Recenzije o hidratantnoj kremi - bioderma sebium hydra hidratantna krema

Nije mi se svidio film na licu, masni sjaj! Dječja "patka" bit će inteligentnija. Već je drugi agent ove marke razočaravajući! "Klinike" su puno bolje i nisu puno skuplje!

Ovaj lijek savjetovao mi je dermatolog i bolji od njega - nisam ništa vidio. Pomaže kod problema s kožom, idealan je za suhu (!) Kožu i čini da se koža osjeća vlažno :) u kombinaciji s micelarnom, sredstvom za čišćenje i tonikom iste marke zaista ćete zaboraviti na primjenu tona tonera, budući da bit će ljepše gledati svoju čistu, nježnu kožu :)

Preporučujem svima koji trebaju nahraniti kožu, a ne osjećati lice suhom krpom, ako znate na što mislim)

Garneau kažem, lagana je tekstura

Skinula sam kremu, kako bih mogla uplatiti depozit za šminku i dobila sam brzu dostavu, stigla je za dva dana, bila sam dobro.!
Krema je dobra, pa istovremeno hvatam akne, tada je shkira čak i presušena i idealno je da sam sretna i mirna, zadovoljna sam s njom.

Općenito, dobar alat, koristio sam 1 pakiranje. Ali premasno i gusto za ljeto. Mislim da ga možete uzeti za zimu ili jesen. Dostava kao i uvijek na vrhu)

Ova je krema namijenjena primjerice vrlo suhoj koži iz kozmetičkih postupaka. Pa, jako vlaži i sjaji se na licu. U LaRocheu u seriji postoji i krema Effeclar H. za masnu kožu. Dakle, obje su samo usmjerene na brzo vlaženje i njegu iscrpljene, presušene masne kože..

Ja sam gospodar duuuzhe masnih škirija, na dan Danske krema ne dolazi po mene, a kako je ništa, jednostavno je super, teško je živjeti škiru, moja škira je prekrasna vigljada. Čitajući vodiče, shvatio sam da krema ne prolazi za dan Victorian, zadovoljan sam kupnjom!

Nije mi odgovaralo. Iz nje ima osipa, krema je gusta, osjeti se na koži.

Imam malo vrhnja.
S jedne strane, za sat vremena, vidljivost se promijenila u shkírí. Tse je definitivan plus. Ale I pochala vikoristovuvati yogo jedan sat s gelom za omekšavanje - Bioderma Sebium Gel Moussant pročišćujući i pjenasti gel.
Sa strane je krema vrlo ukusna. Vidim ga prerušenog i shvaćam kako to naziva. Kada se nanese, postiže se ljepljivi učinak. I nekoliko godina, shkira blistaju podebljano trepćući. Vikoristova yogo sada je netom prije spavanja. A ja sam kujica s masnom mrljom na licu.

Izvrsna krema za one s masnom dehidriranom kožom.Kupila sam je prema preporukama kozmetičara. Krema ima ugodan miris koji brzo isparava. Prve minute nakon nanošenja lice djeluje masno, zatim masni sjaj nestaje i koža nakon kreme postaje baršunasta. Teško ću ga koristiti kao dan u toploj sezoni, jer ljeti ne volim osjećaj bilo kakvih sredstava na licu. Ali ostavit ću to kao noćno. Za tjedan dana korištenja kreme u kombinaciji s gelom za umivanje, iste linije, nestao je apsolutno sav piling, koža je postala baršunasta, ujednačenije teksture, osipi su se također smanjili, crne točkice postale su manje uočljive. Proizvod u potpunosti odgovara opisu.


Vlasnica sam masne dehidrirane kože.Gel sam kupila prema preporukama kozmetičara. Koristim ga u kombinaciji s hidratantnom kremom iste linije. Gel ima ugodnu aromu. Savršeno čisti kožu, ali je ne isušuje. Nakon upotrebe ne primjećuje se neugodnost. Miteseri postaju manje vidljivi.

Izvrsno ljekarničko hidratantno sredstvo..
Dermatolozi preporučili, bila sam zadovoljna

Podijeli ovo

Ovaj proizvod nije dostupan za dostavu u vašu regiju

Štedite 441 ₽

Uštedite 30% 15 USD

Hvala!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Srdačan pozdrav, internetska trgovina Wildberries.

Dodano na listu čekanja

Saznajte o upisu

Dolazi uskoro

Sastav

Opis

Kompenzirajuća, hidratantna, omekšavajuća krema za masnu problematičnu kožu adolescenata i odraslih vlaži, štiti i omekšava kožu. Ublažava, smiruje i poboljšava toleranciju.

Podaci o tehničkim karakteristikama, kompletu isporuke, zemlji proizvodnje i izgledu proizvoda su samo za referencu i temelje se na najnovijim dostupnim informacijama proizvođača

Hvala!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Srdačan pozdrav, internetska trgovina Wildberries.

Traženo s ovim proizvodom

  • emolium
  • paleta sjenila
  • ono obično
  • krema za lice spf
  • SPF
  • cerave za masnu kožu
  • za lice aravia professional
  • dnevna krema za lice
  • krema za hidrataciju
  • krema za masnu

BIODERMA / hidratantna krema za njegu, SEBIUM HYDRA, 40 ml

Izvrsna krema. Kupujem ga drugi put, sve je u redu, koža je dobila prekrasnu boju, moram odmah reći da koristim cijelu liniju Bioderma sebium. Puno pomaže u kompleksu. A komentatori koji nisu odgovarali itd., Pažljivo pročitajte, ovu kremu za MASNU i problematičnu kožu. A vi sa suhom kožom uzmite i žalite se da nešto nije u redu, odaberite pravu kozmetiku i nemojte zavarati ljude, tim više što ova marka ima kozmetiku za bilo koju kožu.

Masno, samo za noć

Proizvod se nije mogao testirati, jer došla je krema za suhu kožu. Šteta je.

Strašna krema. Za one koji se žale da se krema pokazala za vrlo suhu kožu, pokušajte nanijeti vrlo tanak sloj i zanemarite natpis. Imam mješovitu kožu: T-zona je vrlo masna. Krema je bila savršena za moju kožu. Dobro se upija, vlaži, ne masti i ne začepljuje pore, ekonomičan. Vrlo ugodna krema.

Kremu sam kupila mnogo puta, sviđa mi se, vidjevši je na web stranici, odlučila sam je naručiti, naručila sam je za masnu kožu i došla zbog jako suhe kože. To nije sve, bilo je i drugih slučajeva. Zasad nisam ni sa čime zadovoljan !

Nanosim noću nakon sapuna i losiona iste linije. Moja koža nije nakon tretmana, normalna, kombinirana. Sve dok nisam primijetila neki vau efekt, a ne očekujem ga. Znam da je ovo vrlo dobra serija za njegu. Glavna stvar: lice ujutro ne otekne, kao što se to ponekad znalo dogoditi s drugim kremama, ne sjaji se nakon nanošenja kreme (krema veličine zrna graška dovoljna mi je da je razmažem po licu), lice nakon kreme je mekano i nije suženo Inače, ovu liniju proizvoda koristim 4 dana (sapun-losion-krema za dnevno matiranje, a za noć hidratantno) i nestalo mi je ljuštenja i zatezanja kože. stvarno mi se sviđa!

Nažalost, budući da cjelokupni sastav kreme nije predstavljen na web mjestu, kupio sam je na temelju recenzija. Daje vlagu, ali sastav sadrži mineralno ulje. Jao, morao sam odgoditi.

Dobar dan! Format web mjesta ne dopušta dodavanje sastava na karticu proizvoda. Uvijek smo spremni pružiti detaljne informacije o proizvodima u odjeljku s pitanjima. Hvala.

Lutam od vrhnja, stigao sam nakon raftinga. Kad se preoo osuši, nanosim je noću, jako pomaže. Ovo mi je treća cijev)

Bez opisa, krema za suhu kožu.

Nažalost, opis na web mjestu i na pakiranju ne odgovara drugom prijatelju. Odbijanje, krema je bila potrebna za masnu kožu, ali zapravo je za suhu kožu. Budi oprezan

Nisam baš razumio je li ovo nova formula ili lažnjak? Ne odgovara navedenoj fotografiji. Razlika između slike epruvete i pakiranja

Dostava: sve besprijekorno. A ova je serija sve čarobna. Koža se promijenila u 2 mjeseca prije nego što je postala neprepoznatljiva. Nemam akne, već crne točkice u t-zoni i proširene pore. Imam ovu kremu (❤️❤️❤️❤️❤️), piling, tonik, serum za stezanje pora, noćni piling,). Prije sam koristio la luksuz, ali općenito, ova serija nije u usporedbi. Sviđala mi se i HYdra - posebno serum, hidratizira cool. ali za t-zonu učinak je nula. Sada se ten promijenio, pore su sužene. Ukratko, toplo preporučujem

1. Kutija se zgužvala 2. Opis kreme na Wildberrisu ne odgovara opisu na samoj kremi! Na web mjestu stoji da je za masnu kožu, a sama krema navodi da je za suhu i oštećenu kožu. Nema žalbi na same proizvođače; na primjer, opis je točan na web mjestu ljekarne. Mislim da takva krema neće raditi za ljetno razdoblje, ovdje ćemo pogledati zimu.

Dobar dan! Krema je namijenjena suhoj koži s upalom. Tijekom liječenja teških akni koža može postati vrlo suha, ispucala, nadražena i općenito neugodna. Krema Sebium Hydra pomaže joj kvalitetno i dugotrajno obnavljati kožu, vlaži je i umiruje. Rezultati ispitivanja kažu da su nakon 14 dana primjene, u 89% slučajeva, dermatolozi koji su promatrali pacijente primijetili razliku. Sastav sadrži keramide koji vraćaju integritet zaštitne barijere kože i sprečavaju prerani gubitak vlage. U ovom slučaju ne govorimo o suhom tipu kože. Krema je namijenjena mješovitoj, masnoj, problematičnoj koži. Hidratantna i revitalizirajuća krema za kožu tijekom razdoblja liječenja lijekovima, uključujući lokalne retinoide i Roaccutane. Po pitanju isporuke, morate se obratiti odjeljku kontakti / zahtjevi. Gdje trebate navesti broj narudžbe i svoje pitanje. Osoblje servisnog odjela pomoći će u rješavanju problema. Hvala.

Njega dehidrirane kože - Bioderma Hydrabio

Imam dehidriranu kožu sklonu ljuštenju, s kojom se borim vječno. U svibnju ove godine odlučio sam uzeti proizvod iz linije Hydrabio tvrtke Bioderma. I nisam izgubio! Prvi put mi je odlazak bio tako dobar. Dakle, u svom arsenalu imam:


Ukupno koristim kremu za lice, serum, hidratantnu masku, tonik i micelarnu vodu. Svi ovi proizvodi savršeno vlaže kožu, najovlažujući serum i masku. Ali o svemu detaljnije))

1. Puni naziv proizvoda na engleskom jeziku: Hidratantna krema za lice - Bioderma Hydrabio Light Cream


Detaljno mišljenje: Krema ima laganu teksturu, brzo se upija, dobro vlaži kožu, apsolutno ne začepljuje pore (kao, usput, sva ta sredstva). Mirisa praktički nema. Poseban plus za higijensko pakiranje. Koristim drugu teglu, prva mi je bila dovoljna otprilike 2 mjeseca. Količina - 40 ml. Šminka mu pristaje bez problema. Koristim ga ujutro i navečer.
Nakon nanošenja dolazi do lagane ljepljivosti na licu, znam da se to mnogima ne sviđa, ali za mene to nije važno, jer to ne utječe na nanošenje šminke i ne začepljuje pore. Da, i ne dodirujem lice rukama, pogotovo za post koji sam saznao o ovoj "značajci" proizvoda ove linije.

Stvarno sam ih imao dvoje))))

Ocjena: 5
Cijena: 1030 r.
Razdoblje upotrebe: 3,5 mjeseca

2. Puni naziv proizvoda na engleskom jeziku: Hidratantni serum za lice - Bioderma Hydrabio hidratantni koncentrat


Mišljenje dugog dometa: serum je izvrsno hidratizirajući. Mislim da sam u velikoj mjeri zahvaljujući njoj, kao i maski, zaboravio što je piling) Ali za razliku od većine ostalih seruma, koji obično imaju tekuću teksturu, ovaj je, s druge strane, vrlo gust, nakon što je lice primjetno ljepljivo, kako na njega nanijeti šminku - Nemam pojma, pa ga koristim navečer. Ali jako sam zadovoljan učinkom. Pore ​​se također ne začepe. I općenito, prilikom korištenja ovog ravnala, moje su pore već postale i nema crnih točkica, t.j. učinak nakon čišćenja maski i pranja ostaje mi uvijek.
Pakiranje je isto kao i krema.
Sastav:

Ocjena: 5
Cijena: 1070 rub.
Razdoblje upotrebe: 3,5 mjeseca

3. Puni naziv proizvoda na engleskom jeziku: Hidratantna maska ​​za lice - Bioderma Hydrabio hidratantna maska


Detaljno mišljenje: Još jednom ću pisati o izvrsnoj hidrataciji, ali istina je, maska ​​jako, jako dobro vlaži kožu, ima laganu teksturu i ne začepljuje pore. Držim ga oko 25 minuta. Isprva sam ga koristio svakodnevno (kako je napisano u uputama), a nekoliko puta sam ga ostavio preko noći u tankom sloju na problematičnim područjima (bradu sam osušio bornom kiselinom i bazironom). Usput, da! Ovu seriju koristim istodobno s propisanim sušilicama za akne i nemam suhu kožu.!
Sastav:


Ocjena: 5
Cijena: 930 str. (75 ml)
Razdoblje upotrebe: 3,5 mjeseca

4. Puni naziv proizvoda na engleskom: Micelarna voda - Bioderma Hydrabio Cleansing Micelle Solution


Detaljno mišljenje: Bistra voda s blagim neupadljivim mirisom. U usporedbi s Bioderma Sensibio, ovaj osjetno vlaži kožu. Savršeno uklanja šminku s lica, ali Sensibio se ipak bolje nosi s očima. Ne boli vas oči.

Ocjena: 4
Cijena: 600 rub. (200 ml)
Razdoblje korištenja: 3,5 mjeseca s pauzama za Bioderma Sensibio)

5. Puni naziv proizvoda na engleskom jeziku: Hidratantni tonik za lice - Bioderma Hydrabio hidratantni tonirajući losion


Detaljno mišljenje: Bistra tekućina iste arome kao i micelarna. Savršeno vlaži kožu, ovo je naj hidratantniji tonik koji sam isprobala, uključujući Guerlain Super Aqua. A tonik ostavlja lice svježim. Ali za ljeto sam i sama shvatila da je odmah korištenje ovih sredstava previsoka doza hidratacije i neko sam vrijeme odustala od tonika i nisam svakodnevno koristila micelarnu. Ali kad zahladi, moram nešto izvući iz ormara!
Inače, tonik i micelarni imaju vrlo male rupice za izlijevanje, zbog kojih se, ako se bočica slučajno prevrne, prolije vrlo malo proizvoda, to je provjereno iskustvom) Istodobno, tekućina se bez problema ulijeva na pamučni jastučić onoliko koliko odlučite uliti.

Ocjena: 5
Cijena: 690 str. (200 ml)
Razdoblje upotrebe: 3 tjedna

U otvorenom obliku

Kad okrenete ruku, ništa ne kaplje:

Jako sam zadovoljan svim sredstvima, prvi put su proizvodi iz jedne linije svi dobri, što se tiče odabira, dobro, osim što micelarna ne funkcionira savršeno sa šminkom za oči.
Hvala svima na pažnji! Ja sam Tanya, možeš me nazvati.

Recenzije hidratantne kreme Bioderma

Anthelios - # 1 u Rusiji na preporuku dermatologa

Avene - zaštita od sunca za najosjetljiviju kožu

Ergonomija i održivost četkica za zube RADIUS

Upoznajte jedinstveni Intense Whitening Kit!

Sigurna i učinkovita briga za vas i vašu bebu

Uriage - njega nježne kože beba i beba

Revitalizirajući tretmani za lice i tijelo Gezatone uređajima

Avene DermAbsolu - temeljna njega za zrelu osjetljivu kožu.

Aravia Professional - Spa depilacija, parafinska terapija, njega tijela

Batiste - suhi šampon br. 1 u Europi

Bioderma Hydrabio Perfector - zaštita i sjaj vaše kože

CeraVe - Inovacija za jačanje zaštitne barijere kože!

Vinopure je jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nepravilnosti na koži.

Odvažni dizajn i ludo ugodna SPA njega u vašem domu

Elancyl Slim Design - glađa, čvršća i čvršća koža

Pojačivač trepavica - Duge, voluminozne, guste trepavice!

Filorga - formule nadahnute tretmanima estetske medicine

GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i proizvoda visoke biotehnologije

Guam - Prirodna talijanska kozmetika na bazi algi

Vodeći laboratorij za profesionalnu kozmetiku u Izraelu

Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

Isdin je marka broj 1 u Španjolskoj! Inovativna zaštita od sunca

Pozdravite svog novog pomagača - revolucionarne spiralne narukvice za kosu

Isprobajte najkvalitetnije japanske maske za listove

Johnny's Chop Shop - moderna linija kozmetike za dečke koji žele izgledati sjajno!

Biljna energija za ljepotu kose

La Roche-Posay - dermatološka preporuka za osjetljivu kožu br!

Loreal Professional - Izvor Essentielle izvor prirodne ljepote kose

Matrix - Keep me Vivivd - očuvanje boja u svijetlim nijansama

Mustela - sigurna i učinkovita njega za vas i vašu bebu
06.10.2017

Nature`s Bounty - Dodaci prehrani koji podržavaju vaše zdravlje i ljepotu

O.P.I - svjetski lider u profesionalnoj njezi noktiju!

Orthomol - njemački vitamini za vaše zdravlje!

Melemi za suhe, ispucane i nadražene usne i kožu

Fotografija - snaga prirode za vašu kosu!

Royer - prirodna kozmetika sa 100% organskom sluzi puževa!

Klinički učinkovita medicinska kozmetika koja je učinkovita zamjena za operaciju

Skincode - kôd za zdravu, lijepu kožu

Pouzdani dermokozmetološki proizvodi za njegu kože za novorođenčad, djecu i odrasle

Dr. Čvor - 212 Pročišćeni užitak!

Uriage - Age Protect - korekcija bora i sjaj

Uriage - Hyseac - Vaš idealan tretman za problematičnu kožu
01.11.2017

Učvršćujuće djelovanje protiv znakova starenja

Weleda hidratantni balzami za usne obavijet će vaše usne sjajem prirodne ljepote!

CORA - kombinacija prirodnih sastojaka s najnovijom visokom tehnologijom

  1. Recenzije
PRIKAZI
DOM ZDRAVLJA KOŽE
Recenzije farmaceutske kozmetike
Bioderma Hydrabio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • pet
  • .
  • 21
  • "

Gairbekova Khadizhat Rostov na Donu | 09.07.2020 |

Tonirajući hidratantni losion Hydrabio 250 ml (Bioderma, Hydrabio)

Zaključci: Losion koji će vrlo dugo zauzimati 1. mjesto na listi mojih favorita.
Savršeno osvježava i vlaži kožu nakon pranja, uklanjajući osjećaj zatezanja
Posebno izvrsno za agresivnu kožu (liječenje akni).

Ab Leysan Kazan | 24.06.2020 |

H2O hidratantna micelarna voda 100 ml (Bioderma, Hydrabio)

Zaključci: Ne znam koliko sam ga puta uzeo, uzeo sam malu teglu da je nosim u kondiciju. Dobro i pažljivo ispire kozmetiku, ne trebate puno trljati. Snalazi se čak i s vodootpornošću. tinta.

Olga Sankt Peterburg | 16.06.2020 |

Tonirajući hidratantni losion Hydrabio 250 ml (Bioderma, Hydrabio)

Zaključci: Dobar hidratantni losion moje drage voljene Bioderme. Koža je nakon upotrebe jednostavno baršunasta, mekana, ponekad niti ne nanesem ništa "odozgo". Po mom mišljenju pogodan za bilo koji tip kože. Potrošnja je vrlo ekonomična.

Olga Sankt Peterburg | 16.06.2020 |

Hydrabio serum 40 ml (Bioderma, Hydrabio)

Zaključci: Jedini serum koji savršeno odgovara mojoj hirovitoj dehidriranoj masnoj i osjetljivoj koži. Koža postaje baršunasta, njegovana, ten je ujednačen. Vrlo ekonomična potrošnja, dovoljno mi je godinu dana. Kupit ću opet!

Varvara Moskva | 02.06.2020 |

Set: Photoderm Max Aquafluid SPF 50+, 40 ml + Sensibio gel za čišćenje 45 ml + Hydrabio H2O micelarna voda 100 ml + Hydrabio gel krema 40 ml (Bioderma, Hydrabio)

Zaključci: Ove alate koristim kontinuirano. Set je sadržavao ono što sam trebao ljeti. Lijepo pakiranje. Toplo preporučujem hidratantnu kremu svima s dehidriranom kožom..

Raspopova Anna Krasnodar | 29.05.2020 |

Set: Photoderm Max Aquafluid SPF 50+, 40 ml + Sensibio gel za čišćenje 45 ml + Hydrabio H2O micelarna voda 100 ml + Hydrabio gel krema 40 ml (Bioderma, Hydrabio)

Zaključci: Set je nevjerojatan. Pakirano u usku kutiju obloženu papirom iznutra. Znači u punoj veličini, dobio sam ga za 1556. godinu, prednosti su očite. Sadrži hidratantne kreme za dehidriranu kožu. Također je dobio sondu Atoderm 8 ml. Jako sam zadovoljan kupnjom i kvalitetom proizvoda. Moj problem je što je koža masna i istodobno poput suhe kore. Ova je linija bila savršena.

Nadežda Sankt Peterburg | 28.05.2020 |

Hydrabio Perfector krema SPF 30, 40 ml (Bioderma, Hydrabio)

Zaključci: Hydrabio Perfector krema mi se svidjela zbog teksture i činjenice da ima spf zaštitu. Prikladno kao dnevna krema ili čak kao primer, jer kožu prekriva tankim slojem, dok pore ne zagađuju!

Konshina Ekaterina Simferopol | 28.05.2020 |

Hydrabio serum 40 ml (Bioderma, Hydrabio)

Zaključci: Izvrsni serum, nježne arome, ne ostavlja film, lice postaje svježije. Više za mladu kožu.

Carenko Julija 14.05.2020 |

Hydrabio Perfector krema SPF 30, 40 ml (Bioderma, Hydrabio)

Zaključci: Jako dobra krema. Vrlo pogodno za suhu kožu ljeti. Dobro vlaži, koža nakon što se ne sjaji, već jednostavno nahrani. Doista mi se svidjelo. Nije ostavio nikakve bijele mrlje. Brzo upije.

Belyakova Ksenia 02.02.2020 |

Tonirajući hidratantni losion Hydrabio 250 ml (Bioderma, Hydrabio)

Zaključci: Zadovoljan sam rezultatom)) Savršeno vlaži.
Na licu sam imala ljuštenje koje kreme nisu uklonile. U to vrijeme nisam koristila tonik. Birao sam između kupovine kreme ili tonika. Odlučio sam dodati tonizaciju njezi. Nakon tjedan dana korištenja tonika, piling je prošao.

Kazan Guzel Kazan | 22.04.2020 |

Hydrabio serum 40 ml (Bioderma, Hydrabio)

Zaključci: Ovaj čudotvorni alat u miniviziji dobio je na poklon. Jako cool stvar, fino vlaži, ne začepljuje pore, ne stvara film i ljepljivost, ne valja se ispod šminke. Neke pozitivne emocije iz upotrebe. Svakako ću naručiti proizvod u formatu pune veličine.

Beletskaya Tatiana Arkadyevna Tobolsk | 05.04.2020 |

Tonirajući hidratantni losion Hydrabio 250 ml (Bioderma, Hydrabio)

Zaključci: Losion mi se jako svidio. Dobro vlaži kožu, dobro zatvara pore. Drago mi je da ga možete koristiti i za oči. Miris praktički nema. Kupnju ću ponoviti kad završi.

Medicinska kozmetika BIODERMA: značajke, prednosti, pregledi

Jeste li čuli puno pozitivnih kritika o medicinskoj kozmetici Bioderma, ali ne znate koje su točno njegove značajke i prednosti? Želite li znati detaljne informacije o ovom proizvođaču, njegovim vrstama proizvoda i prednostima kozmetičkih linija? U ovom ćemo članku iznijeti sve poznate informacije o ovoj jedinstvenoj ljekovitoj kozmetici prikladnoj za sve tipove kože.!

Koje ćete podatke naučiti:

Povijest marke

Kozmetika koju su razvili i proizveli farmaceuti smatraju se najkvalitetnijom, što vam omogućuje da se učinkovito riješite mnogih problema s epidermom, kao i svih vrsta dermatoloških bolesti, sprečavajući njihovu pojavu u budućnosti..

Bioderma je osnovana 1978. godine u Francuskoj. Bavi se vlastitim razvojem i proizvodnjom kozmetičkih proizvoda namijenjenih njezi i uklanjanju svih problema s površinom kože. Tvrtka ima vlastiti moderni laboratorij u kojem rade poznati liječnici i kemičari-biolozi, stvarajući jedinstvenu i vrlo učinkovitu formulaciju spojeva koja se može koristiti i kao neovisno terapijsko sredstvo i u kombinaciji s lijekovima.

Vodeći dermatolozi iz 65 zemalja svijeta preporučuju Bioderma proizvode svojim pacijentima kao liječenje i prevenciju recidiva. Uz to, svi proizvodi tvrtke podvrgavaju se višestepenom testiranju, prepoznati su kao hipoalergeni i imaju pozitivan učinak na stanje epiderme..

U Francuskoj tvrtka zauzima vodeće mjesto među svim lijekovima i formulacijama koje dermatolozi propisuju za liječenje, kao i za rješavanje epidermalnih bolesti.!

Koja je razlika između sastava medicinske kozmetike Bioderma

Zbog mogućnosti istraživanja i provjere svih komponenata uvedenih u formulacije u vlastitom laboratoriju, znanstvenici tvrtke razvijaju najučinkovitije, najsigurnije za tijelo kozmetičke medicinske proizvode, strogo kontrolirajući svaku fazu proizvodnje.

Ovaj visokokvalitetni proizvod ne sadrži agresivne i opasne kemikalije, pa ga mogu sigurno koristiti čak i osobe sklone alergijskim reakcijama i s nježnom, osjetljivom kožom..

Posebna prednost i prednost ovih formulacija je mogućnost njihove primjene u slučaju teško liječljivih dermatoloških bolesti tijekom dužeg vremenskog razdoblja..

Ono što potvrđuje učinkovitost proizvoda

Dermatolozi u većini svjetskih zemalja prepoznali su visoku kvalitetu i učinkovitost proizvoda tvrtke, što potvrđuju tisuće zahvalnih recenzija pacijenata koji su se riješili problema s pokožicom i obnovili njezino zdravlje.

Takva medicinska kozmetika jednako pažljivo njeguje najnježniju i problematičnu kožu, blagotvorno djelujući na njezino stanje. Ovi proizvodi pomažu u kratkom vremenu izliječiti razne bolesti epiderme, konsolidirajući postignute rezultate tijekom dugog razdoblja..

U čemu je jedinstvenost pristupa

Posebnost proizvoda u širokoj raznolikosti, namijenjenih osobama s različitim oštećenjima epiderme, tako da svatko bira proizvode usmjerene na liječenje njegovog određenog problema. Sve linije proizvoda stvorene su za složeni učinak na zahvaćena područja kože, jačaju njezin imunitet za uspješnu neovisnu borbu protiv negativnih utjecaja vanjskih i unutarnjih čimbenika.

Tvrtka proizvodi proizvode koji mogu ukloniti sljedeće probleme s površinom kože:

  • suhoća epidermisa, atopijski dermatitis;
  • visoka osjetljivost i duboka dehidracija;
  • rozacea i seboroični tip dermatitisa;
  • sposobnost kože da polako zacjeljuje;
  • prekomjerna proizvodnja sebuma i akne;
  • štetni učinci UV zračenja;
  • pigmentacija;
  • problemi s vlasištem i kosom.

Koje linije proizvoda rade

Terapijski kozmetički proizvodi tvrtke strukturirani su, predstavljeni u obliku različitih linija, od kojih je svaka cjelovit program usmjeren na rješavanje određenih epidermalnih problema.

Katalog proizvoda Bioderma sadrži programe za lice:

  • Atoderm, namijenjen suhom tipu epiderme, kao i u svrhu vanjske njege u slučaju atopijskog dermatitisa;
  • Hydrabio, dizajniran za osjetljivu i dehidriranu kožu;
  • Sensibio, za osjetljivi tip epidermisa, kao i za patologije rozaceje i seboroičnog dermatitisa;
  • Cycabio, koji omogućuje brz proces zacjeljivanja;
  • Sebium, usmjeren na normalizaciju funkcija masnog i kombiniranog tipa površine kože, kao i na liječenje akni;
  • Photoderm, dizajniran za učinkovitu zaštitu kože od štetnih učinaka ultraljubičastog zračenja;
  • WO za uklanjanje i sprečavanje pojave novih dobnih pjega.

Uz gore navedene proizvode, tvrtka proizvodi kozmetiku za djecu, vlasište i njegu kose.

Pregled pojedinačnih programa tvrtke Bioderma

Sensibio (za njegu osjetljive vrste epiderme)

Osjetljivom kožom obično se naziva tanka i nježna epiderma koju zaštitni lipidi (masti) praktički ne izlučuju. Takva je koža sklona upalama, crvenilu, iritaciji uzrokovanim vanjskim i unutarnjim čimbenicima. Osobe s ovim tipom kože riskiraju razviti sve vrste dermatoloških bolesti, poput rozaceje, rozaceje, dermatitisa. Vlasnici osjetljivog sloja kože vrlo su često skloni svim vrstama alergijskih reakcija..

Ovaj je program posebno dizajniran za ovu vrstu epiderme koja zahtijeva poseban pristup. Linija proizvoda uključuje sastave za njegu, kao i učinkovitu korekciju postojećih nedostataka.

Hydrabio (njega i tretman za dehidriranu i osjetljivu kožu)

Naša je koža svakodnevno izložena negativnim vanjskim utjecajima - zagađenju okoliša, ekstremnim temperaturama, stresu, pridonoseći njezinoj dehidraciji ili dehidraciji. Za normalno funkcioniranje epiderme nužna je dovoljna količina vlage. U nedostatku kože postaje dosadna, osjetljiva, ljušti se i naborava.

Ovaj program sadrži posebne tekuće kristale koji prodiru duboko u pore i obnavljaju normalnu razinu hidratacije stanica, čime povećavaju zaštitna svojstva epiderme. Svi proizvodi iz ove linije, kao i drugi, proizvedeni su pod kontrolom dermatologa, pa je zajamčena njihova izvrsna tolerancija..

Atoderm (njega i liječenje suhe epiderme)

Suha koža vlasnicima donosi mnogo problema - pocrveni, ljušti se, svrbi, često se upali, nadraži, budući da je karakterizira nedovoljno stvaranje lipidnog (masnog) podmazivanja. Pokožica može biti suha po prirodi ili zbog vanjskih čimbenika.

Ovaj program osmišljen je za normalizaciju svih funkcija suhe kože, uključujući liječenje atopijskog dermatitisa, koji mu je česti pratitelj. Dermatolozi u složenom liječenju ove bolesti preporučuju upotrebu programa Atoderm, koji vam omogućuje smanjenje količine kortikosteroidnih lijekova, brzo obnavljanje barijerne funkcije epiderme s povećanjem trajanja remisije.

Sebium (njega i tretman mješovite do masne kože)

Akne i akne česti su problemi kombinirane i masne epiderme. Prekomjerna proizvodnja sebuma dovodi do začepljenja pora i kanala, promjene u kvalitativnom i kvantitativnom sastavu izlučene tajne, praćene dodavanjem bakterija, infekcije, pridonoseći pojavi gnojnih elemenata, uslijed čega nastaju ožiljci i ožiljci koji unakažavaju kožu.

Ovaj program pruža visokokvalitetnu njegu ove vrste epiderme, ispravlja i učinkovito tretira akne neovisno i zajedno s medicinskim lijekovima..

Cycabio (za brzo zacjeljivanje oštećene epiderme)

Glavna funkcija kože je zaštita tijela i unutarnjih organa od štetnih utjecaja okoliša. U trenucima oštećenja, epiderma gubi takvu prirodnu zaštitnu zaštitu i postaje osjetljiva na sve vrste vanjskih agresora (kemijskih, fizičkih i bakterijskih), koji usporavaju proces svog oporavka..

Ovaj program osmišljen je i razvijen za ubrzavanje zacjeljivanja oštećenih površina kože zahvaljujući patentiranom kompleksu aktivnih sastojaka koji su uključeni u proizvode. Zove se Antalgicin, sadrži biljne vrste antioksidansa, bakarne ione, koji djeluju antibakterijski, zbog čega su procesi regeneracije i popravljanja epiderme ubrzani u svim fazama zacjeljivanja.

Fotoderm (za zaštitu kože od štetnih učinaka UV zračenja)

Svatko zna da je sunce neprijatelj za našu kožu, jer njegove UV zrake izazivaju razvoj onkoloških procesa, pojavu staračkih pjega, svih vrsta dermatoloških bolesti i što je najvažnije pridonose brzom starenju epiderme.

Filteri za zaštitu od sunca - SPF, prisutni u formulacijama mnogih kozmetičkih marki, djeluju samo na površinu kože i nisu u mogućnosti zaštititi njene duboke slojeve od opasnih ultraljubičastih zraka.

Laboratorij tvrtke Bioderm razvio je jedinstveni kompleks biološke sigurnosti od sunca - Cellular BIOprotection, koji pruža najdugotrajniju zaštitu, kako na površini, tako i u dubini epiderme, djelujući na staničnoj razini.

WO (njega i liječenje kože sklone pigmentaciji)

Problem pigmentacije epiderme prilično je čest, kako kod mladih tako i kod starijih ljudi. To je zbog kršenja formiranja i nakupljanja posebnih stanica u epidermi, nazvanih melanociti. Povećana pigmentacija može se javiti i zbog upalnog procesa površine kože.

Tvrtka je izdala ovaj program posebno za epidermu sklonu hiperpigmentaciji. Uključuje aktivni patentirani kompleks White Objective, koji učinkovito kontrolira razinu stvaranja melanina u koži, uklanja lokalizirane staračke pjege, kao i sprečava njihovu ponovnu pojavu. Ovaj kompleks dio je čitave linije proizvoda programa medicinske kozmetike za izbjeljivanje staračkih pjega - WO.

Za uspješno liječenje proizvodima tvrtke trebate znati samo svoj tip kože i postojeći problem kako biste samostalno odabrali i kupili potrebna sredstva odgovarajućeg programa.

Bioderma

Do danas, Laboratorij Bioderma proizvodi dermatokozmetološka sredstva koja se koriste u složenom liječenju i prevenciji različitih kožnih bolesti.
Korištenje medicinske kozmetike Bioderma pruža pravilnu njegu problematične i bolesne kože, sprječava pojavu pogoršanja kroničnih bolesti kože. Njegova upotreba zajedno s lijekovima povećava njihovu učinkovitost u liječenju različitih kožnih bolesti..
Medicinska kozmetika proizvedena u Laboratoriju Bioderma strukturirana je i predstavljena u obliku 9 linija, od kojih je svaka gotov program za rješavanje određenih dermatoloških problema:
- Atoderm - za suhu kožu i vanjsko liječenje atopijskog dermatitisa.
- Hydrabio - za osjetljivu i dehidriranu kožu.
- Sensibio - za osjetljivu kožu, kao i za rozaceju i seboroični dermatitis.
- Cycabio - pratnja zacjeljivanja kože.
- Sebium - za masnu i mješovitu vrstu kože, s aknama.
- Photoderm - kreme za sunčanje, zaštita kože od štetnih utjecaja UV-a.
- WO - izbjeljivanje staračkih pjega.
- Čvor - za njegu kose i vlasišta.
- AVSDerm - njega kože za novorođenčad i djecu.
Hipoalergenski sastav, optimalna tolerancija, kontrola na više razina tijekom kliničkih ispitivanja omogućuju upotrebu medicinske kozmetike Bioderma za pacijente svih dobnih skupina, uključujući dojenčad, pružaju optimalnu njegu kože za razne kožne patologije.

Akne: Kako izliječiti akne

Odakle dolaze akne i kako ih izliječiti. Besplatna metoda liječenja kućnih akni. Recenzije ljekarničke kozmetike.

Hidratantna krema Bioderma Sebium Hydra

Dakle, pozabavimo se sljedećom kremom Bioderma iz serije Sebium pod nazivom Hydra. Samo ime sugerira da je krema hidratantna, pa čak i ultra hidratantna. Serija Sebium dizajnirana je za masnu kožu s tendencijom akni ili masnu kožu, ali suhu kao rezultat liječenja lijekovima. Problematična koža s komedonima, miteseri, upale - to je sve za sebijsku seriju.

Prednosti i nedostaci kreme Bioderma Sebium Hydra

Ova će serija pomoći u suočavanju s problemima u kompleksu ili će biti kozmetika za njegu u vašoj kozmetičkoj torbici. Ali ne mogu svi proizvodi iz ove serije stati, svoju idealnu kremu pronaći ćete testiranjem. Sada ćemo analizirati sastav kreme Bioderma Sebium Hydra, pronaći njene snage i slabosti, kada je primijeniti, u koju svrhu, kome je najprikladnija, kako biste sami mogli utvrditi njezino značenje.

Sastav kreme Bioderma Sebium Hydra

Voda je okosnica.

Glicerin - antiseptik u visokoj koncentraciji, vlaži i čini kožu elastičnom, emulgatorom.

Mineralno ulje je nekomedogena prirodna tvar koja čini kožu sjajnom, ne začepljuje pore, ostavlja zaštitni film, pomaže da koža bude zasićena kisikom.

Etilheksil palmitat (etilheksil palmitat) - masna kiselina dobivena iz palminog ulja, vlaži kožu, zadržava miris u glavnini. Ova tvar ima visok stupanj komedogenosti, budite oprezni, nalazi se na početku sastava, što znači da je koncentracija prilično visoka.

Dipropilen glikol (propilen glikol) je alkohol dobiven iz naftnih derivata. Ima hidratantnu, bakteriostatsku funkciju, veže sve tvari u emulziju, nije toksičan, duže zadržava proizvod, nije opasan ako krema sadrži manje od 50%.

Ksilitol - zadržava vlagu u gornjim slojevima kože.

Dimetikon - tekući silikon, štiti od štetnih utjecaja okoline, vlaži suhu kožu.

Natrijev akrilat Natrijev akriloldimetil - pomaže prodrijeti u dublje vitamine, kiseline, biljne komponente, a također je i veza između ostalih sastojaka.

Manitol je ljekovito sredstvo, posebno dobro za rane ili opekline.

Ramnoza - njeguje kožu na staničnoj razini.

Fruktooligosaharidi - koriste se za liječenje akni.

Ekstrakt alge Zlatne alge - ublažava upale, iritaciju, vlaži.

Gliciretinska kiselina - glatka kiselina sladića, protuupalno, antialergijsko sredstvo, snažni antioksidans koji inhibira rast bakterija ometajući sintezu u stanici.

Alantoin (alantoin) - potiče brzu regeneraciju stanica, vlaži, omekšava kožu, ublažava iritaciju i upalu, sprječava začepljenje pora, mitesera i komedona, snažan antioksidans.

Ceramid 3 - štiti kožu od štetnih čimbenika, pojačava propusnost kože, prirodni proizvod, vlaži.

Tospheroli acetas - sintetski oblik vitamina E, vlaži, njeguje, antioksidans.

Izoheksadekan - kemijsko sredstvo, uklanja nečistoće, ne isušuje kožu.

kaprilik - iscijediti iz kokosovog ulja, aktivno vlaži ne ostavljajući osjećaj masnog filma, nekomedogeni.

Polisorbat 80 - emulgator, poboljšava klizanje i omekšava kožu.

Disodium Edta - omekšava vodeno okruženje, ali se smatra štetnim za kožu.

Cetrimonijev bromid - Pažnja, smatra se sigurnim u proizvodima koji ispiraju kožu. Moćan antimikrobni učinak na organizme.

Metilparaben je paraben, učinkovit u ubijanju bakterija u samoj kremi, ne dopušta rast gljivica, zadržava izvorni izgled proizvoda, nalazi se na kraju popisa sastava, ne može naštetiti.

Fragranes - lagani miris.

Rezimirajmo sastav ove kreme: sastav nije loš, činjenica da sadrži paraben nije zastrašujuća. Svi se parabeni bore protiv širenja gljivica i bakterija u kremi, a u tako oskudnoj količini nisu sposobni nanijeti štetu koži. Uz to, parabeni se dobivaju iz benzojeve kiseline koja se nalazi u mnogim biljkama..

Na 4. mjestu sastava nalazi se komedogeni agens koji može izazvati začepljenje pora na osjetljivoj koži. Budite oprezni i budno pripazite na reakcije.

Što proizvođač obećava:

Smanjuje crvenilo i upalu, bori se protiv perutanja i suhoće, zatezanja kože, udobnosti, sjaja, dobre tolerancije, nekomedogenog, hipoalergenog.

Što zapravo:

Jako dobro vlaži, ali ako je vaša koža vrlo suha kao rezultat liječenja akni. Za normalnu kožu ova je krema masna, ostavlja sjaj i u ovom slučaju treba je nanositi samo preko noći za intenzivnu hidrataciju. Krema uopće nije pogodna za šminkanje. Lagane je teksture, brzo se upija, nije izazvao nove komedone, ali nije uklonio ni stare. Sakriva piling, nakon nanošenja kreme uopće se ne vide. Ne daje nikakav sjaj koži, zatezanje odmah nestaje. Aroma je ugodna, neprimjetna.

Kome je prikladna Bioderma Sebium Hydra krema?

Pogodno za osobe sa suhom kožom s aknama ili suhom kožom koja je rezultat tretmana. Intenzivno vlaži, proizvođač preporučuje nanošenje 1-2 puta dnevno, savjetovao bih, uz više ili manje normalno stanje kože, nanositi samo redovito noću. Prasak se nosi s hidratantnom funkcijom, ali kao osnova za šminku uopće ne stoji, ostavlja masni sjaj tijekom dana. Ako kupite ovu kremu, tada samo kao pomoćnik u razdobljima "suše". Za svakodnevnu upotrebu potrebno vam je nešto poput Uriage Aqua Precis hidratantne kreme, koja se trenutno upija i dobro se uklapa u šminku.

Koliko košta krema Bioderma Sebium Hydra

Trošak ove kreme vrlo je ekonomičan u usporedbi s drugim proizvođačima i sličnim svojstvima, oko 570-600 rubalja po 40 ml. Dakle, on ima mjesto u vašoj kozmetičkoj torbici kao lijek protiv suhoće..

Recenzije kreme Bioderma Sebium Hydra

Koristio sam samo sonde od 5 ml. Prvo sam ga nanosila tijekom dana, a na vrh i puder. U principu, ništa, normalno, sva koža sjaji ispod nje. Nakon toga počeo sam se nanositi noću 2-3 puta tjedno, kada smatram da je potrebno aktivno vlaženje. Općenito, zadovoljan sam, ali nisam uzeo cijelu cijev, ne vidim hitnu potrebu za tim, iako cijena nije baš zagrizna.

Recenzija: Musya

Isprobala sam mnogo krema i bila sam iscrpljena u ljekarni. Na kraju, on je bio jedini kojeg još nisam probala i za njega je bilo nade. Teški slučaj akni, mjestimice suhe, mjestimice masne s većim upalama i komedonima. Meni se osobno krema jako sviđa po strukturi, nalik je kremi-gelu, brzo se upija i nakon nje doživim takvo olakšanje. Još sam se više zaljubila u njega nakon što sam doslovno tjedan dana kasnije vidjela rezultat: koža je blistava, zdravija, ujednačene boje, umjereno hidratizirana. Sad je ovo moj must have.

Recenzija: Maria

Stavio sam je ispod temelja i u redu je. Tek nakon 1-2 sata pojavljuje se masni sjaj, a i dalje postoji osjećaj prisutnosti kreme pri dodiru kože, t.j. nije li potpuno apsorbiran ili što? Nisam imao nikakvih pogoršanja, boja nije promijenila puno kože, ugodne, bezopasne konzistencije. Tuba od 40 ml potrošena je u 3 mjeseca uz približno 2 dnevne primjene.

Bioderma / Hydrabio Legere krema
Izvrsna hidratacija lica iz Bioderme


owlways 10. studenog 2015

Ovaj put ćemo se usredotočiti na hidratantnu kremu Hydrabio Legere Creme iz Bioderme. Reći ću vam odmah i iskreno - za mene je on favorit! Odgovarao mi je savršeno. Stoga će recenzija naravno biti pozitivna..
Uživaj čitajući!

Mala priča o mom licu

Svoj bih tip kože radije klasificirao kao mješoviti. Budući da je moja školska adolescencija završila nedavno, naravno, svi problemi s kožom u obliku raznih osipa nisu me prošli. Sad, s vremena na vrijeme, nešto i negdje izdajnički će izaći i moja borba u ovom smjeru se nastavlja, ali s onim što je bilo prije 5-7 godina, to se ne može usporediti.

Općenito, imam veliko iskustvo u korištenju proizvoda posebno za problematičnu kožu. I sve je to moglo ne utjecati na stanje lica. Unatoč stalnom masnom sjaju u T-zoni, zbog česte upotrebe proizvoda za sušenje i alkohola, na nekim se mjestima koža oljuštila i bilo joj je potrebno vlaženje. Ovo je kontroverzno i ​​vrlo čudno stanje kože - bila je masna, ali istodobno i suha. Kad sam se još jednom požalio tetki na sve ovo, pomislila je i. predala mi ovu kremu! I tako je s nama započela naša priča! Bilo je s njim:

Ne prodaje se samo u zasebnoj boci, već u kartonskoj kutiji. Nažalost, nisam je sačuvao, ali našao sam fotografiju na internetu. U pakiranju ova krema izgleda ovako:

Sav tekst na njemu pretežno je ili na francuskom ili na engleskom jeziku. Zapravo, kao na samoj kremi, gdje ne vidimo niti jednu rusku riječ:

Ali ne, to nije razlog za uznemirenje! Unatoč činjenici da je kutija "strana", oni su se ionako pobrinuli za nas, zalijepivši naljepnicu s podacima o našem domu. Upravo sam ovaj dio ambalaže izrezao i spremio. Malo sam ga izlizao tijekom dugog vremena provedenog u kozmetičkoj torbici, ali tekst je prilično čitljiv:

Drago mi je da ovo nije samo hidratantna krema, već sadrži i posebno razvijeni i patentirani kompleks Aquagenium koji je odgovoran za vlaženje naše kože.!

O svemu ostalom želim vam reći u sljedećem odjeljku:

Moji dojmovi o korištenju

Prvo što sam odmah primijetio bila je elegantna bočica. To je optimalna veličina koju je ugodno držati u ruci. Također je prilično stabilan, pa preporučujem da ga pohranite uspravno.

Krema ima dozator. Ovo je vrlo higijenski jer možemo biti sigurni da ništa ekstra slučajno neće pasti u cijev. Prikladno se preša, a istodobno se istiskuje ova količina kreme:

Ljeti mi je bilo dovoljno nanijeti kremu na cijelo lice. Međutim, ponekad je potrebno istisnuti malo više "pola snage", jer je u hladnoj sezoni potrebno više vlage.
Kao što vidite, krema je bijela. Gotovo nema mirisa. Ako samo njuškate, možete uhvatiti svjež miris. Ima tu nešto malo, činilo mi se, grožđe. Krema ima vrlo laganu konzistenciju i trenutno se upija.

Pogotovo prvi put, kada sam još uvijek imala piling na licu zbog nedostatka vlage, koža je baš poput spužve odmah upila tu "vlagu koja nedostaje". I odmah nakon nanošenja, koža se osjeća tako ugodno! Nema osjećaja žarenja, trnjenja ili čak laganog crvenila (možda će vam se ovo pojašnjenje činiti čudno, ali na ovo sam naišao više puta, budući da se lijekovi za problematičnu kožu ponašaju na ovaj način). Za mene je veliki plus što je krema nekomedogena.

Koža je nakon upotrebe vrlo ugodna na dodir. Istodobno, nema dodatnog sjaja, uključujući i u T-zoni. Mislim da da biste u potpunosti razumjeli ovaj osjećaj hidratacije i potpune udobnosti, doista ga morate sami osjetiti! I rezultat se nije dugo čekao - sav moj piling je nestao. Istodobno, koža je postala manje masna i počela je izgledati zdravije..

Njegova lagana formula, kako je naveo proizvođač, omogućuje da se krema koristi kao osnova za šminkanje. I gotovo odmah sam stavio vrh temelja. Sve je u redu i polaže se bez problema. Općenito, neki pozitivni dojmovi!

Naše poznanstvo dogodilo se u proljeće. Nažalost, ne mogu točno reći kada, ali negdje u travnju. Odnosno, koristim ga nešto više od šest mjeseci. Pomoću metode "subneseclamp" lako je ustanoviti da sam potrošio nešto između 2/3 i 3/4 ukupne količine:

Sve ovo kažem na činjenicu da je volumen ove kreme jako dobro promišljen! S jedne strane, šteta je što bih volio samo 40 ml, ali s druge strane proučavamo što pišu na pakiranju. Radi jasnoće, kad sam iz kutije izrezao podatke na ruskom, na poleđini sam napisao datum isteka da bih imao na umu. A po ikoni na bočici vidimo da nakon otvaranja kremu trebate upotrijebiti u roku od 9 mjeseci!

Pa, metodom jednostavnih izračuna, dolazimo do zaključka da je taj volumen samo približno izračunat za ovih 9 mjeseci svakodnevne upotrebe. I završit ću kad zatreba. Takva promišljenost je vrlo ugodna..

Ali. Unaprijed razmišljajući što ću učiniti kad dođe ovaj trenutak, odlučio sam saznati - koliko vrijedi moj čarobnjak?! Napokon, nisam ga sam kupio, već sam ga dobio na poklon. Utipkavši željeno ime svog omiljenog u tražilicu, bio sam šokiran. U prosjeku je cijena ove kreme na Internetu oko 2000 rubalja! Naravno, nisam revidirao puno web lokacija, ali prema onome što sam naišao, najjeftinija ponuda je 1685 rubalja.

Logično pitanje: bih li ga ponovno kupio? Iskreno, volio bih. Ali cijena je izuzetno zagrizna. "Ne", naravno, neću točno reći. A uoči Nove godine nadam se i Djedu Božićnjaku. tek kasnije na sebi. Napokon, dok sam student i ne radim, naravno, teško je govoriti o takvim troškovima. Ali nakon par godina, tko zna kako će biti.

S druge strane, ako uzmemo u obzir činjenicu da je ova krema dovoljna za 9 mjeseci i podijelimo ukupnu cijenu, dobivamo nešto manje od 200 rubalja mjesečno! Tako da mislim da vrijedi!

A djevojke, želim svim Maycharmelima lijepu i zdravu kožu!

Bioderma - krema za suhu i mješovitu kožu i 8 hidratantnih krema

Asortiman krema Bioderma razvila je francuska tvrtka i pripada lijekovima. Svaka od vrsta proizvoda ima širok spektar djelovanja i omogućuje ne samo uklanjanje simptoma, već i liječenje mnogih poremećaja od upalnih procesa do uklanjanja suhoće.

Komponente sastava svakog proizvoda marke odabrane su na takav način da u kombinaciji predstavljaju optimalnu kombinaciju za njegu svakog tipa kože.

Proizvodi iz svake serije sadrže sredstva za čišćenje kože, losione, serume, kreme i maske na temelju kojih nakon savjetovanja s dermatologom možete odabrati individualnu njegu. Kozmetički lijekovi "Bioderma" mogu se koristiti kao osnovni proizvodi za njegu ili zajedno s terapijskim spojevima koji se koriste za uklanjanje alergijskih reakcija i drugih poremećaja.

Značajke i prednosti proizvoda za lice Bioderma

Dermatolozi među prepoznatljive karakteristike proizvoda za njegu kože ubrajaju:

  • prisutnost u bazi kompleksa bioloških spojeva koji djeluju smirujuće i hidratantno na površinu, osiguravajući ulazak potrebnih mineralnih tvari u strukturu dermisa, omogućuje da se Bioderma smatra najboljom hidratantnom kremom za lice;
  • odsutnost alergijskih reakcija osigurava se dermatološkom kontrolom koja se provodi u svim fazama proizvodnje proizvoda za njegu, osiguravajući njihovu najbolju podnošljivost od strane kože različitih ljudi;
  • ugodna tekstura krema, nedostatak ljepljivosti i valjanja u losionima i micelarnoj vodi, osiguravajući udobnu upotrebu proizvoda odabranih ovisno o vrsti pokrivača;
  • odsutnost, unatoč bogatom sastavu, osjećaja težine i zatezanja kože;
  • široku paletu proizvoda za razne vrste dermisa, koji sadrže čitav niz osnovnih proizvoda za personaliziranu njegu lica.

Svi proizvodi za njegu imaju prilično visoku cijenu, koja se kreće u rasponu od 1000-2000 rubalja, međutim, mala potrošnja, postignuta zbog visoke učinkovitosti i prisutnosti dozatora i pumpe, osigurava uštedu materijala.

Dermatolozi među prednosti postignute korištenjem preparata Bioderma linije uključuju:

  1. Nježna njega koja pruža nježno čišćenje suhih i osjetljivih stanica epiderme, nakon agresivnih postupaka, poput dubokog pilinga lica ili ribanja slojeva mrtvih struktura.
  2. Poticanje procesa usmjerenih na obnavljanje strukturnog integriteta stanica, uslijed čega se pojavljuje baršunast, a koža na površini lica dobiva ravnomjernu zdravu boju.
  3. Hidratantna, postignuta djelovanjem komponenata koje čine biokemijsku formulu, koja normalizira ravnotežu vlage i zadržava je na površini, sprječavajući njezino ljuštenje.
  4. Većina ovih proizvoda ne zahtijeva ispiranje i pruža ugodan osjećaj hidratacije kada se nanose na površinu..
  5. Sredstva za čišćenje površine kože ne isušuju površinu tretiranih područja, održavajući ravnotežu vode i masti, a odsutnost agresivnih tvari u sastavu omogućuje upotrebu kao krema za kožu oko očiju.
  6. Zahvaljujući opskrbi potrebnim hranjivim sastojcima, prilikom korištenja kreme površina se zaglađuje, uklanjaju se male bore i ispravljaju pogreške u ublažavanju.
  7. Krema nanesena na površinu lica vraća joj učinak sjaja koji se zadržava neko vrijeme nakon upotrebe proizvoda zahvaljujući terapijskom učinku kozmetike.
  8. S obzirom na laganu teksturu i vodenu bazu proizvoda, površina kože obrađena kremom može se koristiti kao osnova za nanošenje šminke.

Terapijski sastav pruža protuupalno, zacjeljivanje rana, antibakterijsko i imunostimulirajuće djelovanje, sprječava pojavu iritacija, osipa, akni.

Pravila za nanošenje kreme

Kozmetolozi preporučuju nanošenje kreme iz serije Bioderma nakon prethodnog čišćenja površine kože micelarnom vodom Bioderma ili losionom HydraBio (H2O). Neke vrste hidratantnih krema uključenih u liniju mogu se koristiti nekoliko puta tjedno, dok druge zahtijevaju svakodnevnu upotrebu. Za trajni učinak koji traje dulje vrijeme, preporučuje se koristiti kremu ujutro, prije nanošenja kozmetike i navečer, kao nježni proizvod za njegu nakon njenog uklanjanja..

Kako koristiti Garnier micelarnu vodu pročitajte u ovom materijalu.

Nanošenje kreme provodi se bez odstupanja od masažnih linija, u smjeru od brade do linije početka rasta dlake. Ako je potrebno, moguće je nanijeti kremu na područje vrata i dekoltea.

Najbolja hidratantna serija

Asortiman lijekova koje tvrtka proizvodi može se podijeliti u sljedeće redove:

  1. Bioderma Atoderm (Atoderm), kompleks je lijekova čije je djelovanje usmjereno na liječenje stečene i genetski uvjetovane suhoće kože.
  2. Bioderma Hydrabio (Hydrabio) odnosi se na terapijsku kozmetiku dizajniranu za njegu površine osjetljive i suhe kože. Zbog prisutnosti u sastavu posebnih komponenata u obliku tekućih kristala, upotreba proizvoda povećava otporne karakteristike kože i vraća prirodnu vlažnost kože..
  3. Bioderma Sensibio (Sensibio), skup je proizvoda koji se koriste za njegu površine prirodno tanjih i osjetljivijih tkiva koja su sklona ispiranju, osipu i iritaciji.
  4. Bioderma Sebium (Sebium) odnosi se na proizvode s regulacijom sebuma i bakteriostatičkim učincima, namijenjene njezi mješovitih i masnih tipova kože.

Asortiman medicinskih proizvoda Bioderma u svim smjerovima sadrži UV proizvode za novorođenčad, ljekovite proizvode i formulacije za njegu kose.

Paleta proizvoda u obliku krema za njegu kože lica osigurava prisutnost nekoliko proizvoda koji omogućuju postupno obnavljanje zdravog sjaja i potrebnu hidrataciju kože..

Ovdje možete saznati više o Nivea hidratantnoj kremi.

Bioderma Atoderm

Kao što je gore spomenuto, kreme iz serije Atoderm koriste se za njegu kože koja ima slabu raspodjelu lipidnih tvari po površini ili prekrivačima, a karakterizira je smanjena razina stvaranja sebuma..

Jedan od najčešćih proizvoda u liniji je krema Atoderm koja sadrži tvari kao što su:

  1. Gliceril stearat.
  2. Stearat PEG 100.
  3. Edta dinatrij.
  4. Kaprilik.
  5. Izononanoat Cetearil.
  6. C10 / 30 križni polimer alkil-akrilatnog tipa.
  7. Karbomer.
  8. Napa na bazi alga
  9. Miristat Miret 3.
  10. Ksilitol.
  11. Tekući parafin.
  12. Voda.
  13. Stearinska kiselina.
  14. Fruktooligosaharidi.
  15. Cetil alkohol.
  16. Ciklometikon.
  17. Tokoferol acetat.
  18. Propilparaben.
  19. Metilparaben.
  20. Fenoksietanol.
  21. Etilparaben.

Korištenje takvog sastava pomaže vratiti koži čist i zdrav izgled, normalizirati ravnotežu lipida, osigurati elastičnost i odsutnost problematičnih područja..

Atoderm PP

Vrsta kreme pod nazivom Atoderm PP namijenjena je obnavljanju strukture oštećenih slojeva epiderme, ispucale kože, što je neophodno nakon grubog čišćenja ili vanjske uporabe lijekova iz skupine kortikosteroida. Pripravak sadrži vitamin PP koji povećava otpornost kože i provocira proizvodnju keramida i lipida. Krema je lagana i brzo se upija, ne sadrži mirise i ureu. Proizvod je dostupan u obliku epruvete od 200 ml. Trošak jednog paketa kreće se od 600 do 1800 rubalja.

Hydrabio

Brojni proizvodi Hydrabio modela omogućuju medicinsku i kozmetičku njegu površine dehidrirane i preosjetljive površine kože lica. Osnova pripravaka u ovoj seriji su tekući kristali, upotreba pripravaka ove skupine omogućuje postizanje normalizacije ravnoteže vode i masti, obnavljanje oštećenih struktura i povećanje zaštitnih karakteristika kože.

Krema za lice Hydrabio sadrži takve komponente i tvari kao što su:

  • vađenje sjemenki jabuke;
  • vitamin PP;
  • tokoferol;
  • salicilna kiselina;
  • glicerol.

Prve dvije komponente dio su kompleksa Aquagenium, koji osigurava normalizaciju cirkulacije vlage u međustaničnom prostoru i pomaže u obnavljanju dermatološke barijere. Ostali sastojci pružaju antioksidativne, čišćenje, omekšavanje i hidratantne učinke.

Hydrabio svjetlost

Hydrabio Light krema koristi se kao svakodnevna njega za normalne, suhe i mješovite površine kože.

Upotreba lijeka uključuje 1-2 puta jednokratnu primjenu na površinu kože nakon prethodne obrade HydraBio mlijekom za čišćenje (H2O) i hidratantnim losionom. Među značajkama alata stručnjaci napominju:

  1. Nježne konzistencije i ugodne teksture koja ne uzrokuje nelagodu prilikom nanošenja.
  2. Mogućnost korištenja kreme kao baze prije nanošenja šminke.
  3. Vraćanje mekoće i ugodnog osjećaja na površini kože u kratkom vremenskom razdoblju.
  4. Prisutnost kompleksa Aquahenium, koji osigurava normalizaciju procesa prirodne hidratacije kože.
  5. Nema alergijskih reakcija kada ih koriste pacijenti.
  6. Upotreba lijeka uklanja pojavu akni, onečišćenje pora i pogoršanje stanja kože.

Lijek je dostupan u obliku bočice s dozom kapaciteta 40 ml.

Pročitajte i o hidratantnoj kremi Pure Line na poveznici.

Hydrabio bogat

Zbog svog bogatog sastava, Hydrabio Rich koristi se za intenzivno obnavljanje vrlo suhe kože, dehidrirane kože i vrlo osjetljive kože. Ljekoviti kozmetički proizvod nanosi se ujutro nakon tretiranja kože vrata i lica HydraBio mlijekom za čišćenje (H2O) i HydraBio hidratantnim losionom. Među prepoznatljive značajke proizvoda, dermatolozi uključuju:

  • prisutnost arome;
  • mogućnost korištenja kao osnovni tretman prije nanošenja šminke;
  • nedostatak alergijskih reakcija;
  • prisutnost Aquageniuma u kompleksu, koji pruža hidratantni učinak, obnavljanje i održavanje omjera hidrolipida u potrebnim rasponima;
  • nedostatak učinka onečišćenja pora kože i komponenata koje stvaraju preduvjete za pojavu akni;
  • vraćanje sjaja, elastičnosti i ugodnog stanja kože.

Lijek je dostupan u obliku bočice od 40 ml opremljene dozatorom. Cijena jedne jedinice proizvoda kreće se od 1200-1750 rubalja.

Hydrabio UV

Hydrabio UV UV zaštitnu kremu koriste žene sa suhim, dehidriranim, mješovitim i normalnim tipovima kože.

Upotreba pripravka uključuje nanošenje tijekom jutarnje obrade na površinu prethodno obrađenu HydraBio mlijekom za čišćenje (H2O) i HydraBio hidratantnim losionom. Među karakteristične značajke alata stručnjaci uključuju:

  1. Dostupnost UBA-UBV filtra s UV zaštitnim faktorom 30.
  2. Nema alergijskih reakcija pri uporabi.
  3. Prisutnost kompleksa tekućih kristala Aquagenium koji osigurava obnavljanje ravnoteže vode i masti, povratak ugodnog osjećaja i mekoće kože.
  4. Odsutnost komponenata, čije djelovanje može uzrokovati akne, onečišćenje kože ili pogoršanje integriteta.
  5. Prisutnost u kompleksu Biosecurity, koji sprečava starenje kože pod utjecajem sunčevog zračenja.

Ljekoviti i kozmetički proizvod proizvodi se u obliku bočice zapremine 40 ml i opremljen je pumpicom.

Ovdje se možete upoznati s Vichy kremama.

Sensibio

Skupina lijekova nazvana Sensibio pruža nježnu njegu kožnih obloga sklonih hiperemiji i iritaciji zbog anatomskih značajki strukture ili djelovanja vanjskih čimbenika.

Svjetlo Sensibio

Pripravak Sensibio Light pruža terapijsku i restorativnu uporabu za njegu osjetljivih površina normalnog i mješovitog tipa. Dermatolozi preporučuju nanošenje sastava na vrat i lice jednom ili dva puta dnevno, nakon prethodne obrade kože Sensibio mlijekom za čišćenje (H2O) i hidratantnim losionom. Ako je potrebno, kozmetolozi preporučuju dodatnu uporabu maske Sensibio, propisane u slučaju nedovoljne vlage, i ako je potrebno, pružiti umirujući učinak za uporabu 1-2 puta u roku od 7 dana. Među karakteristične značajke alata stručnjaci uključuju:

  • odsutnost u sastavu boja, konzervansa i drugih komponenata koje uzrokuju onečišćenje ili izazivaju upalu;
  • hipoalergenski sastav;
  • nježne konzistencije kreme, pružajući najudobniji osjećaj prilikom nanošenja;
  • prisutnost u kompleksu tvari koje, pored hidratantnog učinka, pružaju protuupalni učinak lijeka;
  • obnavljanje strukture oštećenih stanica i stvaranje prepreke za prodor agresivnih komponenata iz vanjskog okruženja u kožu.

Lijek je dostupan u obliku epruveta od 40 ml. Trošak jedne jedinice kreće se od 1150-1600 rubalja.

Tolerancija sensibio

Pripravak Sensibio Tolerance sadrži komponente koje omogućuju smanjenje osjetljivosti živčanih završetaka i omogućuje prirodnoj fiziologiji kože da se osjeća bolje pod istim utjecajima okoline. Upotrebu proizvoda odlikuje mogućnost povratka u uporabu dekorativne kozmetike, ublažava osjećaj suhoće i zatezanja kože.

Upotreba lijeka uključuje nanošenje 1-2 puta dnevno na površinu prethodno obrađenu mlijekom za čišćenje Sensibio (H2O) i hidratantnim losionom za dermis.

Takve komponente smjese kao što su natrijev karboksilat pirolidon i tetrapeptid pružaju vlagu vanjskim poklopcima i unutarnjim dijelovima dermisa i stvaraju zaštitni sustav koji sprječava ulazak štetnih tvari u epidermu..

Lijek je dostupan u obliku epruveta kapaciteta 40 ml.

Sensibio bogat

Sensibio Rich koristi se za njegu, vlaženje i svakodnevnu njegu osjetljivih, suhih i previše suhih površina. Korištenje lijeka omogućuje brzo oslobađanje od osjećaja vrućine, nelagode i nedovoljne vlage. Upotreba lijeka uključuje nanošenje jednom ili dva puta dnevno na površinu vrata i lica, nakon tretmana mlijekom za čišćenje Sensibio (H2O) i hidratantnim losionom za dermis. Za najbolje rezultate preporučuje se dodatno koristiti masku Sensibio, 1-2 puta u roku od 7 dana. Među karakteristične značajke lijeka, kozmetolozi uključuju:

  1. Nema alergijskih reakcija pri uporabi.
  2. Sastav koji isključuje mogućnost pojave mitesera, upale ili propadanja integriteta.
  3. Mekoća i elastičnost teksture kreme pružaju najudobniji osjećaj tijekom nanošenja.
  4. Sastav koji normalizira ravnotežu vode, zasićuje površinu hranjivim tvarima i stvara zaštitu od prodora otrovnih tvari.
  5. Prisutnost u strukturi lijeka komponenata koje osiguravaju povećanje granice osjetljivosti pokrova, protuupalni učinak i stvaraju prepreku vanjskim negativnim utjecajima okoline.

Lijek je dostupan u obliku epruvete od 40 ml. Cijena po jedinici takvog proizvoda kreće se od 1150 do 1650 rubalja.

O ocjeni krema nakon 25 godina pročitajte u ovom članku.

Video

Ovaj video opisuje pregled sredstava iz "Bioderme".

zaključci

  1. Linija proizvoda Biodeoma ima široku paletu proizvoda.
  2. Proizvodi koje proizvodi francuska tvrtka imaju ne samo kozmetički, već i ljekoviti učinak, pružajući uklanjanje simptoma, pomažući u uklanjanju ljuštenja kože uzrokovanog problematičnim stanjem kože, uklanjajući uzrok.
  3. Unatoč visokoj cijeni, osim željenog izgleda, preparati pružaju i njegu kože.
  4. Široka paleta proizvoda Bioderma omogućuje vam odabir pojedinačne cjelovite i osnovne njege za zdravu, glatku i vlažnu kožu lica.

Pogledajte naše dnevne izbore najboljih kozmetičkih proizvoda

Članci O Acne Gelovi