakon uklanjanja vrenja simbolizira malaksalost. Osoba bi se trebala obratiti liječniku kako bi isključila mogućnost razvoja bolesti.

Ako je u noćnim snovima bilo potrebno istisnuti akne po cijelom tijelu, onda to govori o unutarnjim iskustvima osobe koja spava. Sjeća se djela koja je počinio i osjeća nezadovoljstvo vlastitim postupcima..

Osoba bi trebala analizirati što je učinila. Možda njegovi postupci nisu toliko loši kako se čine. Ako vas muče uspomene na svađu s prijateljem ili rođakom, tada morate razmišljati o pomirenju.

Važni detalji

Ako u snu osoba istiskuje prištiće na tijelu prijatelja, tada će u stvarnosti voditi ozbiljan razgovor. Uklanjanje osipa na licu ili rukama vašeg odabranika znači da spavaća osoba treba obratiti više pažnje na svog životnog partnera, inače se osobni odnosi mogu pogoršati.

Kad mu u noćnoj viziji tip ili djevojka stisnu apsces na čelu, tada u stvarnosti dolaze neugodne promjene. Zavidne osobe žele naštetiti uspavanoj osobi, pa se trebaju čuvati. Postupci nenamjernika mogu negativno utjecati na tjelesno zdravlje ili emocionalno stanje osobe..

Ako je u snovima žena pokušala ukloniti prištić u blizini oka, tada će u stvarnom životu uskoro dobiti tajnog obožavatelja. Mora dobro pogledati one oko sebe kako bi pronašla svog obožavatelja i imala romantičnu vezu s njim..

Zgaziti apscese na licu neznanca nagovještava neočekivano, ali ugodno poznanstvo. Ako je šef sanjao akne, tada u bliskoj budućnosti treba obaviti još mnogo posla.

Osloboditi lice rođaka od vrenja govori o ozbiljnoj prijetnji zdravlju osobe koja spava. U stvarnom životu mora biti vrlo oprezan u svojim postupcima. Osoba treba izbjegavati ozljede i modrice, kao i tjelesni napor. Uz to, trebali biste manje komunicirati s bolesnim ljudima kako se ne biste zarazili od njih..

U nekim tumačima snova, vizija s uklanjanjem akni simbolizira pojavu stranca u stvarnom životu. Ova će osoba donijeti mnogo problema i tugu uspavanoj osobi..

Ostala značenja

Postoje i druga tumačenja zašto sanjate cijeđenje akni. Obično se uklanjanje akni na koži smatra dobrim znakom. Takav san obećava rješenje raznih situacija..

U snovima spavač može iskusiti strah i tjeskobu kad istisne gnojne izrasline. Isti osjećaji mogu se javiti i nakon buđenja. Noćni vid, koji je izazvao negativne emocije, može obećati svađu ili skandal. Međutim, neki ezoteričari tvrde da san simbolizira čovjekovu želju da iznova započne život. Želi dramatične promjene koje će postići ako svoje snove i želje počne ostvarivati ​​u stvarnosti.

Ako ste morali istisnuti prištiće na vratu, tada će se usnula osoba suočiti s promjenama u poslovnoj sferi. Šefovi će cijeniti njegov rad i odgovornost. Možda će osoba moći zauzeti položaj o kojem je dugo sanjala. Ako je izraslina nastala na koži ruku, tada će se u ljubavnom odnosu vratiti međusobno razumijevanje..

Ako je zavjera s aknama sanjana prije datuma ili važnog događaja, onda to sugerira da osoba koja spava jako cijeni tuđe mišljenje. Vidjeti krv u procesu uklanjanja nakupina nagovještava sukobe s rodbinom.

San u kojem se osoba riješi akni ne obećava prijetnju životu. Značenja snova su kontradiktorna. Ako uzmete u obzir sve detalje noćnog vida, bit će moguće pravilno protumačiti sanjanu zavjeru i izbjeći neugodne posljedice povezane sa zdravljem ili nevoljnicima.

Zašto bubuljica sanja - tumačenje sna

Millerova knjiga iz snova

Zašto sanjati prištić u snu?

Prišt - ako je vaša koža u snu prekrivena prištićima, tada ćete se brinuti zbog sitnica. Vidjeti prištiće na drugima najavljuje zabrinutost zbog toga što se netko ne osjeća dobro ili se žali. San u kojem djevojka vidi njezinu ljepotu pokvarenu aknama sugerira da će njezino ponašanje kod kuće ili u društvu kritizirati prijatelji ili poznanici. Nakon ovog sna o aknama može uslijediti malo razočaranja..

Nova obiteljska knjiga snova Nadežde Soboleve

Kako razumjeti zašto prištić u snu?

Prišt - briga o tome kako izgledate pred drugim ljudima.

Ezoterična knjiga o snovima

Prišt - imate za šetnje pod mjesečinom, romantično poznanstvo. Još jedan od laganih hobija koji ne prijete negativnim posljedicama.

Stara francuska knjiga o snovima

Prišt zašto sanjati, tumačenje:

Akne - vidjeti u snu da imate akne - nagovještava neočekivani radostan događaj, moguće je da će se beba roditi u vašoj kući.

Islamska knjiga o snovima

Prišt zašto sanjati

Akne - tko u snu na svom tijelu vidi akne i slično, steći će bogatstvo za dugo vremena. Isto se odnosi na razne apscese..

Tumačenje snova lutalice (Terenty Smirnov)

Tumačenje prištića iz vašeg sna

Pimple - Opasnost za reputaciju (posebno na nosu); neuspjeh; prištić - premali dečko (za ženu), u sljedećoj knjizi snova možete saznati drugačije tumačenje.

Islamska knjiga o snovima

Prišt zašto sanjati

Prišt - ko u snu na licu vidi prištiće i slično, steći će bogatstvo za dugo vremena. Isto se odnosi na razne apscese i gnojne akne..

Tumačenje snova od A do Ž

Zašto bubuljica sanja?

Vidjeti u snu svoje lice unakaženo brojnim vulkanskim aknama - u stvarnosti ćete doživjeti neugodne osjećaje i pasti u depresiju. Riješite se akni - svjedočit ćete skandaloznom incidentu. Vidjeti prištićasta lica kod drugih - uvjerite se u neprijateljstvo osobe u kojoj ste isprva vidjeli zlu i potpuno ograničenu osobnost. Stisnuti prištić - na činjenicu da vas mogu pozvati na sud radi razjašnjenja okolnosti slučaja u koji uopće niste uključeni.

Velika moderna knjiga o snovima

Pimple - zašto sanjar sanja?

Pimple - u snu vidite akne na tijelu - san sugerira da puno radite u svom životu, ali ne osjećate zadovoljstvo. Sanjali ste osobu koja na tijelu ima akne - vaša tjeskoba nema osnova; ponekad ste previše sumnjičavi; nemojte se iz bilo kojeg razloga grditi: ako se netko mršti, to ne znači da se mršti na vas. Djevojčica u snu vidi da na licu vidi akne - u bliskoj će budućnosti rođaci i prijatelji osuditi njezino ponašanje; u žaru emocija, ne biste se trebali prebaciti sa šapata na vrisak - posebno u javnom prijevozu.

Ispod možete podijeliti svoj san. Da biste saznali zašto žena ili muškarac sanjaju prišt, poželjno je čitatelje i stručnjake knjige snova zainteresirati svojim sjećanjima na događaje i slike.

Sanjao sam kako istiskujem akne - tumačenje sna iz knjiga iz snova

Ako sanjate kako cijedite prištiće, ovo može biti upozorenje kako biste naučili kontrolirati tjelesne apetite jer vam mogu stvarati ozbiljne probleme. To također može biti znak da u danima imate puno energije i entuzijazma, a ako ga prikladno iskoristite, postići ćete svoj najvažniji cilj kojem ste dugo težili..

 1. Zašto sanjati cijeđenje akni - Freudova knjiga o snovima
 2. Sanjala sam da cijedim akne na licu - Millerova knjiga iz snova
 3. Sanjati kako istisnuti prištić s gnojem - Vangina knjiga o snovima
 4. Sanjao istiskivanje akni na leđima - san o Nostradamusu
 5. Ako sanjate kako istiskujete veliku bubuljicu - Hasseov sannik
 6. Zašto sanjati stiskanje akni na nosu - Longova knjiga o snovima

Zašto sanjati cijeđenje akni - Freudova knjiga o snovima

Ako sanjate da pucate prištiće, to je znak da ste narednih dana neraspoloženi. Trpjet ćete mnoge neuspjehe, ali oni neće utjecati na vašu budućnost..

Snovi o stiskanju prištića na nozi, to je znak da ćete se u narednim danima ugodno provesti s prijateljima.

Kad sanjate, istiskujete prištić na bradavici, san je znak da u vašem životu postoji ili će uskoro biti potpuna harmonija i sklad..

Sanjate stisnuti prištić na čelu, takav san može biti znak pogoršanja vaše financijske situacije ili čak potpunog bankrota.

Općenito, san u kojem vam se dogodi da istisnete akne može najaviti da ćete uskoro uspostaviti blizak kontakt s vrlo vrijednom osobom, a to ima priliku postati dugoročno prijateljstvo.

Sanjala sam da cijedim akne na licu - Millerova knjiga iz snova

San u kojem stisnete prištiće na licu može značiti da se polako navikavate na neke nove odluke i okolnosti koje ste morali donijeti, jer to može uvelike utjecati na aktivno područje u vašem životu. To također može značiti da biste, dok ste budni, željeli biti malo sami, bez komunikacije s drugim ljudima, kako biste razumjeli sebe i bez oklijevanja odgovorili na ono što stvarno želite od života. Ovaj san može značiti i da ćete uskoro otputovati, zahvaljujući čemu možete odsjeći od svakodnevnih aktivnosti i prijeći odgovarajuću udaljenost..

Kad u snu stisnete prištiće na licu druge osobe, to je znak da prepoznajete osobu koja će izgledati vrlo smireno i uravnoteženo, ali ispod ove maske bit će živahan lik.

Ako sanjate da ste kozmetičarka i morali ste istiskivati ​​prištiće na licu, znači da se trudite biti uravnotežena i mirna osoba, a koliko ste spontani i veseli znaju samo ljudi koji vas stvarno dobro poznaju..

Kad vas u snu zaboli stiskati akne na licu, san najavljuje propali brak - za vas ili osobu u vašem neposrednom okruženju - vašu obitelj ili prijatelje.

Sanjati kako istisnuti prištić s gnojem - Vangina knjiga o snovima

Ako u snu istisnete prištić s gnojem, ovo je upozorenje vaše podsvijesti da biste trebali pažljivije učiti o ljudima s kojima ćete poslovati, jer oni mogu imati loše namjere.

Ako ste u snu istisnuli prištić s gnojem, to je znak da vas osoba pokušava prevariti ili od vas dobiti puno novca, pa trebate biti posebno oprezni.

Kad ste sanjali da istiskujete prištić s gnojem na glavi, to znači da će vam život u bliskoj budućnosti biti vedar i miran.

Kako tumači naša knjiga o snovima, u snu je stiskanje prištića gnojem na zadnjici znak da bezbrižno razdoblje završava u vašem životu, možda u ovoj fazi, ali čak i ako se osjećate tužno, ne biste se trebali brinuti, jer ovo zaista neophodan za prosperitet vlastitog posla.

Sanjao istiskivanje akni na leđima - san o Nostradamusu

U snu je stiskanje prištića na leđima, bez obzira u kojem kontekstu to nosi, signal da odustajete od brige o sebi. Vjerojatno sebi uskraćujete ono što osjećate i što želite. Možda odbacujete neke od svojih vrijednosti da biste imali druge koristi, ali bez obzira na razlog, morate to zaboraviti, inače nikada nećete biti sretni, jer će vas neprestano mučiti..

Ako sanjate kako istiskujete veliku bubuljicu - Hasseov sannik

Kad sanjate kako istisnete veliki prištić, ovo je uvod u veliku radost koju ćete uskoro doživjeti u gotovo svim područjima svog života, jer ćete cijelo vrijeme napredovati, a sve vaše nedaće ostat će u drugom planu..

Zašto sanjati stiskanje akni na nosu - Longova knjiga o snovima

Ako sanjate kako cijedite prišteve na nosu, ovo je obećanje velike sreće u obitelji, kao i dogovor i uzajamno poštovanje koji će uskoro biti pod vašim krovom.

Kada ste u snu sanjali kako u bilo kojem kontekstu cijedite prištiće na nosu, to je siguran znak da će uskoro u vašem životu nastupiti poseban događaj koji će definitivno pozitivno utjecati na vaše raspoloženje.

Što znači drobiti akne u snu

Ovaj prilično uobičajeni higijenski postupak u snu znači da želite zadržati svoje dobro ime. Iscijeđivanje akni najčešće sanja o tome da ćete pokušati postati bolji na različite načine, a također na sve moguće načine pokušajte izbjeći nevolje koje vaše loše namjere mogu izdati..

Istiskivanje prištića u snu, posebno velikog, znači da želite prekinuti negativnu situaciju u svom životu. Zbog toga se takav san najčešće događa.

Što znače osip u snu

Nekoliko je značenja takvog sna. Prišt u snu, poput pojave akni, često znači djela i radnje koje skrivate od drugih, a također žele ispraviti stanje stvari koje sanjara ne pokazuje s najbolje strane. Pojava akni znači da će vam netko pokušati pokvariti ugled i okaljati vaše dobro ime.

Sanovnik piše da takav san često govori da će vaš loš ili ružan čin vrlo brzo postati svima poznat. Ako ste sanjali da vam se osip stalno pojavljuje na licu, a nikako ih se ne možete riješiti, tada moderne knjige ukazuju na to da će vas okolnosti podariti. To može biti neočekivano otkrivanje djela, okolnosti ili dugi niz problema.

Stiskanje akni u snu znači da ćete i sami pokušati riješiti probleme. Ako ih pritisnete, a oni se opet pojave, pripazite da ćete u bliskoj budućnosti imati širok niz problema i svakakvih nevolja. Tumačenje snova o stiskanju prištića na licu znači da lako možete završiti svoje nevolje i probleme. Moguće je da postoji okolnost koja vas jako brine.

Tumačenje snova piše da takav san znači da nećete šutjeti o problemima, skrivati ​​se od njih, već pokušati popraviti ono što je neugodno.

Na primjer, nemojte se bojati sudjelovati u sukobu, pokušajte vlastitim rukama riješiti razne probleme i nevolje.

Iscijeđeni prištić simbolizira da ćete sami pokušati eliminirati ono što vas muči.

Međutim, postoje i drugi načini za rješavanje akni. Sanjska knjiga piše da ih ispiranje vodom ili korištenje kozmetičkih alata ili posebnih tonika - često sanja da na probleme gledate prelako. A možda imate neke stvarno dobre alate za rješavanje nadolazećih problema..

Zašto sanjati istiskivanje prištića crnom točkom? Ovaj san znači da je iza vas neugodno razdoblje, stara životna faza. Sanovnik piše da će vrlo brzo crna crta u vašem životu proći sama od sebe ili se lako možete nositi s nevoljama i sukobima, bez vanjske pomoći. Vidjeti prištiće na licu kako nestaju nakon kreme ili sredstva za čišćenje vrlo je dobar znak.

Sanovnik piše da vam takav san predviđa radost, lako rješenje dugogodišnjih problema koji vam ne daju prolaz. Ponekad djevojački san predviđa pojavu novog obožavatelja, ljubavnika koji će joj oprostiti sve prošle pogreške..

Ako akne u snu mogu sanjati lošu reputaciju, obmanu i nevolje, tada vam sretno rješavanje takvog problema obećava neočekivanu radost. U nekim situacijama prištići mogu sanjati da novac možete neiskreno zaraditi i pokušati ga sakriti na različite načine..

Moderna knjiga o snovima piše da možete jako patiti od nevolja, skandala, ogorčenja ili nesreće. Međutim, pranje akni u snu znači da ćete se nositi sa situacijom. Pogotovo ako je lice postalo čisto, lijepo ili se pjena ili mlijeko za uklanjanje šminke pokazalo mirisnim i lijepim, ugodnim na dodir..

Zašto još mogu osipi na vašem licu sanjati? Vrlo često, bijele mrlje i upale sanjaju bolest. U nekim se slučajevima snovi s takvim spletkama doslovno ostvaruju. Pogotovo ako je osip svrbio čak i tijekom spavanja.

Ako ste sanjali da bubuljice vidite od nekoga drugog, onda sannik piše da ga ne volite ili ne osjećate gađenje prema njemu.

Ponekad prištić sanja da će ta osoba počiniti loše djelo koje će izazvati vašu osudu.

Pritiskanje prištića na nečijem licu svađa je. Čak i ako se ponašate kao profesionalni kozmetičar. Pokušajte ne prokazati osobu, čak i ako to stvarno želite, kako ne biste stvarali probleme.

Sanjali akne - sreća ili nesreća?

Trećinu svog života osoba spava i ponekad sanja. Ljubazni su, zastrašujući, alarmantni, u nekim slučajevima upozoravaju na nadolazeće događaje. Snovi u kojima se sanjaju akne, proriču bogatstvo i brak, obećavaju sretne promjene u životu. Ponekad kožni osipi upozoravaju na negativne događaje koji se mogu spriječiti na vrijeme. Razne knjige o snovima opisuju točno tumačenje snova.

Mislite li da su akne loš znak u snu??

Akne upozoravaju da ne treba vjerovati svima.

 1. Millerova knjiga iz snova
 2. Tumačenje snova Wangija
 3. Islamsko tumačenje snova
 4. Ko je sanjao prištić?
 5. Neudanoj djevojci
 6. Žena
 7. Trudna
 8. Čovjek
 9. Detaljno tumačenje sna
 10. Iskakanje prištića
 11. Cijelo lice prekriveno je prištićima
 12. Jedan ogroman prištić
 13. zaključci

Millerova knjiga iz snova

Višestruki osipi na koži, prema Millerovom tumaču snova, znače velike brige u stvarnosti, koje će se uskoro sigurno riješiti. Promjene i nova životna faza očekuju one koji su sanjali. Ako se akne nalaze na neočekivanim mjestima, onda se u bliskoj budućnosti mogu očekivati ​​dobre vijesti..

Gnojni osip upozorava da ne biste trebali vjerovati svima u neposrednom okruženju. Morate pažljivo pogledati svoje prijatelje, možda među njima ima zavidnika i nenamjernika. Ako se apscesi u snu prsnu, tada će se svi postojeći problemi riješiti sigurno i bez sudjelovanja onoga koji je sanjao.

VAŽNO! Pri tumačenju snova potrebno je povezati sanjane zaplete sa stvarnim događajima. Kroz udruge neće biti teško razumjeti kako postupiti ispravno kako bi se postigao cilj i ne pogriješilo..

Tumačenje snova Wangija

Sanjane akne prema tumaču snova bugarskog vidioca znače lagodan i bezbrižan život. Do bogatstva će doći vrlo lako, ali Wang savjetuje da ne gubi oprez kako ga ne bi izgubio. Ako krv istječe prilikom istiskivanja apscesa, trebali biste se sjetiti rodbine. Možda su u nevolji i treba im pomoć..

Za samohranu ženu veliki prištić na nosu znači pojavu obožavatelja u stvarnom životu. Ako je osip crven, bez gnoja, tada će veza s novim poznanikom završiti brakom. Stiskanje mitesera u snu - do ishitrenih djela i gubitaka.

PAŽNJA! Snovi se ne ostvaruju od petka do subote i srijede do četvrtka. Proročki snovi padaju u razdoblje od četvrtka do petka.

Islamsko tumačenje snova

U muslimanskom tumaču snova akne znače bogatstvo i uspjeh. Štoviše, što je više kožnih osipa o kojima ste sanjali, to će vam život u stvarnosti biti bogatiji. Istiskivanje apscesa - da biste postigli financijsku dobrobit, morat ćete prevladati mnoge prepreke i poteškoće. Prištići na nosu sanjaju da će dobiti veliko nasljedstvo, a osip na čelu znači poštovanje i čast u društvu.

Ako se u snu pojave apscesi na dlanovima i tabanima, trebali biste obratiti pažnju na svoje zdravlje. Postojeće napredne bolesti treba liječiti, pa morate posjetiti liječnika i proći pregled.

Ko je sanjao prištić?

Tumačenje snova bit će istinitije ako uzmete u obzir koga su sanjali. O kožnim osipima mogu sanjati ne samo djevojke i žene, već i muškarci.

Neudanoj djevojci

Neudata djevojka koja u snu vidi prišt može se pripremiti za vjenčanje.

Njezin će obožavatelj uskoro zaprositi..

Žena

San u kojem žena vidi osip na licu ili tijelu upozorava na nevolje. Društvo će postati svjesno pažljivo skrivanih postupaka. Ljudi će osuđivati ​​ženu i ona će se jako sramiti..

Trudna

Ako žena ili djevojka u položaju sanja da su joj grudi ili trbuh prekriveni prištićima, tada će najvjerojatnije roditi djevojčicu. San u kojem trudnica vidi osipe na licu, rukama i nogama upozorava da treba izbjegavati stresne situacije, jer u protivnom možete naštetiti nerođenom djetetu.

Čovjek

Za muškarce sanjanje akni znači napredovanje. Velika je vjerojatnost da će se u stvarnosti čovjeku ponuditi vodeća pozicija.

Iscijeđivanje akni u snu veliki je uspjeh.

Detaljno tumačenje sna

Kada dekodirate snove, trebali biste uzeti u obzir sanjane detalje. To će vam pomoći da pravilno protumačite san i izbjegnete mnoge pogreške u stvarnosti..

Iskakanje prištića

Svi problemi koji su se nakupili u posljednje vrijeme mogu se prevladati. U životu će doći bijela pruga, a sreća će sve pratiti.

Cijelo lice prekriveno je prištićima

Vrijedno je preispitati svoje postupke i djela kako se kasnije ne biste sramili njih i ne morali odgovarati. Također je potrebno analizirati i, ako je moguće, ispraviti svoje prošle pogreške..

Jedan ogroman prištić

Očekuje se velika dobit.

To može biti poklon rođaka ili dobitak na lutriji. Moguće je dobiti neočekivano nasljedstvo.

zaključci

Sanjane akne čovjeku predviđaju financijsku dobrobit i uspješnu karijeru. Za djevojke san može značiti dugo očekivani brak. U nekim slučajevima snovi upozoravaju na negativne situacije koje se mogu dogoditi..

Da biste spriječili neugodne posljedice u životu, morate znati pravilno dešifrirati snove, a nužno je uzeti u obzir detalje i tko je sanjao.

Zašto sanjaju akne

Zašto sanjaju akne

Akne obećavaju obogaćivanje. Naći ćete dobro plaćen posao, pomaknuti se korporativnom ljestvicom, naslijediti, osvojiti lutriju ili se uspješno oženiti. Odsutnost materijalnih problema povoljno će utjecati na vaše raspoloženje i odnose s drugima..

Ne hvalite se svojom plaćom, kvadraturom kuće ili markom automobila supružnika. Ljudska zavist je razorna.

Akne prema knjizi snova Dmitrija i Nadežde Winter

Akne u snu znak su latentne nesklonosti.

Upoznati prištaru osobu u snu - obično znači da vam netko potajno zavidi ili u duši krije zlo.

Vidjeti svoje tijelo prekriveno prištićima znak je da i sami imate akutnu antipatiju prema nekome iz svog okruženja, ali iz nekog razloga morate nastaviti komunicirati s tom osobom.

Međutim, često akne koje ste vidjeli u snu na tijelu ukazuju na vaše akutno nezadovoljstvo sobom. Takvi snovi sugeriraju da biste trebali biti tolerantniji i prema svojim i prema tuđim nedostacima..

Akne prema najnovijoj knjizi snova G. Ivanova

Pimple, ako skočite - netko se ozbiljno miješa u vašu karijeru; istisnuti se - riješite se nekih problema koji vas sprečavaju da živite normalno.

Akne prema snovima od A do Ž

Vidjeti svoje lice u snu, unakaženo brojnim vulkanskim aknama - u stvarnosti ćete doživjeti neugodne osjećaje i pasti u depresiju.

Riješite se akni - svjedočit ćete skandaloznom incidentu.

Vidjeti prištićasta lica kod drugih - uvjerite se u neprijateljstvo osobe u kojoj ste isprva vidjeli zlu i potpuno ograničenu osobnost.

Iscijeđeni prištić - na činjenicu da vas mogu pozvati na sud radi razjašnjenja okolnosti slučaja u kojem uopće niste uključeni.

Akne prema ezoteričnoj knjizi snova

Akne - imate šetnju pod mjesecom, romantično poznanstvo. Drugi - na lagani hobi koji ne prijeti negativnim posljedicama.

Akne prema knjizi snova Katarine Velike

Pimple - u snu vidite akne na tijelu - san sugerira da puno radite u svom životu, ali ne osjećate zadovoljstvo. Sanjate osobu koja na tijelu ima akne - vaša tjeskoba nema osnova; ponekad ste previše sumnjičavi; nemojte se iz bilo kojeg razloga grditi: ako se netko mršti, to ne znači da se mršti na vas. Djevojčica sanja da na licu vidi akne - u bliskoj će budućnosti rođaci i prijatelji osuditi njezino ponašanje; u žaru emocija, ne biste se trebali prebaciti sa šapata na vrisak - posebno u javnom prijevozu.

Akne prema Gospinom snu

Prišt - briga o tome kako izgledate u očima drugih ljudi.

Akne prema islamskoj knjizi snova

Što znači prištić, ječam, furuncle - tko u snu vidi akne i slično, steći će bogatstvo za dugo vremena. Isto se odnosi na razne apscese..

Akne prema Velikoj knjizi snova

Akne - Vidjeti u snu svoje lice unakaženo brojnim vulkanskim aknama - u stvarnosti ćete doživjeti neugodne osjećaje i pasti u depresiju. Riješite se akni - svjedočit ćete skandaloznom incidentu. Vidjeti prištićasta lica kod drugih - uvjerite se u neprijateljstvo osobe u kojoj ste isprva vidjeli zlu i potpuno ograničenu osobnost. Stisnuti prištić - na činjenicu da vas mogu pozvati na sud radi razjašnjenja okolnosti slučaja u kojem uopće niste uključeni.

Akne prema internetskoj knjizi snova

Ako ste na nekome vidjeli prištiće, ovo je upozorenje na nadolazeću depresiju..

Ako ste se u snu mogli oporaviti od njih, to znači da ćete biti očevidac skandala..

Ako se istisne, znači da će vam netko postaviti puno pitanja..

Ako ste sanjali da vam je bubuljica skočila na nekom području glave, to znači da ćete postići strašan uspjeh, zahvaljujući svojim izvanrednim mentalnim sposobnostima, ostavit ćete daleko iza sebe sve svoje konkurente.

Sanjao sam da se gnoj oslobađa iz prištića - neke negativne situacije i emocije iz prošlosti opet će se osjećati i stvarati vam puno problema.

Želite iscijediti jegulju - najvjerojatnije niste potpuno zadovoljni svojim izgledom, vrijedi malo poraditi na svom imidžu i voljet ćete se svim srcem.

Sanjao sam da na leđima ljudi koji su vam bliski imaju akne, a vi se borite s njima - ovo je upozorenje da ta osoba može oštro i prilično značajno pogoršati zdravlje, pa sada treba brinuti o svom tijelu.

Vidjeti akne po cijelom tijelu - u stvarnosti revno odbijate nešto u sebi, pokušavate postići svoj određeni ideal ili ste prezahtjevni prema drugima. Trebali biste preispitati svoje stavove, inače ćete se jednostavno iznervirati, jer svaka osoba ima neke nedostatke, a to je normalno.

Ako vam je jegulja skočila na nos - to govori o nekoj vašoj ideji koju se i sami bojite ili se sramite, ali zapravo će vam pomoći da postignete uspjeh bez presedana za vas.

Prema knjizi o snovima, akne koje se pojave na vašem licu ukazuju na vaše trenutno agresivno stanje, možda ste jako iznervirani ili iznervirani, ali ne biste trebali zanositi negativnim emocijama, one štete, prije svega, vama.

Akne prema snovima žutog cara

Akne i svrbež - oslobađanje patogene energije iz preopterećenog organa, međutim, situacija u ovom slučaju možda neće biti dugotrajna i neće imati daljnjih posljedica ako se poduzmu pravovremene mjere.

Akne prema islamskoj knjizi snova

Vidjeti pucajuće i propadajuće akne u snu znači uspjeh. Teška guba, šuga ili velik broj akni ukazuju na dugotrajnu sreću ili bogatstvo.

Najbolji znak za usnulu osobu bit će ako se vidi pogođen tim bolestima, a ne nekoga drugog, jer, u ovom slučaju, ove vizije najavljuju gorčinu i smanjenje slave i veličine autora sna, koji je svjedočio neugodnim prizorima.

Ako, na primjer, vidi da je njegov sluga pogođen tim bolestima, to znači da ga je nepoželjno ostaviti u službi i da se od njega trebaju očekivati ​​skandali i nevolje. Ali tko se vidi pogođen malim boginjama, povećat će svoje stanje..

Ako vidi da je njegov sin obolio od iste bolesti, obojica će imati mnogo superiornosti..

Akne prema francuskoj knjizi snova

Sanjati da imate akne - najavljuje neočekivani radostan događaj, moguće je da će se beba roditi u vašoj kući.

Akne prema detaljnoj knjizi snova Denise Lynn

Akne su znak prijeteće krize. Osjećate li kao da se u vašem životu sprema kriza??

Akne prema ciganskoj knjizi snova

Vidjeti vlastito lice u aknama - zavidjet će vam.

Zašto akne sanjaju? Iscijedite prištiće u snu. Tumačenje snova

Ljudi provode gotovo trećinu svog života u snu, izvan stvarnosti. Ponekad nas posjete snovi - to su slike i događaji kojih se sjećamo kako bismo ih pokušali shvatiti ujutro i, moguće. Čak i protumačiti. Snovi mogu biti najneočekivaniji. Evo, na primjer, kako razumjeti zašto akne sanjaju ?

Tumačenje prema Milerovoj knjizi snova

Iako je u stvarnom životu prištić, a posebno na licu, neugodna i ponekad bolna pojava, u snu, akne se mogu sanjati o vrlo ugodnim događajima. Razmotrite neke mogućnosti za takve snove:

 • ako je u snu lice uspavane osobe prekriveno osipom, tada ga uskoro može očekivati ​​poznanik, koji će se kasnije razviti u ozbiljnu vezu;
 • ako sanjate gnojni prištić, onda autor ovo smatra vjesnikom sreće, što je vrlo važno ne propustiti;
 • pokušaj u snu izliječiti akne mastima i losionima sugerira da će vam vaša razboritost pomoći da kompromisom riješite sve probleme.

Ali postoje i takvi snovi, čije tumačenje nije najpovoljnije za sanjara:

 • ako u snu ima mnogo akni smještenih po cijelom tijelu, onda to može najaviti neugodan sastanak (pokušajte biti spremni na takav razvoj događaja, ne podlegnite provokacijama, ne upuštajte se u avanture);
 • san u kojem se uspavana osoba boji napustiti kuću zbog akni koje su se poškropile po licu, podsjeća je da u stvarnom životu ima problem koji se ne može riješiti bez vanjske pomoći (nema potrebe zatvarati se od drugih).

Tumačenje prema snovima žutog cara

Prema ovoj knjizi o snovima, takvi snovi mogu dovesti do zdravstvenih problema:

 • Ako se akne u snu nalaze na čelu, sanjar mora definitivno obratiti pažnju na takav san. Prišt na čelu može značiti probleme sa srcem, možda ćete se trebati posavjetovati s liječnikom.
 • Prištići na bradi i oko usana upozoravaju da je potrebno provjeriti bubrege i organe gastrointestinalnog trakta.
 • Osip na obrazima može biti signal bolesti pluća, žučnog mjehura i jetre itd..

U ovom izdanju postoje i dublja tumačenja o čemu se sanjaju akne. Ujutro je vrlo važno sjetiti se što je sanjar radio u snu s osipom koji se pojavio. Primjerice, takvu viziju kako iscijediti akne u snu vrlo je važno detaljno zapamtiti. Napokon, jer koliko je čista rupa od prištića ostala nakon istiskivanja gnojne mase iz nje, to može značiti koliko će učinkovito biti izliječenje ozbiljne bolesti. San, gnojni prištić u kojem se potpuno pročistio, obećava brži oporavak. Ako gnoj ostane u rani, oporavak se može odgoditi..

Tumačenje iz knjige snova Katarine Velike

Snovi i snovi oduvijek su smetali ljudima bez obzira na njihov socijalni status. Moćnike ovoga svijeta također je zanimalo što im znači noćni vid. Stoga odgovor na pitanje zašto se snovi protiv akni mogu naći u snovima Katarine Velike, opet u njezinu posebnom tumačenju:

 • Akne u snu sugeriraju da savjestan rad sanjaru ne donosi zadovoljstvo. Možda se mora pobrinuti za ostalo. Također, san može biti razlog za razmišljanje o promjeni posla..
 • Ako sanjate nekoga iz svoje blizine, prekrivenog aknama, tada se morate brinuti zbog takve osobe, možda je u opasnosti. Važno je samo sjetiti se koga ste točno vidjeli u snu. Pokušajte se češće raspitivati ​​o dobrobiti te osobe, kao i saznati više o njenom okruženju..
 • Tumačenje sna, prišta u kojem je sanjala djevojka, prema ovoj knjizi o snovima, znači da rođaci mogu osuditi njezino ponašanje. Štoviše, ovo može biti potpuno nerazumno. A za muškarca takav san može biti upozorenje protiv impulzivnih radnji koje mogu dovesti do neugodnih posljedica..

Tumačenje snova Dmitrija i nada zime

Objašnjenja zašto akne sanjaju također možemo pronaći u tumačenjima knjige o snovima Dmitrija i Nadežde Zime. Prema njihovoj publikaciji, akne u snu simbol su latentne nevolje:

 • ako su akne na tijelu druge osobe, to može značiti da sanjar ima neprijatelja za kojeg ne zna i od kojeg možete očekivati ​​nevolje (najvjerojatnije pripada vašem bliskom okruženju);
 • ali vidjeti svoje tijelo prekriveno osipom može se protumačiti tako da je osoba koja je i sama sanjala takav neprijatelj prema nekome iz svoje okoline (možda ste previše arogantni i arogantni prema drugima);
 • akne u snu mogu ukazivati ​​na nezadovoljstvo sobom, tada samo trebate pokušati biti tolerantniji prema sebi i drugima (ne zaboravite na samopoboljšanje);
 • prištić na nosu u snu sanjaču obećava pojavu zanimljivih ideja koje će mu omogućiti da ojača svoj položaj.

Tumačenje prema Freudovom snovniku

Ime poznatog psihijatra Sigmunda Freuda povezano je s početkom sustavnog proučavanja sna i snova. Jedno od njegovih temeljnih djela bila je monografija "Tumačenje snova", objavljena 1900. godine. Pokrenula je proučavanje snova uz pomoć psihoanalize. U svojim interpretacijama Freud je također obraćao pažnju na pojave poput akni u snu:

 • Djevojčica je sanjala akne na licu - ovo je signal da se brine o svojoj reputaciji. Možda radi stvari zbog kojih bi se mogla sramiti. Ne zaboravite da postoje općeprihvaćene norme ponašanja.
 • Crvene akne u snu na tijelu mlade djevojke znak su njenog lakog ponašanja. U stvarnosti to može dovesti do osude drugih..
 • Mnogo akni na tijelu u snu mladića sugerira da može očekivati ​​obračun za svoje neozbiljne intimne avanture. Štoviše, ovo se može odnositi ne samo na ugled, već i na zdravlje. Morate razmišljati o svojoj budućnosti, kakav će utjecaj na nju imati beskrajni poslovi..

Tumačenje prema Wanginoj knjizi snova

Bugarska vidjelica Vanga poznata je ne samo po svojim proročanstvima, već i po sposobnosti rješavanja snova:

 • Prema njezinoj knjizi sanjanja, cijeđenje akni u snu, a posebno ako iz nje izlazi gnoj, može značiti da sanjar očekuje veliko bogatstvo. I primit će ga apsolutno neočekivano. To je obično zbog nasljedstva.
 • San u kojem ste sanjali stranca u aknama tumači se kao zavist prema vašem uspjehu. Preporučljivo je što manje oglašavati svoja postignuća, jer crna zavist može prerasti u mržnju.

Tumačenje prema najnovijoj knjizi snova

Najnovija knjiga o snovima također daje svoje tumačenje snova u kojima spavač vidi akne. Prištić koji je poskočio jasno pokazuje da netko ozbiljno ometa karijeru sanjara. Ali ako se u snu istisne prištić, tada je u stvarnosti moguće riješiti se nekih ozbiljnih problema.

Tumačenje prema Svakodnevnom snu

Kao što objašnjava Zhiteyskiy knjiga iz snova, prištić u snu može značiti promjene u vašem životu u bliskoj budućnosti:

 • akne u snu znače da ste nezadovoljni svojim stanjem i pokušavate ih popraviti;
 • ako se u snu vidite prekrivenog aknama, možete očekivati ​​nevolje čiji broj vas može dovesti do živčanog sloma, pa takav san ne treba podcjenjivati;
 • ako ste u snu sanjali druge ljude na čijem tijelu postoje akne, tada ćete se možda morati suočiti s bolešću;
 • ako ste u snu uklonili sve akne, tada će sve vaše nevolje uskoro završiti.

Tumačenje prema ženskoj knjizi snova

Ako žene u snu vide akne, tumačenje takvih snova može biti vrlo različito:

 • velika bubuljica na licu može vam privući sreću, dovesti do bogatstva;
 • akne na tijelu sugeriraju da ne poslujete i trebali biste razmisliti o promjeni posla;
 • ako na licu ima puno akni, onda se takav san može protumačiti kao moguće pogoršanje odnosa s drugima.

Zaključak

Vrlo je važno odabrati ispravno tumačenje svog sna, ali ne smijete zaboraviti da se snovi ostvaruju ili ne, ovisno o položaju planeta, mjesečevoj fazi i dobu dana. Uz to, poželjno je poslušati savjete Olge Smurove o tumačenju snova izloženih u njezinoj "Obiteljskoj knjizi snova", i to:

 • ne treba obraćati pažnju na nejasne snove, bez izričite linije priče;
 • usmjerite pažnju na snove u kojima posebno jasno osjećate svoju prisutnost, sposobnost utjecaja na ono što se događa;
 • ne treba zanemariti kreativni pristup tumačenju snova, jer se mnogi snovi mogu razumjeti intuitivno;
 • nije potrebno tumačiti snove koji nisu u potpunosti ispunjeni, jer se osoba može zavesti nepravilnim tumačenjem.

Pa ipak, skrećući pažnju na činjenicu da se mnogi snovi u kojima sanjar vidi akne na različitim dijelovima tijela tumače pogoršanjem zdravlja, moguće je da takav san i dalje možete shvatiti kao signal za posjet liječniku.

Zašto akne sanjaju? Iscijedite prištiće u snu. Tumačenje snova

Ljudi provode gotovo trećinu svog života u snu, izvan stvarnosti. Ponekad nas posjete snovi - to su slike i događaji kojih se sjećamo kako bismo ih pokušali shvatiti ujutro i, moguće. Čak i protumačiti. Snovi mogu biti najneočekivaniji. Evo, na primjer, kako razumjeti zašto akne sanjaju ?

Tumačenje prema Milerovoj knjizi snova

Iako je u stvarnom životu prištić, a posebno na licu, neugodna i ponekad bolna pojava, u snu, akne se mogu sanjati o vrlo ugodnim događajima. Razmotrite neke mogućnosti za takve snove:

 • ako je u snu lice uspavane osobe prekriveno osipom, tada ga uskoro može očekivati ​​poznanik, koji će se kasnije razviti u ozbiljnu vezu;
 • ako sanjate gnojni prištić, onda autor ovo smatra vjesnikom sreće, što je vrlo važno ne propustiti;
 • pokušaj u snu izliječiti akne mastima i losionima sugerira da će vam vaša razboritost pomoći da kompromisom riješite sve probleme.

Ali postoje i takvi snovi, čije tumačenje nije najpovoljnije za sanjara:

 • ako u snu ima mnogo akni smještenih po cijelom tijelu, onda to može najaviti neugodan sastanak (pokušajte biti spremni na takav razvoj događaja, ne podlegnite provokacijama, ne upuštajte se u avanture);
 • san u kojem se uspavana osoba boji napustiti kuću zbog akni koje su se poškropile po licu, podsjeća je da u stvarnom životu ima problem koji se ne može riješiti bez vanjske pomoći (nema potrebe zatvarati se od drugih).

Tumačenje prema snovima žutog cara

Prema ovoj knjizi o snovima, takvi snovi mogu dovesti do zdravstvenih problema:

 • Ako se akne u snu nalaze na čelu, sanjar mora definitivno obratiti pažnju na takav san. Prišt na čelu može značiti probleme sa srcem, možda ćete se trebati posavjetovati s liječnikom.
 • Prištići na bradi i oko usana upozoravaju da je potrebno provjeriti bubrege i organe gastrointestinalnog trakta.
 • Osip na obrazima može biti signal bolesti pluća, žučnog mjehura i jetre itd..

U ovom izdanju postoje i dublja tumačenja o čemu se sanjaju akne. Ujutro je vrlo važno sjetiti se što je sanjar radio u snu s osipom koji se pojavio. Primjerice, takvu viziju kako iscijediti akne u snu vrlo je važno detaljno zapamtiti. Napokon, jer koliko je čista rupa od prištića ostala nakon istiskivanja gnojne mase iz nje, to može značiti koliko će učinkovito biti izliječenje ozbiljne bolesti. San, gnojni prištić u kojem se potpuno pročistio, obećava brži oporavak. Ako gnoj ostane u rani, oporavak se može odgoditi..

Tumačenje iz knjige snova Katarine Velike

Snovi i snovi oduvijek su smetali ljudima bez obzira na njihov socijalni status. Moćnike ovoga svijeta također je zanimalo što im znači noćni vid. Stoga odgovor na pitanje zašto se snovi protiv akni mogu naći u snovima Katarine Velike, opet u njezinu posebnom tumačenju:

 • Akne u snu sugeriraju da savjestan rad sanjaru ne donosi zadovoljstvo. Možda se mora pobrinuti za ostalo. Također, san može biti razlog za razmišljanje o promjeni posla..
 • Ako sanjate nekoga iz svoje blizine, prekrivenog aknama, tada se morate brinuti zbog takve osobe, možda je u opasnosti. Važno je samo sjetiti se koga ste točno vidjeli u snu. Pokušajte se češće raspitivati ​​o dobrobiti te osobe, kao i saznati više o njenom okruženju..
 • Tumačenje sna, prišta u kojem je sanjala djevojka, prema ovoj knjizi o snovima, znači da rođaci mogu osuditi njezino ponašanje. Štoviše, ovo može biti potpuno nerazumno. A za muškarca takav san može biti upozorenje protiv impulzivnih radnji koje mogu dovesti do neugodnih posljedica..

Tumačenje snova Dmitrija i nada zime

Objašnjenja zašto akne sanjaju također možemo pronaći u tumačenjima knjige o snovima Dmitrija i Nadežde Zime. Prema njihovoj publikaciji, akne u snu simbol su latentne nevolje:

 • ako su akne na tijelu druge osobe, to može značiti da sanjar ima neprijatelja za kojeg ne zna i od kojeg možete očekivati ​​nevolje (najvjerojatnije pripada vašem bliskom okruženju);
 • ali vidjeti svoje tijelo prekriveno osipom može se protumačiti tako da je osoba koja je i sama sanjala takav neprijatelj prema nekome iz svoje okoline (možda ste previše arogantni i arogantni prema drugima);
 • akne u snu mogu ukazivati ​​na nezadovoljstvo sobom, tada samo trebate pokušati biti tolerantniji prema sebi i drugima (ne zaboravite na samopoboljšanje);
 • prištić na nosu u snu sanjaču obećava pojavu zanimljivih ideja koje će mu omogućiti da ojača svoj položaj.

Tumačenje prema Freudovom snovniku

Ime poznatog psihijatra Sigmunda Freuda povezano je s početkom sustavnog proučavanja sna i snova. Jedno od njegovih temeljnih djela bila je monografija "Tumačenje snova", objavljena 1900. godine. Pokrenula je proučavanje snova uz pomoć psihoanalize. U svojim interpretacijama Freud je također obraćao pažnju na pojave poput akni u snu:

 • Djevojčica je sanjala akne na licu - ovo je signal da se brine o svojoj reputaciji. Možda radi stvari zbog kojih bi se mogla sramiti. Ne zaboravite da postoje općeprihvaćene norme ponašanja.
 • Crvene akne u snu na tijelu mlade djevojke znak su njenog lakog ponašanja. U stvarnosti to može dovesti do osude drugih..
 • Mnogo akni na tijelu u snu mladića sugerira da može očekivati ​​obračun za svoje neozbiljne intimne avanture. Štoviše, ovo se može odnositi ne samo na ugled, već i na zdravlje. Morate razmišljati o svojoj budućnosti, kakav će utjecaj na nju imati beskrajni poslovi..

Tumačenje prema Wanginoj knjizi snova

Bugarska vidjelica Vanga poznata je ne samo po svojim proročanstvima, već i po sposobnosti rješavanja snova:

 • Prema njezinoj knjizi sanjanja, cijeđenje akni u snu, a posebno ako iz nje izlazi gnoj, može značiti da sanjar očekuje veliko bogatstvo. I primit će ga apsolutno neočekivano. To je obično zbog nasljedstva.
 • San u kojem ste sanjali stranca u aknama tumači se kao zavist prema vašem uspjehu. Preporučljivo je što manje oglašavati svoja postignuća, jer crna zavist može prerasti u mržnju.

Tumačenje prema najnovijoj knjizi snova

Najnovija knjiga o snovima također daje svoje tumačenje snova u kojima spavač vidi akne. Prištić koji je poskočio jasno pokazuje da netko ozbiljno ometa karijeru sanjara. Ali ako se u snu istisne prištić, tada je u stvarnosti moguće riješiti se nekih ozbiljnih problema.

Tumačenje prema Svakodnevnom snu

Kao što objašnjava Zhiteyskiy knjiga iz snova, prištić u snu može značiti promjene u vašem životu u bliskoj budućnosti:

 • akne u snu znače da ste nezadovoljni svojim stanjem i pokušavate ih popraviti;
 • ako se u snu vidite prekrivenog aknama, možete očekivati ​​nevolje čiji broj vas može dovesti do živčanog sloma, pa takav san ne treba podcjenjivati;
 • ako ste u snu sanjali druge ljude na čijem tijelu postoje akne, tada ćete se možda morati suočiti s bolešću;
 • ako ste u snu uklonili sve akne, tada će sve vaše nevolje uskoro završiti.

Tumačenje prema ženskoj knjizi snova

Ako žene u snu vide akne, tumačenje takvih snova može biti vrlo različito:

 • velika bubuljica na licu može vam privući sreću, dovesti do bogatstva;
 • akne na tijelu sugeriraju da ne poslujete i trebali biste razmisliti o promjeni posla;
 • ako na licu ima puno akni, onda se takav san može protumačiti kao moguće pogoršanje odnosa s drugima.

Zaključak

Vrlo je važno odabrati ispravno tumačenje svog sna, ali ne smijete zaboraviti da se snovi ostvaruju ili ne, ovisno o položaju planeta, mjesečevoj fazi i dobu dana. Uz to, poželjno je poslušati savjete Olge Smurove o tumačenju snova izloženih u njezinoj "Obiteljskoj knjizi snova", i to:

 • ne treba obraćati pažnju na nejasne snove, bez izričite linije priče;
 • usmjerite pažnju na snove u kojima posebno jasno osjećate svoju prisutnost, sposobnost utjecaja na ono što se događa;
 • ne treba zanemariti kreativni pristup tumačenju snova, jer se mnogi snovi mogu razumjeti intuitivno;
 • nije potrebno tumačiti snove koji nisu u potpunosti ispunjeni, jer se osoba može zavesti nepravilnim tumačenjem.

Pa ipak, skrećući pažnju na činjenicu da se mnogi snovi u kojima sanjar vidi akne na različitim dijelovima tijela tumače pogoršanjem zdravlja, moguće je da takav san i dalje možete shvatiti kao signal za posjet liječniku.

Članci O Acne Gelovi