Podijeli ovo

Ovaj proizvod nije dostupan za dostavu u vašu regiju

Štedite 932 ₽

Uštedite 30% 32 USD

Hvala!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Srdačan pozdrav, internetska trgovina Wildberries.

Dodano na listu čekanja

Saznajte o upisu

Dolazi uskoro

Sastav

Opis

Nježno uklanja nečistoće s kose i vlasišta (glukozni eter i lipotripeptidi), bez oštećenja hidrolipidnog filma i reguliranja lučenja lojnih žlijezda. Gliceridi masnih kiselina i prirodni proteinski hidrolizat pomažu u obnavljanju strukture kose. Sprječava nakupljanje statičkog elektriciteta. Ne iritira sluznicu očiju. NODE šampon uklanja upale i svrbež, kosi daje nevjerojatan sjaj i volumen.

Podaci o tehničkim karakteristikama, kompletu isporuke, zemlji proizvodnje i izgledu proizvoda su samo za referencu i temelje se na najnovijim dostupnim informacijama proizvođača

Hvala!

Uvijek težimo najboljem kako bismo obradovali naše kupce najpovoljnijim cijenama..

Bioderma: Nodé Fluid šampon bez deterdženta i krema za ruke Atoderm Mains Repair

Bok cure. Danas želim podijeliti s vama alate koji su mi nekada puno pomogli. Štoviše, u početku su kupljeni upravo takvi, jer volim isprobati nešto novo, a naše poznanstvo prošlo je bez oduševljenja. A onda su došli - problemi i sjetio sam se svojih ljekarničkih proizvoda.


Problem # 1. Dlaka.
Jednom mi se dogodila užasna stvar. Bez očitog razloga, tjeme se samo naljutilo, počelo je nepodnošljivo svrbjeti, željela sam cijelo vrijeme svrbjeti. Kosa je postala ustajala do kraja prvog dana, a po strukturi nisu bile glatke, kao i obično, već nekako suhe i beživotne. Pa ipak, svakako se ispričavam, ali problem moram opisati do kraja - progonio me opsesivan miris neoprane kose, iako je oprana ujutro. Ne znam zašto se to dogodilo, šampon koji stalno koristim jako volim, prilično je mekan i ne isušuje vlasište. Možda je to nekakav unutarnji problem.

Odluka:
Šampon Bioderma Nodé Tekući šampon bez deterdženta


Indikacije za uporabu:
Osjetljivo vlasište.
Može se koristiti za svakodnevno pranje svih tipova kose.
Preporučuje se za njegu kose i problematičnog vlasišta; interrecidivno razdoblje za kožne bolesti.

Sastojci: AQUA / WATER / EAU, CAPRYLYL / CAPRYL GLUCOSIDE, PEG-150 DISTEARATE, PEG-6 CAPRYLIC / CAPRIC GLYCERIDES, SODIUM LAUROYL OAM AMINO KISELINE, PEG-15 COCOPOLYAMY, MLAČNI, MLAČNI, QUATERNIUM-80, PROPILEN GLIKOL, NATRIJ HIDROKSID, METHILPARABEN, PROPILPARABEN, MIRIS (PARFUM).

Prošireno mišljenje:
Vrlo čudan na prvi pogled drug, ovaj šampon. Tekuća je poput vode i masna. Praktički se ne pere prvi put, ali to je normalno, jer šampon ne sadrži laureth sulfat. Inače, ovo je prvi put da sam upoznao šampon bez sulfata s takvom bazom. A šampon također ima vrlo intenzivan miris, tešku cvjetnu aromu, što je neobično za farmaceutske proizvode, iako ne traje dugo na kosi. Šampon se troši katastrofalno brzo, jer je vrlo, vrlo tečan. U početku me kao šampon uopće nije impresionirao. Da, pere, da, meko, ali ništa posebno.
A sada o glavnoj stvari. Kako mi je jednom pomogao! Od prvog puta kada je svrbež nestao, vlasište se smirilo, kosa je postala živa, prestala se debljati vratolomnom brzinom, sve se vratilo u normalu. U nekoliko aplikacija situacija se u potpunosti vratila u normalu. Ali ovaj bih učinak mogao pripisati samo jednostavnoj promjeni šampona. Nakon nekog vremena situacija se ponovila, i to bez vidljivih preduvjeta, a ovaj šampon mi je ponovno pomogao. Odlučio sam da bih ga trebao imati za svaki slučaj kao SOS alat.

Razdoblje korištenja: šest mjeseci.
Trošak: oko 6 eura za 400 ml.
Ocjena: 5.

Problem # 2. Oružje.
Mislim da ako ne svi, mnogi su upoznati s problemom suhe kože ruku u hladnom vremenu. Još je gore, unatoč stalnoj uporabi krema, koža ruku se bezbožno isušuje, nakon dodira s vodom prekriva se crvenim mrljama i gori vatrom. Ovo je moja situacija.

Odluka:
Krema za ruke Bioderma Atoderm Mains Repair


Indikacije za uporabu:
Za suhe i nadražene ruke. Preporučuje se kao osnovna njega za kožne bolesti - atopijski dermatitis, ekcem, kontaktni dermatitis (uključujući "prištiće").

Sastojci: AQUA / WATER / EAU, GLICERIN, OKTILDODECANOL, PARAFFINUM LIKVIDUM / MINERALNO ULJE / HUILE MINERALE, CETEARILNI ALKOHOL, GLICERIL STEARAT, CETEARETH-12, CETEARETH-12, CETOSEARETH, 12 CETEONETAR EKSTRAKT, AKRILATI / C10-30 ALKIL-AKRILATNI KROSSPOLIMER, GUMA Ksantan, KALIJEV SORBAT, KAPRILNI / KAPRIČNI TRIGLICERID, DODIJEVA EDTA, NATRIJEV HIDROKSID, SALICILNA KISELINA, FENOKSIT. [BI 464]

Prošireno mišljenje:
Ni ova me krema u početku nije impresionirala, možda zato što je kupljena u proljetno-ljetnom periodu, kada nema posebnih problema s rukama. Činilo mi se ljepljivim i teškim.
Ali onda je došla hladnoća - njegovo vrijeme. Sve ostale kreme nisu nimalo pomogle, donoseći samo privremeno olakšanje. Ovu sam kremu počeo koristiti noću, njezin je miris lagan, ne smeta mi da zaspim (da, to mi se događa, ne mogu zaspati zbog jakog opsesivnog mirisa nekih proizvoda). Krema je problem riješila u nekoliko primjena. I premda situacija s mojim rukama sada nije idealna, ali mogu mirno oprati ruke, bez straha od opeklina i crvenih mrlja.

Razdoblje korištenja: šest mjeseci.
Cijena: oko 5 eura za tri pakiranja.
Ocjena: 5.

Recenzije čvorova Bioderma

Anthelios - # 1 u Rusiji na preporuku dermatologa

Avene - zaštita od sunca za najosjetljiviju kožu

Upoznajte jedinstveni Intense Whitening Kit!

Ergonomija i održivost četkica za zube RADIUS

Uriage - njega nježne kože beba i beba

Sigurna i učinkovita briga za vas i vašu bebu

Revitalizirajući tretmani za lice i tijelo Gezatone uređajima

Avene DermAbsolu - temeljna njega za zrelu osjetljivu kožu.

Aravia Professional - Spa depilacija, parafinska terapija, njega tijela

Bioderma Hydrabio Perfector - zaštita i sjaj vaše kože

Batiste - suhi šampon br. 1 u Europi

Vinopure je jednostavno i učinkovito rješenje za uklanjanje nepravilnosti na koži.

CeraVe - Inovacija za jačanje zaštitne barijere kože!

Odvažni dizajn i ludo ugodna SPA njega u vašem domu

Pojačivač trepavica - Duge, voluminozne, guste trepavice!

Elancyl Slim Design - glađa, čvršća i čvršća koža

Filorga - formule nadahnute tretmanima estetske medicine

GiGi - kombinacija prirodnih sastojaka i proizvoda visoke biotehnologije

Guam - Prirodna talijanska kozmetika na bazi algi

Korejska kozmetika za njegu lica i tijela

Vodeći laboratorij za profesionalnu kozmetiku u Izraelu

Pozdravite svog novog pomagača - revolucionarne spiralne narukvice za kosu

Isdin je marka broj 1 u Španjolskoj! Inovativna zaštita od sunca

Johnny's Chop Shop - moderna linija kozmetike za dečke koji žele izgledati sjajno!

Isprobajte najkvalitetnije japanske maske za listove

Biljna energija za ljepotu kose

Loreal Professional - Izvor Essentielle izvor prirodne ljepote kose

La Roche-Posay - dermatološka preporuka za osjetljivu kožu br!

Mustela - sigurna i učinkovita njega za vas i vašu bebu
06.10.2017

Matrix - Keep me Vivivd - očuvanje boja u svijetlim nijansama

Nature`s Bounty - Dodaci prehrani koji podržavaju vaše zdravlje i ljepotu

O.P.I - svjetski lider u profesionalnoj njezi noktiju!

Orthomol - njemački vitamini za vaše zdravlje!

Fotografija - snaga prirode za vašu kosu!

Melemi za suhe, ispucane i nadražene usne i kožu

Royer - prirodna kozmetika sa 100% organskom sluzi puževa!

Klinički učinkovita medicinska kozmetika koja je učinkovita zamjena za operaciju

Skincode - kôd za zdravu, lijepu kožu

Dr. Čvor - 212 Pročišćeni užitak!

Pouzdani dermokozmetološki proizvodi za njegu kože za novorođenčad, djecu i odrasle

Uriage - Age Protect - korekcija bora i sjaj

Uriage - Hyseac - Vaš idealan tretman za problematičnu kožu
01.11.2017

Učvršćujuće djelovanje protiv znakova starenja

Weleda hidratantni balzami za usne obavijet će vaše usne sjajem prirodne ljepote!

CORA - kombinacija prirodnih sastojaka s najnovijom visokom tehnologijom

  1. Recenzije
PRIKAZI
DOM ZDRAVLJA KOŽE
Recenzije farmaceutske kozmetike
Čvor Bioderma
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • pet
  • .
  • 6
  • "

Eskova Christina Moskva | 22.05.2020 |

Šampon Node 200 ml (Bioderma, Node)

Zaključci: Šampon ima vrlo tekuću konzistenciju, gotovo poput vode, što je vrlo čudno, potrošnja se povećava. Cvjetna aroma, pere se normalno, da ne zaškripi, vlasište ne svrbi nakon upotrebe. Ali neću više izdržati, u ovoj cjenovnoj kategoriji La Roche mi se više sviđa, uzeo sam ga već 2 puta i opet ću ga uzeti)

Borisova Natalya Ramenskoye | 14.02.2020 |

Šampon Node DS + 125 ml (Bioderma, Node)

Zaključci: Jedini šampon koji stvarno pomaže. Njegova je potrošnja minimalna, glavu prethodno operem obično šamponom za čišćenje. Tijek liječenja je 2-3 tjedna, a zatim samo održavajte rezultat jednom tjedno. Ovaj šampon koristim redovito već sedam godina.

Marija Moskva (izvan Moskovske obilaznice) | 26.11.2019 |

Šampon Node 400 ml (Bioderma, Node)

Zaključci: Općenito, nije loše, minus - Vodenasta konzistencija, zbog koje je potrebno prati kosu u nizu. Potrošnja se malo povećala zbog dosljednosti.

Fomenkova Victoria Sochi | 31.08.2019 |

Šampon Node DS + 125 ml (Bioderma, Node)

Zaključci: Ovaj šampon još je jedan eksperiment u borbi protiv seboreje. Dermatolog mu je savjetovao, dao uzorke i nakon korištenja uzoraka naručio sam. Svrbež je prestao drugim nanošenjem, nadraženost i korice postupno nestaju. Dobro se pjeni, miris je normalan. Kosa se zapetlja čak i s balzamom.

Chubar Natalya Sankt Peterburg | 09.04.2019 |

Šampon Node K 150 ml (Bioderma, Node)

Zaključci: Šampon je ostavio dvostruki osjećaj.
Čini se da pomaže, ali kosa nakon što se zaprljala do večeri sljedećeg dana. Činilo se da je nakon pranja svaka dlaka "stavljena na film" postala gušća.
Konzistencija je prilično gusta. Općenito, izgleda kao šampon poput Cynovita. Potrošnja - velika.
Kao rezultat toga, završio sam tečaj - i malo je vjerojatno da ću ga još pohađati.

Galimova Liana Oktyabrsky | 25.03.2019 |

Šampon Node DS + 125 ml (Bioderma, Node)

Zaključci: Desetljećima se borim sa seboroičnim dermatitisom - isprobao sam stotine lijekova, ali sve odlazi. Ovaj šampon bio je još jedan eksperiment, doduše nije bio jeftin, ali na moje iznenađenje, već sam od prvog nanošenja zaboravio koliko je bolno, užasno svrbilo vlasište, iako je bilo zrna prhuti. Ali sa svakim pranjem situacija je postajala bolja. Ne znam hoću li i dalje uzimati ovaj proizvod, zbog minusa: 1) loše se pjeni, potrošnja je velika; 2) kosa nakon što brzo postane masna; 3) miris nije baš ugodan i ne nestaje s kose. No, unatoč svemu tome, ovaj šampon stvarno djeluje, a ne samo "obećava".

turbanova anastasia kondopoga | 06.03.2018 |

Šampon Node DS + 125 ml (Bioderma, Node)

Zaključci: Šampon je izvrstan, pomogao je jednom, problem je bio jak svrab i perut. Dobro se pjeni i ne troši se puno, jer glava mi jednom tjedno, to mi je dovoljno. Jednostavno mi se miris nije svidio, ali ako navečer operete glavu, onda ujutro nema mirisa šampona. Kosa se nakon pranja ne zamršava i ne kovrča. Savjetovati.

Dementjeva Marija Irkutsk | 14.01.2018 |

Šampon Node 400 ml (Bioderma, Node)

Zaključci: Šampon je sam po sebi vrlo tečan, miris je dobar, nije nametljiv, podsjeća me na ljekovito bilje, iako sam miris uopće nije ljekovit. Lako nestaje nakon pranja. Šamponirajte kosu dva puta. Prvi put se šampon neće dobro oprati, drugi put će vas oduševiti obilnom pjenom koja će praskom isprati svu prljavštinu! Ne ulijte previše! I to je ono što mnogi griješe. Iako je šampon tekući, ako se koristi dva puta, uobičajena doza bit će dovoljna. Tada će se potrošnja znatno smanjiti (uz gotovo svakodnevnu upotrebu jedna bočica od 400 ml dovoljna je za tri mjeseca). Nakon njega ne trebate koristiti regeneratore. Već treći mjesec gotovo da nisam koristila nijedan regenerator. Moja kosa nije jako zamršena, kao nakon drugog redovnog šampona.

Khoroshevskaya Maria Blagoveshchensk | 15.11.2017. |

Šampon Node DS + 125 ml (Bioderma, Node)

Zaključci: Šampon je dobar. Loše se pjeni, ali uklanja suho vlasište (perut). Šampon je vrlo gust. Čak sam pomislila da miriše na med, vrlo ukusno. Ako patite od peruti, preporučujem ovaj šampon..

Maximova Ekaterina Nižnji Novgorod | 17.09.2017 |

Šampon Node 400 ml (Bioderma, Node)

Zaključci: Vrlo tekući šampon, poput vode. Morate se prilagoditi kako ne biste izlili previše. Miris je ugodan, gotovo se ne pjeni. Koristim ga svaki dan i kosa mi se raspada. Da vidimo što će biti dalje. Nije primijećeno nakon primjene svrbeža ili osipa.

Nadežda Tjumen | 06.07.2017 |

Šampon Node DS + 125 ml (Bioderma, Node)

Zaključci: Šampon je gust, ali se slabo peni, pa je potrošnja velika. Čisti delikatno, da ne zaškripi. Sutradan se već osjeća prljava kosa. Iritacija vlasišta nestaje

Tishchenko Elena Krasnoyarsk | 19.01.2017 |

Šampon Node DS + 125 ml (Bioderma, Node)

Zaključci: Ovaj je proizvod došao u uzorku i vrlo na vrijeme) Nakon upotrebe jednog od šampona za masovno tržište, na glavi su se pojavili svrbež i osjećaj čvrste kore. Ovaj šampon riješio se ovih problema u 2 primjene) Tekstura je više poput balzama, loše se pjeni.

Šampon protiv peruti Bioderma Node DS + Receptivi recenzije

Šamponi Šampon protiv peruti Bioderma Node DS + Anti-recidiv

Šamponi Šampon protiv peruti Bioderma Node DS + Receptivi recenzije

Ostavite svoju recenziju na Bioderma Node DS + šampon protiv prhuti protiv prhuti

hvala na odgovoru.

Objavit će se nakon što ga provjeri moderator!

Karakteristike Bioderma Node DS + šampon protiv prhuti protiv prhuti

Progoni vas perut i ljuskavo vlasište? Vrijeme je da jednom zauvijek riješimo ovaj problem. Poseban šampon protiv peruti Node DS + Anti-recidive, razvijen u laboratoriju francuskih kozmetologa tvrtke Bioderma, definitivno će pomoći u teškoj borbi za zdravo vlasište. Proizvod sadrži jedinstvenu formulu koja uništava mikrofloru koja utječe na izgled peruti, a zatim normalizira lučenje lojnih žlijezda.

Valja napomenuti da komponente šampona ne samo da čiste i regeneriraju kožu, već imaju i umirujući učinak. Već nakon prve primjene Node DS + Anti-recidiva primijetit ćete rezultat: svrbež će nestati bez traga, kosa će postati čista, glatka i meka. Šampon ne izaziva alergijske reakcije ili iritaciju. Njegova redovita upotreba vratit će kosi izgubljeni sjaj, učiniti je voluminoznom..

laganim masažnim pokretima nanesite šampon, penu. Isperite i ponovno nanesite. Ostavite da djeluje 5 minuta, a zatim temeljito isperite. Na početku liječenja i tijekom razdoblja pogoršanja, preporuča se korištenje 3 puta tjedno. Tijek liječenja je 3 tjedna. Za terapiju održavanja koristi se 1-2 puta tjedno. Pokušajte šampon držati izvan očiju. U slučaju kontakta, isprati oči s puno vode. Šampon Node DS + nije namijenjen djeci mlađoj od 3 godine (jer sadrži salicilnu kiselinu).

VODA (AQUA), NATUR-LAURET-SULFAT, NATRIJ-KOKO-AMFOACETAT, PEG-60 BADEMI GLICERIDI, NATRIJ-LAUROIL-SARKOSINAT, EKSTRAKT JUNIPEROVOH OKSIDEDRUSA, KOKO-BETA-90-STAKLO pirokton olamin kiselina,, piridoksin HCL, undecil alkohol, cink glukonata, cinkov pirition, Zanthoxylum ALATUM ekstrakt, manitol, ksilitol, ramnozu, fruktooligosaharida, Laminaria OCHROLEUCA EXTRACT, akrilat / C10-30 alkilni akrilati umreženi polimer, polikvaternium-10, natrij-klorid, dinatrijev EDTA, NATRIJEV HIDROKSID, LAURETH-2, KAPRILNI / KAPRIČNI TRIGLICERID, OLEILNI ALKOHOL, MIRIS (PARFUM). Vrijeme primjene: univerzalno Tip kose: sve vrste Dob: 18 + Spol: unisex Količina: 125 ml Zemlja porijekla: Francuska

Šamponi Bioderma Node - vaša profesionalna njega kose i vlasišta

Loša ekološka situacija, zagađenje okoliša uvelike utječe na naše zdravlje. Pogotovo za zdravlje kose.

U posljednje vrijeme sve se više muškaraca i žena suočava s problemom svrbeža, seboreje i suhe peruti.

Linija kozmetike Bioderma Node šampona pomoći će u suočavanju s takvim problemima.

Opis serije

Proizvodi za njegu koji se prodaju u supermarketima, takozvano masovno tržište, ne mogu riješiti ovaj problem. Stoga se sve više i više moderna generacija počela okretati profesionalnoj kozmetici za njegu vlasišta..

Napokon, upravo su nju razvili profesionalni dermatolozi i jamči visoku kvalitetu.

Neupitni lider u pomoći u suočavanju s crvenilom i svrbežom glave linija je profesionalne njege francuskog proizvođača Bioderma Node.

Ova kozmetika prvenstveno je usmjerena na rješavanje glavnog problema koji uzrokuje peckanje, perut i crvenilo kože - osjetljivost vlasišta.

Hrane kožu, uklanjaju kvasce koji uzrokuju perut i općenito imaju regenerirajući učinak..

Nakon duže upotrebe kosa postaje meka, sjajna i svilenkasta. I nakon prve primjene, odmah primjetno smanjenje crvenila i svrbeža glave.

Sastav, primjena, recenzije

Čvor Bioderma

Indikacije za uporabu:

  • osjetljivost kože;
  • svrbež;
  • suha perut i seboreja;
  • crvenilo.

Nanesite šampon na vlažnu kosu. Pjene se dobro nježnim masiranjem prstima. Isprati. Dermatološki testirano. Pored opće obnavljajuće, terapijske je prirode..

Pogodno za svakodnevnu upotrebu.

  • uklanja gljivice slične kvascu koje uzrokuju bolesti poput peruti;
  • uklanja crvenilo;
  • obnavlja strukturu kose;
  • njeguje i jača, daje sjaj i sjaj kosi.

Voda, kaprilil / kaprilni glukozoid, kaprinski gliceridi, propilen glikol, manitol, ksilitol, fruktooligosaharidi, mliječna kiselina.

Recenzije šampona Bioderma koji ublažava perut i ostale probleme s kožom:

“Šampon Bioderma Node koristim svaki dan. Vrlo dobro čisti kosu, njeguje je. Ne čini ga teškim. Pogodno za sve tipove kose. Preporuči". Irina, Sankt Peterburg:

“Šampon se ne pjeni dobro. Moja duga kosa veliki je trošak. Ali kosa nakon njega je prekrasna. Mekana, svilenkasta, sjajna. Sumnjam da ću uzeti više, jer mi se pokazalo dragim. " Elena, Perm:

„Zaista, optimalno sredstvo koje u roku od vremena ublažava svrbež i perut. Niti jedan od najviše šampona koje sam probala, nije se bavio ovim problemom. Kosa manje opada. Odgovaralo mi je savršeno ".

Kremasto sredstvo za čišćenje

Indikacije za uporabu:

  • psorijaza vlasišta;
  • kronične bolesti povezane sa suhom kosom i peruti;
  • intenzivno perutanje i svrbež.

Nanesite malu količinu šampona Bioderma Node na vlažnu kosu, počevši od korijena do vrhova. Peni se nježnim pokretima. Isprati. Ponovno nanesite na glavu. Držite 3-5 minuta i dobro isperite.

Učinkovitije je koristiti u kombinaciji s emulzijom Bioderma Node K.

Emulziju treba nanijeti na kosu prije upotrebe šampona.

Dermatološki testirano. Nije prikladno za svakodnevnu upotrebu. Koristi se kao lijek 2-3 puta tjedno tijekom mjesec dana. Kao preventivna mjera koristi se 1-2 puta tjedno..

  • učinkovito se bori protiv jakog svrbeža;
  • djeluje protuupalno;
  • obnavlja strukturu folikula dlake;
  • njeguje kožu, daje sjaj, sjaj i volumen;
  • ne sadrži mirise i mirise.

Voda, ekstrakt bodljikave smreke, natrijev laureth sulfat, natrijev kokoamfeacetat, dinatrijeva sol lauril sulfosukcinata, salicilna kiselina, cetearil alkohol, kukuruzni škrob, polikvaternari-43, hidrogenirano ricinusovo ulje, glicerin, manitidi, ksiloksil-oliglamin, dietilamin alkohol, kaprilni / kaprinski trigliceridi.

“Biodermijski čvor K savjetovao mi je liječnik triholog. Na glavi sam imao izražen svrbež i jako crvenilo. Šampon mi je savršeno pomogao s ovim problemom. Koristi se u kombinaciji s emulzijom. " Oksana, Rostov na Donu:

“Vrlo učinkovit lijek, ali krajnje nepraktičan, pogotovo ako i vi poput mene imate dugu, gustu kosu. Vrlo velika potrošnja. Ako nema financijskih problema, onda je ovo savršen izbor. Ja si to nažalost ne mogu priuštiti ".

U kozmetologiji postoji još jedna tehnika ubrizgavanja za poboljšanje kose i vlasišta - ovo je podizanje plazme. Sličnosti odvojeno.

A u liniji proizvoda Dermahil nalazi se preparat za kosu koji pomaže protiv ćelavosti.

Emulzija K

Indikacije za uporabu:

  • psorijaza vlasišta;
  • izražen svrbež i crvenilo;
  • piling, perut.

Emulzija se koristi prije upotrebe šampona. Laganim masažnim pokretima nanesite emulziju na suhe niti lagano utrljavajući. Ostavite da sjedne 15-20 minuta. Zatim isperite i nanesite kremu šampona.

Koristite u kombinaciji sa šamponom kao lijek 3 puta tjedno tijekom 3-4 tjedna. Ili kao preventivna mjera 2 puta mjesečno. Ili kako je propisao liječnik triholog.

U slučaju kontakta s očima - odmah isprati oči s puno hladne vode.

  • učinkovito uklanja perut, suhe ljuske i naslage;
  • sprječava suhoću glave;
  • ima općenito jačajuće i obnavljajuće djelovanje;
  • njeguje kožu, dodaje volumen i zdrav sjaj kosi.

Voda, glikolna kiselina, shea maslac, petrolatum, natrijev hidroksid, salicilna kiselina, arahidil alkohol, dimetikon, ksantan guma, ksilitol, manitol, fruktooligosaharidi, oleil alkohol, kaprilni / kaprinski trigliceridi.

“Puno je pomoglo u rješavanju problema psorijaze kod djeteta. Emulzija se koristila u kombinaciji s Bioderma Node K kremom za šampon mjesec dana i nakon toga kao profilaksa. Preporuči!" Yaroslava, Taganrog:

“Patio sam od kronične bolesti vlasišta. Trpio. Koristio sam masovno tržište, koje je samo privremeno pomoglo riješiti se problema. A onda je sve krenulo iznova. Zapravo, kompleks lijekova iz Bioderma Node K pomogao je riješiti problem. Hvala! "

Kakva je sesija kriomasaže glave tekućim dušikom, predlažemo da saznamo ovdje.

A o cijenama i kritikama plinsko-tekućeg pilinga vlasišta imate priliku saznati klikom ovdje.

Indikacije za uporabu:

  • izražena suha perut;
  • masna seboreja;
  • psorijaza.

Nanesite šampon na mokru kosu. Nježno pjeniti. Isprati. Ponovno nanesite šampon. Pustite da se upije i držite 3-5 minuta. Zatim opet dobro isperite.

Kao lijek koristi se 3-4 puta tjedno. Tijek liječenja je mjesec dana. Ili na recept vašeg liječnika. Kao preventivna mjera koristi se 2-3 puta tjedno..

Bez mirisa i mirisa.

  • učinkovito se bori protiv suhe peruti i seboreje;
  • ima protuupalno sredstvo;
  • ublažava peckanje i crvenilo;
  • normalizira mikrofloru kože;
  • daje kosi zdrav sjaj i volumen.

Voda, natrijev lauret sulfat, dinatrij lauril sulfosukcinat, bademi gliceridi, kukuruzni škrob, salicilna kiselina, ekstrakt bodljikave kleke, mliječna kiselina, hidrogenirano ricinusovo ulje, glicerin, ksilitol, manitol, fruktooligosaharidi, natrijev klorid, natrijev klorid.

“Šampon koristim 2 puta tjedno. Liječnik je savjetovao da se koristi kao profilaksa protiv suhe kože. Zaboravila sam što je perut. Preporuči!" Evgenija, Dmitrov:

„Šampon je zaista učinkovit iz kategorije profesionalne kozmetike za njegu. Ali za ljude koji imaju proračun, to je vrlo nepovoljno. To je jedini nedostatak zbog kojeg si ne mogu priuštiti da ga kupim sam ".

Indikacije za uporabu:

  • kronične bolesti, uključujući perut, seboreju;
  • jak svrbež i crvenilo;
  • preosjetljivost.

Nanesite šampon na vlažnu kosu. Pjene, masirajte prstima i nježno utrljajte. Isprati. Ponovno nanesite šampon na kosu. Ostavite da se namače 3-5 minuta. Zatim opet dobro isperite.

Kao lijek koristi se 3-4 puta tjedno. Tijek liječenja je mjesec dana. Kao profilaksa koristi se 2-3 puta tjedno.

Bez mirisa i mirisa.

  • učinkovito se bori protiv peruti i seboroičnog dermatitisa;
  • ublažava svrbež i crvenilo;
  • jača folikul dlake;
  • njeguje, daje zdrav sjaj.

Voda, natrijev lauril sulfat, bademi gliceridi, natrij lauril sarkozinat, ekstrakt bodljikave kleke, dimetikon, salicilna kiselina, undecil alkohol, cinkov glukonat, ksilitol, manitol, ekstrakt alge, fruktooligosaharidi, natrijev klorid, kapril / kapril /.

“Vrlo dobar lijek. Jako mi pomaže kod seboroičnog dermatitisa. Koristim ga već dugi niz godina. " Marija, Kamensk-Šahtinski:

“Šampon sam kupila kako je propisao liječnik. Stvarno pomogao u suočavanju s problemom psorijaze i peruti. Kosa nakon njega je lijepa, sjajna i meka.

Jedino je negativno to što su debeli kao i oni. Ali ovo vjerojatnije nije problem šampona, već unutarnjeg zdravlja. Općenito, sretan sam ".

Najvažnije oružje žene je čista, njegovana kosa bez peruti. Dajte svojoj kosi lakoću, sjaj i zdrav sjaj. Zaboravite perut jednom zauvijek s linijom kozmetike Bioderma Node za vlasište. budi zdrav!

Medicinska kozmetika BIODERMA: značajke, prednosti, pregledi

Jeste li čuli puno pozitivnih kritika o medicinskoj kozmetici Bioderma, ali ne znate koje su točno njegove značajke i prednosti? Želite li znati detaljne informacije o ovom proizvođaču, njegovim vrstama proizvoda i prednostima kozmetičkih linija? U ovom ćemo članku iznijeti sve poznate informacije o ovoj jedinstvenoj ljekovitoj kozmetici prikladnoj za sve tipove kože.!

Koje ćete podatke naučiti:

Povijest marke

Kozmetika koju su razvili i proizveli farmaceuti smatraju se najkvalitetnijom, što vam omogućuje da se učinkovito riješite mnogih problema s epidermom, kao i svih vrsta dermatoloških bolesti, sprečavajući njihovu pojavu u budućnosti..

Bioderma je osnovana 1978. godine u Francuskoj. Bavi se vlastitim razvojem i proizvodnjom kozmetičkih proizvoda namijenjenih njezi i uklanjanju svih problema s površinom kože. Tvrtka ima vlastiti moderni laboratorij u kojem rade poznati liječnici i kemičari-biolozi, stvarajući jedinstvenu i vrlo učinkovitu formulaciju spojeva koja se može koristiti i kao neovisno terapijsko sredstvo i u kombinaciji s lijekovima.

Vodeći dermatolozi iz 65 zemalja svijeta preporučuju Bioderma proizvode svojim pacijentima kao liječenje i prevenciju recidiva. Uz to, svi proizvodi tvrtke podvrgavaju se višestepenom testiranju, prepoznati su kao hipoalergeni i imaju pozitivan učinak na stanje epiderme..

U Francuskoj tvrtka zauzima vodeće mjesto među svim lijekovima i formulacijama koje dermatolozi propisuju za liječenje, kao i za rješavanje epidermalnih bolesti.!

Koja je razlika između sastava medicinske kozmetike Bioderma

Zbog mogućnosti istraživanja i provjere svih komponenata uvedenih u formulacije u vlastitom laboratoriju, znanstvenici tvrtke razvijaju najučinkovitije, najsigurnije za tijelo kozmetičke medicinske proizvode, strogo kontrolirajući svaku fazu proizvodnje.

Ovaj visokokvalitetni proizvod ne sadrži agresivne i opasne kemikalije, pa ga mogu sigurno koristiti čak i osobe sklone alergijskim reakcijama i s nježnom, osjetljivom kožom..

Posebna prednost i prednost ovih formulacija je mogućnost njihove primjene u slučaju teško liječljivih dermatoloških bolesti tijekom dužeg vremenskog razdoblja..

Ono što potvrđuje učinkovitost proizvoda

Dermatolozi u većini svjetskih zemalja prepoznali su visoku kvalitetu i učinkovitost proizvoda tvrtke, što potvrđuju tisuće zahvalnih recenzija pacijenata koji su se riješili problema s pokožicom i obnovili njezino zdravlje.

Takva medicinska kozmetika jednako pažljivo njeguje najnježniju i problematičnu kožu, blagotvorno djelujući na njezino stanje. Ovi proizvodi pomažu u kratkom vremenu izliječiti razne bolesti epiderme, konsolidirajući postignute rezultate tijekom dugog razdoblja..

U čemu je jedinstvenost pristupa

Posebnost proizvoda u širokoj raznolikosti, namijenjenih osobama s različitim oštećenjima epiderme, tako da svatko bira proizvode usmjerene na liječenje njegovog određenog problema. Sve linije proizvoda stvorene su za složeni učinak na zahvaćena područja kože, jačaju njezin imunitet za uspješnu neovisnu borbu protiv negativnih utjecaja vanjskih i unutarnjih čimbenika.

Tvrtka proizvodi proizvode koji mogu ukloniti sljedeće probleme s površinom kože:

  • suhoća epidermisa, atopijski dermatitis;
  • visoka osjetljivost i duboka dehidracija;
  • rozacea i seboroični tip dermatitisa;
  • sposobnost kože da polako zacjeljuje;
  • prekomjerna proizvodnja sebuma i akne;
  • štetni učinci UV zračenja;
  • pigmentacija;
  • problemi s vlasištem i kosom.

Koje linije proizvoda rade

Terapijski kozmetički proizvodi tvrtke strukturirani su, predstavljeni u obliku različitih linija, od kojih je svaka cjelovit program usmjeren na rješavanje određenih epidermalnih problema.

Katalog proizvoda Bioderma sadrži programe za lice:

  • Atoderm, namijenjen suhom tipu epiderme, kao i u svrhu vanjske njege u slučaju atopijskog dermatitisa;
  • Hydrabio, dizajniran za osjetljivu i dehidriranu kožu;
  • Sensibio, za osjetljivi tip epidermisa, kao i za patologije rozaceje i seboroičnog dermatitisa;
  • Cycabio, koji omogućuje brz proces zacjeljivanja;
  • Sebium, usmjeren na normalizaciju funkcija masnog i kombiniranog tipa površine kože, kao i na liječenje akni;
  • Photoderm, dizajniran za učinkovitu zaštitu kože od štetnih učinaka ultraljubičastog zračenja;
  • WO za uklanjanje i sprečavanje pojave novih dobnih pjega.

Uz gore navedene proizvode, tvrtka proizvodi kozmetiku za djecu, vlasište i njegu kose.

Pregled pojedinačnih programa tvrtke Bioderma

Sensibio (za njegu osjetljive vrste epiderme)

Osjetljivom kožom obično se naziva tanka i nježna epiderma koju zaštitni lipidi (masti) praktički ne izlučuju. Takva je koža sklona upalama, crvenilu, iritaciji uzrokovanim vanjskim i unutarnjim čimbenicima. Osobe s ovim tipom kože riskiraju razviti sve vrste dermatoloških bolesti, poput rozaceje, rozaceje, dermatitisa. Vlasnici osjetljivog sloja kože vrlo su često skloni svim vrstama alergijskih reakcija..

Ovaj je program posebno dizajniran za ovu vrstu epiderme koja zahtijeva poseban pristup. Linija proizvoda uključuje sastave za njegu, kao i učinkovitu korekciju postojećih nedostataka.

Hydrabio (njega i tretman za dehidriranu i osjetljivu kožu)

Naša je koža svakodnevno izložena negativnim vanjskim utjecajima - zagađenju okoliša, ekstremnim temperaturama, stresu, pridonoseći njezinoj dehidraciji ili dehidraciji. Za normalno funkcioniranje epiderme nužna je dovoljna količina vlage. U nedostatku kože postaje dosadna, osjetljiva, ljušti se i naborava.

Ovaj program sadrži posebne tekuće kristale koji prodiru duboko u pore i obnavljaju normalnu razinu hidratacije stanica, čime povećavaju zaštitna svojstva epiderme. Svi proizvodi iz ove linije, kao i drugi, proizvedeni su pod kontrolom dermatologa, pa je zajamčena njihova izvrsna tolerancija..

Atoderm (njega i liječenje suhe epiderme)

Suha koža vlasnicima donosi mnogo problema - pocrveni, ljušti se, svrbi, često se upali, nadraži, budući da je karakterizira nedovoljno stvaranje lipidnog (masnog) podmazivanja. Pokožica može biti suha po prirodi ili zbog vanjskih čimbenika.

Ovaj program osmišljen je za normalizaciju svih funkcija suhe kože, uključujući liječenje atopijskog dermatitisa, koji mu je česti pratitelj. Dermatolozi u složenom liječenju ove bolesti preporučuju upotrebu programa Atoderm, koji vam omogućuje smanjenje količine kortikosteroidnih lijekova, brzo obnavljanje barijerne funkcije epiderme s povećanjem trajanja remisije.

Sebium (njega i tretman mješovite do masne kože)

Akne i akne česti su problemi kombinirane i masne epiderme. Prekomjerna proizvodnja sebuma dovodi do začepljenja pora i kanala, promjene u kvalitativnom i kvantitativnom sastavu izlučene tajne, praćene dodavanjem bakterija, infekcije, pridonoseći pojavi gnojnih elemenata, uslijed čega nastaju ožiljci i ožiljci koji unakažavaju kožu.

Ovaj program pruža visokokvalitetnu njegu ove vrste epiderme, ispravlja i učinkovito tretira akne neovisno i zajedno s medicinskim lijekovima..

Cycabio (za brzo zacjeljivanje oštećene epiderme)

Glavna funkcija kože je zaštita tijela i unutarnjih organa od štetnih utjecaja okoliša. U trenucima oštećenja, epiderma gubi takvu prirodnu zaštitnu zaštitu i postaje osjetljiva na sve vrste vanjskih agresora (kemijskih, fizičkih i bakterijskih), koji usporavaju proces svog oporavka..

Ovaj program osmišljen je i razvijen za ubrzavanje zacjeljivanja oštećenih površina kože zahvaljujući patentiranom kompleksu aktivnih sastojaka koji su uključeni u proizvode. Zove se Antalgicin, sadrži biljne vrste antioksidansa, bakarne ione, koji djeluju antibakterijski, zbog čega su procesi regeneracije i popravljanja epiderme ubrzani u svim fazama zacjeljivanja.

Fotoderm (za zaštitu kože od štetnih učinaka UV zračenja)

Svatko zna da je sunce neprijatelj za našu kožu, jer njegove UV zrake izazivaju razvoj onkoloških procesa, pojavu staračkih pjega, svih vrsta dermatoloških bolesti i što je najvažnije pridonose brzom starenju epiderme.

Filteri za zaštitu od sunca - SPF, prisutni u formulacijama mnogih kozmetičkih marki, djeluju samo na površinu kože i nisu u mogućnosti zaštititi njene duboke slojeve od opasnih ultraljubičastih zraka.

Laboratorij tvrtke Bioderm razvio je jedinstveni kompleks biološke sigurnosti od sunca - Cellular BIOprotection, koji pruža najdugotrajniju zaštitu, kako na površini, tako i u dubini epiderme, djelujući na staničnoj razini.

WO (njega i liječenje kože sklone pigmentaciji)

Problem pigmentacije epiderme prilično je čest, kako kod mladih tako i kod starijih ljudi. To je zbog kršenja formiranja i nakupljanja posebnih stanica u epidermi, nazvanih melanociti. Povećana pigmentacija može se javiti i zbog upalnog procesa površine kože.

Tvrtka je izdala ovaj program posebno za epidermu sklonu hiperpigmentaciji. Uključuje aktivni patentirani kompleks White Objective, koji učinkovito kontrolira razinu stvaranja melanina u koži, uklanja lokalizirane staračke pjege, kao i sprečava njihovu ponovnu pojavu. Ovaj kompleks dio je čitave linije proizvoda programa medicinske kozmetike za izbjeljivanje staračkih pjega - WO.

Za uspješno liječenje proizvodima tvrtke trebate znati samo svoj tip kože i postojeći problem kako biste samostalno odabrali i kupili potrebna sredstva odgovarajućeg programa.

Recenzije šampona za svakodnevnu upotrebu - čvor bioderma

Kupila sam ga po preporuci dermatologa. Izvrstan šampon za često šamponiranje, ne revolucionaran, ali vrijedan. Savršeno čisti vlasište i sigurno je čak i uz svakodnevnu upotrebu, ne teži kosi, dobro se pjeni. Tekućina - nije problem, samo kosu podijelim na dijelove i nanesem je izravno iz bočice na vlasište. Miris je čaroban, ali osobno ga osjećam na sebi nakon kupanja jako dugo, osobno je za mene pomalo nametljiv. Prosječna potrošnja - nije najekonomičnija opcija za prilično visoke troškove šampona.

Također ću tijekom tjedna kupovati i izmjenjivati ​​s drugim šamponima.

Nakon upotrebe ovog šampona vratio se seboreični dermatitis. Nije on bio razlog, već se vratio starom šamponu, koji se brzo riješio svrbeža i peruti.

  • svi odgovori (2) ⌄
  • sakriti ⌄

Inna, reci mi, molim te, koji ti šampon na kraju odgovara? Već umoran od bacanja novca, ništa ne pomaže

Julia, probaj Sulsenu. Moja sestra je jedina koja se spasila

Kupujem po preporuci svog dermatologa. Ne iritira i ne isušuje vlasište, savršeno čisti.

Čisto slučajno isprobavši sondu, otkrio sam da je 100% pogodno za mene. glava ne svrbi, kosa se ponekad masti, zaboravila sam na perut. bočice za 400 ml. osobno meni više od pola godine, pri pranju svaki drugi dan. uzeti drugi put. Pojedinačni šampon, morate probati. vodenast.

Da biste isporučili dobar šampon, isprobajte one koji su bogati garnom, a nema skladišnog otpada)

Konzistencija poput vode, vrlo velika potrošnja + vrlo se teško nanosi, izlijeva se kroz prste ((nisam odgovarao osjetljivom vlasištu, svrbi me poput običnog šampona)

Zdravo. Je li šampon Bioderma Node prikladan za moju svakodnevnu upotrebu ako mi se kosa vrlo brzo masti, a također svrbi i opada od ostalih šampona??

Odličan šampon. Vimiv idealno, zadovoljan, tri dana možete slobodno šetati

Još je teže udarati po djetetovoj kosi, završiti jedan trun, to je za pravo čudesan učinak. Za odraslu osobu koja je skuplja, trebao bi nositi jednu mittyu. Još više.

Klauniram više od 5 stijena,
Šampon ne zateže kosu, ja je čistim, ne isušujem.

Šampon je dobar. Praktički se ne pjeni, ali istodobno savršeno čisti vlasište. Pogodno za sve tipove kože. Jedini nedostatak je rijetka dosljednost

Super šampon! To je božji dar za masnu kosu, zahvaljujući ovom šamponu kosa duže ostaje čista.

Puno vam hvala na divnom šamponu, samo što odgovara mom djetetu! I također zahvaljujući šminci za brzu dostavu i za poklon;).

Koristimo ga više od 5 godina. U potpunosti smo zadovoljni kvalitetom. Šampon je pogodan i za suhe i za masne tipove kose, ne opterećuje kosu. Koristim ga za svakodnevnu njegu kose.

Pretjerano, za 2 vikoristannya kosa je postala porozna. Potrebno šišanje. Nisam koristuvati.

Ovaj šampon koristim više od godinu dana, svaki dan. Sviđa mi se šampon, dobro čisti kosu, ne opterećuje kosu. Pogodno i za masnu i za normalnu vrstu kose.

Šampon je odličan. Imam jako osjetljivo vlasište, ali koristim ga već mjesec dana, nema problema, sastav je prekrasan

Tekućina, koja se malo pjeni, još nije shvatila je li prikladna. U šoku od delirija, ispod onog od šampona kosa opada, ovo je samo deterdžent za kosu. Eh, djevojke, lakše je ugurati zdravstvene probleme u šampon, nego se nositi s njima.

A nakon nje pojavili su se svrbež i fina perut! Loše se pjeni, ulijete i ulijete na dugu kosu. Nije mi odgovarao

Šampon je dobar, kosa je prestala opadati, počela je prirodno sjajiti. No, kao što je spomenuto u prethodnim pregledima, trošak je prilično velik. Ispada skupo.

Evo mog savjeta! Iskreno, imam super kosu! Dugo plavuša) kupite štrcaljku (malu) i nanesite je na mokušku, viski, zatiljak! Operite samo korijenje, za moje dugo, do pojasa, konzerve od 400 ml su dovoljne za 3 mjeseca!

Najbolji šampon! Jedinstvena stvar, IMHO. Molimo vas, uvijek ga unesite)) pažljivo tretira osjetljivu kožu, kao rezultat: svrbež, pretjerana masnoća, gubitak od iritacije, svi ti problemi nestaju.

Šampon mi se uopće nije svidio! Potrošnja je velika, sutradan se kosa masti! (

Upravo ono što sam tražio! Blagi šampon protiv sulfata bez sulfata. Unatoč tekućoj konzistenciji, vrlo je ekonomičan. Uzet ću još.

Šampon mi je odgovarao! Kosa je stvarno pahuljasta nakon šampona. Šampon je normalizirao rad lojnih žlijezda, kosu ne mogu prati 3 dana, a kosa izgleda pristojno. Dobro pristaje. Što se tiče potrošnje šampona, trebate se naviknuti na činjenicu da se ne pjeni i ne pokušavati ga ulijevati više (to je moj problem) Zahvaljujući make-upu za učinkovitost. Dobar shopping svima.

Uzela sam ovaj šampon za osjetljivo vlasište i masnu kosu. Nadao sam se. što će ublažiti svrbež zbog odsutnosti fosfata (gotovo mi svi standardni šamponi ne odgovaraju) Nažalost, još uvijek nije opravdao ovo očekivanje. Njegova je potrošnja prosječna, kosa nakon pranja toliko je labava i prirodna na dodir, bez mirisa. Stoga bih ga radije preporučio osobama s normalnim vlasištem koje se žele sjećati kose "iz djetinjstva", ali cijena je stvarno pomalo zalogaj. Nisam siguran vrijedi li ovaj učinak novca.

Bioderma Node DS + šampon 125 ml

Ozbiljnost seboreje ovisi o mnogim čimbenicima, kao što su osjetljivost na gljivicu, opće stanje vlasišta i lojnih žlijezda te imunitet. Često postoji perut koja se ne podvrgava standardnim lijekovima, popraćena ne samo aktivnim ljuštenjem vlasišta, već i jakim svrbežom i iritacijom..

NODE DS + šampon ima trostruko protugljivično djelovanje i uspješno se bori protiv kroničnih oblika peruti na masnom vlasištu.

  • Umiruje vlasište
  • Smanjuje svrbež i smanjuje pahuljice
  • Normalizira metabolizam u lojnicama i bori se protiv gljivica

Ne preporučuje se za uporabu u djece mlađe od 3 godine.

Tijekom pogoršanja peruti, preporuča se korištenje šampona 3 puta tjedno tijekom najmanje tri tjedna. Da bi se održao rezultat, moguća je daljnja upotreba šampona 1-2 puta tjedno..

Nanesite šampon na kosu, penušite, a zatim isperite. Ponovno nanesite šampon, ostavite na kosi 3-5 minuta, temeljito isperite i nježno osušite kosu.

Recenzije o šamponu Bioderma Node

Nije loše

Kratke karakteristike:

  • namjena: za kosu
  • hipoalergena
  • ne sadrži sulfate
  • ne bode oči

Najbolje ponude za šampon Bioderma Node

9 recenzija korisnika Bioderma šampon za čvorove

Korišteni šampon Bioderma Node?
Podijelite svoje iskustvo i pomozite drugima da naprave pravi izbor

Korisnička ocijena

slabo

Korisnička ocijena

Dobro

Korisnička ocijena

Strašno

Korisnička ocijena

Raskošno

Korisnička ocijena

Raskošno

Korisnička ocijena

Raskošno

Korisnička ocijena

Raskošno

Korisnička ocijena

Raskošno

Korisnička ocijena

Raskošno

Najbolje ponude za šampon Bioderma Node

Slični proizvodi s najboljom ocjenom

Tekući sapun Helan

31. od 626 u

Šampon Helan gel za kosu

29. od 626 u

Šampon Helan gel za kosu

28. od 626 u

Helan dječji sapun

27. od 626 u

Johnson's Baby Soft Gel za M

802 mjesto od 872 u

To bi vas također moglo zanimati.

Najbolje jeftine bežične slušalice
    125188
Najbolji kompleti zvučnika za kućno kino: od proračuna do vrhunskog
    940 1410
Odabir najbolje puške za vijke - vrh najboljih modela
    1626. 2439
Najbolje matične ploče - odabir najbolje za Intel i AMD procesore
    1828. 2742

Pametan odabir proizvoda prema ocjenama i recenzijama

  • Pitanja
  • Pregledajte pravila objavljivanja
  • Oglašavanje na wizemartu
  • o projektu

Moskva, Prospekt Mira, 102

Pridruži nam se

Da biste nas kontaktirali, pišite nam ispunjavanjem svih polja u nastavku

Zahvaljujemo na poruci Odgovorit ćemo na vaše pitanje u najkraćem mogućem roku

Unesite svoju e-adresu i podsjetit ćemo vas na vašu lozinku.

Možete se prijaviti putem Facebooka, VK ili Odnoklassniki. Ne objavljujemo ništa bez vašeg dopuštenja.

Bioderma Node K šampon Bioderma Node K šampon za keratoreduciranje

  • od 20 godina

Teška kronična stanja popraćena ljuskanjem, stvaranjem naslaga, intenzivnim svrbežom i upalom, kao i psorijaza vlasišta.

Čini kosu sjajnom, povećava joj elastičnost i volumen, vlasištu vraća mir i udobnost

  • Svojstva
  • Način primjene
  • Recenzije (9)
  • Predstavlja
  • Sastav
  • Dostava i plaćanje

Svojstva

Aktivni sastojci šampona Node K normaliziraju proces diobe stanica kože, sprječavaju stvaranje novih ljuskica i pridonose njihovom učinkovitom uklanjanju.
Šampon Node K ima izraženo antipruritično i protuupalno djelovanje.
Održava hidrolipidnu ravnotežu kože i kose.
Daje kosi sjaj i volumen, ne zahtijeva upotrebu balzama za regeneraciju.
Ne sadrži mirise.

Način primjene

Na početku liječenja i tijekom pogoršanja: 2-3 puta tjedno tijekom 3 tjedna.
Podržavajuća terapija: 1-2 puta tjedno.
Laganim masažnim pokretima nanesite šampon, penu.
Isperite i ponovno nanesite.
Ostavite na glavi 3 minute, a zatim isperite vodom.
Da biste pojačali učinak, prije upotrebe šampona Node K preporučuje se nanošenje emulzije Node K.

Recenzije (9)

Šampon Bioderma Node K - Recenzije

Recenzije

Predstavlja

.
Kao poklon za vašu narudžbu u iznosu od 9900 rubalja ili više stavit ćemo 2 mini proizvoda i set uzoraka popularnih proizvoda.

.
Kao dar za vašu narudžbu u iznosu od 5500 rubalja ili više, stavit ćemo 1 mini-proizvod i set uzoraka popularnih proizvoda.

.
Uzorke stavljamo u svaki redoslijed kako biste mogli isprobati nešto novo. Što je veća vaša narudžba, dobivate više uzoraka.!

Sastav

Voda (Aqua), smrič Wood ekstrakt, natrijev lauret sulfat, natrij kokoamfoacetat, dinatrijev laurilsulfosukcinat, natrij Cocoyl izetionat, salicilna kiselina, cetearilni alkohol, Zea mays (kukuruz), škrob, polikvaternium-43 hidrogenirano ricinusovo ulje, polikvaternium-43 hidrogenirano ricinusovo ulje, Ekstrakt,, Ksilitol, Ramnoza, Fruktooligosaharidi, Ekstrakt Laminaria Ochroleuca, Ekstrakt korijena Plectranthus Barbatus, Peg-12 Dimetikon, C12-13 Alkil Laktat, Akrilati / Steareth-20 Metakrilatni kopolimer, Natrijev hidroksid, Polikvaternio-10. Kapril / kaprični trigliceridi.

Članci O Acne Gelovi