Recenzije o Baziron gelu za pranje od masne kože

50

4 - 0

trideset

20

deset

Baziron gel za pranje koristan je za sve one koji imaju bilo kakvih problema s kožom ili žele spriječiti njihov izgled..

Upoznala sam se s ovim lijekom prije otprilike tri mjeseca, kada sam se, s dolaskom ljeta, počela više znojiti, povećavala se masnoća kože na licu, nakon čega su prištići pali..

Gel je jednostavan za upotrebu, najbolje ga je koristiti dva puta dnevno, pažljivo pazeći na svako područje kože. Već od prvog puta osjećate čistoću, svježinu, pore dišu na novi način, lice ne sjaji tako.

Uz stalnu njegu uz pomoć ove otopine obnavlja se unutarnja ravnoteža kože, uklanja natečenost, koža doslovno postaje mlađa u očima i mijenja svoju nijansu u zdravu, a svi osipi nestaju i pojavljuje se samopouzdanje.

Osipi i masni sjaj često mi se pojave na licu, posebno po vrućem vremenu. Proizvode za njegu treba pažljivo odabrati. Već sam imala kremu za mrlje s ovim imenom, nedavno sam isprobala ovaj prekrasan proizvod..

Ispostavilo se da mi je najvažnija tačka da dok se borim protiv masnoće, ne izlažem kožu dehidraciji, ne uzrokujem perutanje. Uz stalnu upotrebu primijetila sam poboljšanja, koža se čisti, obnavlja. Ugodan je sastav s prirodnim sastojcima. Naime: cink glukonat (nekad sam ga uzimao oralno), ekstrakt nevena (radim ga i s tinkturom trljanja povremeno), glicerin, kako bih izbjegao pretjeranu suhoću.

Koristim ga zajedno sa silikonskom spužvom u prvoj fazi njege, još je učinkovitiji.

Bila sam jako sretna kad sam vidjela da je Baziron sada u prodaji ne samo gel za akne, već i gel za pranje, losion, hidratantnu kremu. Gel protiv akni koristim jako dugo i ovo je najbolji lijek za ovaj problem. Upravo sam kupila hidratantnu kremu i sredstvo za umivanje lica. Sva sredstva su prekrasna.

Reći ću vam o umivaoniku. Trošak je oko 500 rubalja, možete ga pronaći jeftinije. Bočica je mala, ali traje dugo, savršeno se pjeni, treba vam nekoliko kapi za jedan nanos. Pročišćava kožu, uključujući kozmetiku, savršeno se ispire.

Miris je ugodan, jedva osjetljiv. Transparentan.

Perem lice 2 puta dnevno, ponekad se to dogodi 1-2 puta više tijekom dana..

Što sam primijetio? Odmah nakon što nema sadržaja masti, ali nakon nekog vremena i dalje se pojavljuje, u manjoj količini, ali bez obzira na to, tu je. Akni praktički više nema, pa male neće dugo izlaziti. Pore ​​su sužene, ten se ujednačio. U kombinaciji s ostalim proizvodima Bazirona, izvrstan je. Sama po sebi, mislim da nije u potpunosti cjelovita.

Preporučujem da ga isprobate kao dodatak drugim lijekovima za problematičnu, masnu kožu.

Problematična koža. Što nema sreće i kako se nositi s tim. Moja metoda. Baziron AS

Dobra večer cure!)

Objava je posvećena djevojkama bez godina onima čija je adolescencija odavno gotova, a čini se da su problemi s kožom u punom jeku. To je točno problem s kojim sam se suočio.
Za početak, moja je koža mješovitog tipa, sklona masnoj, najneugodnije osjetljivoj i sklonoj osipu. Ona reagira na sve, od promjena temperature i kozmetike do vjetra i mjesečeve faze. Počelo je s 12. godine. Ali tih je godina još bilo tračka nade da će proći. Bliže do 30, počinjem sumnjati da je to vjerojatno već malo vjerojatno)) Uvijek je bilo pokušaja prevladavanja ove situacije, ali stabilan rezultat, mmm, postignut je tek sada. Stoga s vama dijelim svoje najbolje prakse u ovom području. Sve ispričam u detalje.

Dakle, problem je složen i mora se riješiti na temelju toga. To je na mnogo načina nasljedstvo (u mom slučaju definitivno) i tu ne možete ništa učiniti. Postoji takva predispozicija. Uz to su to problemi s probavom i pothranjenošću te hormonima. Dakle, ako vam je sinula misao da je došlo vrijeme da nešto promijenite, onda vrijedi započeti s ova dva problema. Jer se moraju rješavati paralelno. Nijedna kozmetika neće vam pomoći ako je pogoršana. Dijeta je jedna od mojih glavnih zapovijedi danas. Koju hranu trebate izuzeti, eksperimentalno odredite sami. Ne kažem nikad, ali rijetko. To je ključ uspjeha od 50%. Probleme s ginekologijom također treba maksimalno isključiti. A sada, ako ste uzeli u obzir ova dva aspekta, iskreno se ograničite na slatkiše, ali i dalje ima problema (i bit će ih) - ovdje na snagu dolaze sljedeća sredstva.

Krenimo redom. Pokušao sam puno stvari prije nego što sam došao do ovih određenih lijekova. Savjetovali su me u ljekarni. Dogodila se samo neka vrsta akcije i kompleks Baziron bio je u prodaji. Prema brošuri, za postizanje brzog učinka bili su potrebni 5% ili 2,5% gel, losion za čišćenje i hidratantna krema. Ideja je bila jednostavna: čistimo lice, nanosimo gel izravnog djelovanja na problematična područja, a zatim nanosimo hidratantnu kremu na cijelo lice kako bismo nadoknadili učinak sušenja losiona i aktivnog sastojka. Shema rada. Što je zapravo?


Losion za čišćenje je u mom slučaju apsolutno beskoristan. Kad sam se koristio zajedno s drugim proizvodima ove serije, dao je opekline na koži i divlju suhoću (i to unatoč činjenici da je koža sklona masti) koristio sam je vrlo kratko i časno je stajao na polici. Neću mu savjetovati, nije mi apsolutno odgovaralo.
U ovom slučaju nije bilo govora o bilo kakvoj deliciji. Uz to, losion je prilično neobične konzistencije. Dovoljno je gust za ovu vrstu proizvoda, bjelkasto proziran bez izraženog mirisa. Nije prikladno za čišćenje kože. Međutim, upute sugeriraju da se koža prvo mora očistiti sredstvom za čišćenje. Ali osobno moja koža ne bi mogla izdržati tako opsežno pogubljenje. Ona presušuje od tih sredstava.

Krema za hidrataciju. Slijedio je losion. Kada se koristi zajedno, također je izazvao iritaciju i crvenilo kože.
Prilično lagane konzistencije, bijele boje bez mirisa. Brzo se apsorbira, ali crvenilo koje se pojavi nakon njega nije jako sretno i u ovom slučaju ne dolazi u obzir vlaženje. Sudeći prema opisu, trebao bi sadržavati slabu zaštitu od sunca, ali nisam primijetio takav učinak. I prilično je teško to popraviti ako je nakon upotrebe koža crvena i suha. razmislite o tome - je li to opeklina od sunca ili krema

A sada o onome što mi se stvarno svidjelo:


Ovo je moja liječnica. Lijek koji je doista vrlo učinkovit u čišćenju akni. Ovaj gel dolazi u 2 oblika oslobađanja - 5% i 2,5% (za osjetljivu kožu). Odabrao sam 5 i bio sam u pravu. Odgovaralo mi je savršeno. Sastav:


Sada o nijansama upotrebe. Pažljivo čitaj. To je važno. Unatoč svojoj učinkovitosti, gel ima razdoblje prilagodbe. I nećeš se probuditi prvi dan kao princeza. Što je? Prvo, ne može se nanositi na cijelo lice. Suši kožu i prilično je uočljiv. Posebno izbjegavajte kožu vrata, usana, kapaka, očiju. Samo usmjereno na problematična područja i u vrlo tankom sloju. Drugo, prvih mjesec dana koža se i dalje može isušiti, pa čak i oljuštiti. Tri puta sam se penjao. Ali to nestaje. Sada koža reagira na to apsolutno normalno, bez iritacija i suhoće. Nije potrebno dodatno sušiti kožu prilikom korištenja. Vodu micelija koristim kao pročišćavanje i ovo mi je dovoljno. Bilo koji losion koji sadrži alkohol izazvat će iritaciju i suhoću. Obavezno vlažite kožu kremom koja vam odgovara. Vlaženje problematične kože zasebna je tema i o tome ću kasnije pisati u cijelosti. Ali nužno je hidratizirati. Koristite najviše jednom dnevno. Preporučljivo je ne nanositi ga pod kozmetiku. Svejedno, stvara mali film i može se otkotrljati. I što je najvažnije, strpljenje. Ne djeluje trenutno, ali daje vrlo dobre rezultate. Njegova potrošnja varira ovisno o opsegu problema. U početku sam imao veliku, sada minimalnu.

Trebalo mi je pola godine da vratim kožu. Ne mogu reći da je postala savršena. Ali mogu si priuštiti odlazak bez šminke i korištenje vrlo laganih podloga i kreme, što si prije nisam mogla priuštiti. Glavni je problem trenutno ukloniti mrlje na licu s prošlih problema. Prolaze, ali ne tako brzo. Ali što je najvažnije, rijetko se javljaju novi problemi..
Fotografija prikazuje posljedice mojih prošlih problema.


Pa ipak, iako koža nije postala savršena, za mene je ovo veliki napredak. Koža sada.


I zapamtite da je najvažnija stvar sustav i integrirani pristup. Ali bilo koji postupak zahtijeva vrijeme i trud i strpljenje. I sve će biti

Razdoblje upotrebe: 8 mjeseci
Ocjena: Baziron 5 gel, 0 hidratantna krema i losion
Cijena: Baziron gel 700 rubalja, hidratantna krema 600 rubalja, losion 500 rubalja

Baziron ac gel za pranje recenzija

Zanimaju nas vaše povratne informacije o primjeni lijeka Baziron AS protiv akni. Učinkovitost, nuspojave,...

27.06.2010 10:15, Elena
Problem je u početku u tijelu. Akne su reakcija. Potrebno je liječiti i kožu i gastrointestinalni trakt. Najčešće naša gušterača reagira na ovaj način. Odustanite od kave i rezultat vas neće natjerati na čekanje. Crveno vino, slatkiši, slanost, dimljeno meso su isključeni. Čak i ako imate hormonsku neravnotežu, svi ti proizvodi samo pogoršavaju, pogoršavaju situaciju. Nitko ne želi jesti zobene pahuljice ujutro. Pogrešno je mišljenje da su kefir i jogurti rješenje problema. Kiselost želučanog soka kod svih je različita. Mnogi su alergični na mliječne proizvode. Posebno. sav prah. Zobena kaša je neophodna ujutro. Za kožu: 1. Uryazh - neutralni gel za pranje 2. Hercules maska ​​3. BEZ podloge. prah, losioni. NIŠTA. Samo pranje i trljanje kamilicom, lipom Ne pokušavajte mučiti problematičnu kožu tonalitetima, kremama, puderima, losionima. U trgovinama će početi hvaliti sve čudotvorne lijekove. Ne dajte se prevariti! Vaša koža NE MOŽE NIŠTA. Samo pranje i dekocija bilja. NE sušite RUČNIKOM! Kupite pamučne jastučiće i namažite kožu nakon pranja.

07/08/2010 23:49,.; YUZHANKA
KAKO HODATI BEZ PUDERA I TONALA AKO NA LICU MJESTO RAZLIČITOG SVIJESA I AKNI? NEVARNO JE. ŽENE I VEĆINA NAS POKUŠAVAMO OTKRITI SVE.

21.07.2010 18:38, Maria
Liječnik mi je propisao tablete Unidox Salutab, Baziron i Zinerit. tako da je od Basirona djelovao samo prvih mjesec dana (koristio sam zinerit i znao sam što je prije).

16.08.2010 09:31, Olga
Nikada nisam čuo gore savjete. I sami ste imali jake akne u kojima je sramota izaći na ulicu? Bilje - mravi, dovraga. mrtvi oblog.

16.02.2013 23:00, Lisa
Hm, uopće ne slikam

07.10.2010. 23:17, Lisa
Naprotiv, jednostavno je potrebno koristiti ton i puder u urbanim uvjetima, visokokvalitetna kozmetika štiti kožu. Bojim se zamisliti kako s golom kožom možete izaći na ulicu, to si nikada neću dopustiti. I kožu trebate tretirati ljekarničkim proizvodima, u slučaju ozbiljnih problema, sve vrste biljaka od kamilice i lipe neće vam pomoći. Prije liječenja, svakako se posavjetujte s dermatologom. Dokazano vlastitim iskustvom.

17.11.2010 13:34, Vanzemaljac
Već koristim 2 epruvete Bazirona. Ja volim. Pročitala sam gomilu kritika o iritaciji i crvenilu kože. Ne znam.. Mislim da je sve ovo individualno, jer mi je puno pomoglo, iako nikada nisam puno patila od akni! Stoga savjetujem svima, bolji je od Clerasila, propelera i onoga što još postoji.

17.11.2010 19:57, Ulyana
Baziron je u meni izazvao strašnu alergiju. Navečer sam prištiće mazala točkicama, ujutro mi je cijelo lice bilo prekriveno crvenim mrljama, svrbilo me i peklo, jako mi je nateklo ispod lijevog oka! Baš grozno! Dermatolog je propisao Sprastin, Locoid mast i obrišite lice infuzijom kamilice, celandina i nevena (leda). Da vidimo što će se dogoditi sutra.

29.05.2012 10:04, Vera
Ulyana, imam istu reakciju, lice mi je toliko nateklo da sam nazvala hitnu pomoć! Pumpali su me s lijekovima, oteklina je spavala, cijeli sam dan sjedio na vodi i kašicama, a jutros su mi crvene mrlje po cijelom tijelu, čak i na glavi, i sve me svrbi, oči su mi natečene, i sama pijem lijekove protiv alergija. Molim vas recite mi koliko dugo ste alergični na Baziron?

14.06.2012 21:02, Uljana
Vera, moje nuspojave su počele popuštati 3. dana! Pa, barem nije bilo daljnjih komplikacija! Ali bilo je nemoguće napustiti kuću! Dugo je trebalo da se koža obnovi, postala je još osjetljivija! Sada koristim samo provjerena sredstva. Nikad neću preživjeti takav užas!

06.04.2013 11:53, marie
U djevojkama. A i ja idem tamo. Sjedim na tabletama prije šminkanja pijem zodak (antialergijski) 20 minuta, tek onda kad tumor popusti, slikam. lijevo oko je također natečeno (((kad sam se probudio i vidio se, skoro sam poludio. Ni sam ne znam što učiniti. Prvo sam morao isprobati na mužu))))

18.08.2013 21:53, Vika
I ja sam, Baziron, izazvao alergiju: razmazan po točkama na problematičnim područjima. Navečer mi se lice prekrilo mrljama, a narednih dana lice mi je nateklo kao da me ugrizao roj pčela !! Vidio sam Suprostin, namazao ga mašću, Cijela alergijska reakcija trajala je samo tjedan dana. Za to sam vrijeme morao podnijeti nesnosan svrbež, osjećaj pečenja, a koža se jako oljuštila, morao sam je namazati golemim slojem kreme kako bih nekako vlažio i umirivao kožu. Srećom ljeto, mogao sam hodati u sunčanim naočalama, jer se ovaj horor događao !! Dakle, ne biste trebali kupiti nikakve lijekove, tek tako, već prvo zatražiti savjet od stručnjaka. Sada koristim "Zenirit", učinak sljedeći dan, ako se razmaže preko noći. Ali koža se vrlo brzo navikne, pa ga koristim samo u razdoblju kada se pojave osipi, prije kritičnih dana.

25.09.2013 01:07, Aleksandra
Imala sam i alergijsku reakciju na Baziron, lice mi je jednako tvrdo kao i Fredi Krueger. ))))) Sve je crveno, neravna koža i osip po cijelom licu pa čak i na vratu, sve peče i svrbi !! prva dva tjedna mast je pomogla, ali sada je to totalni pakao! Pijem suprostin, još 3 dana prije liječnika.

18.11.2010 16:43, Vanzemaljac
je li koža zaista tako osjetljiva. Imam i kožu sklonu alergijama.

18.01.2011 13:25, djevojka
basiron više pomaže od akni nego od prištića, ali sveukupni učinak je vidljiv, koristim ga tjedan dana, dok nema iritacija i alergija, suši se naravno, ali što učiniti

07.03.2011. 01:16, RocketQueen
Baziron sam počeo koristiti krajem siječnja, jedino što ga zovem nije Baziron, već Benzac AC 5%. Poslali su me rođaci iz Europe, oni to tako zovu! Rezultat postoji, ali da bih bio tako uočljiv, onda ne! Imam vrlo dugu povijest, akne su počele s 13 godina, sada imaju 17. Tretiram se 3 godine! Prošle godine sam se liječio skinorenom i zineritom, počeo sam ga koristiti negdje u prosincu i bio sam zadovoljan rezultatom krajem ožujka, trebalo je oko 4 mjeseca da potpuno eliminiram akne. Otprilike godinu dana akne me uopće nisu mučile, lice mi je bilo čisto, nije ostalo ni ožiljaka. Početkom siječnja, za 2 tjedna prekrila sam se jeguljama kao nikad prije. Ako su se ranije akne pojavljivale samo na obrazima, sada sam u njih imao cijelo lice, čelo, bradu i obraze. Počela sam odlaziti kozmetičarki, za mjesec dana nije bilo rezultata, oni su mi to učinili: krio postupci (koji su samo iritirali moju kožu i od tih postupaka pojavile su se nove bolne akne) napravili su 3 pilinga, također nije bilo učinka i 20 postupaka laserskog čišćenja krvi. Kozmetičarka mi nikako nije pomogla, dok sam još uzimala trihopolum, bila sam zamazana metrogil gelom. Obratio sam se dermatolozima, također bez rezultata, oni kod mene nisu pronašli demodekozu i rekli su da to nije naš problem, idite kod gastroenterologa i endokrenologa. Obratio sam se gastroenterologu, prepisali su mi hrpu pretraga: testove funkcije jetre, testove na giardije i druge parazite, ultrazvuk gastrointestinalnog trakta, progutao sam i sondu za identifikaciju hilacbactera. Općenito, kod mene su pronašli lambliju, sada sam na liječenju od giardijaze, nadam se da će ovo pomoći. Uzimam i Unidox Solutab otprilike mjesec dana. Koristim sljedeće lijekove 3 puta dnevno: Baziron, Skinoren, Isotrexin. Naravno, malo po malo, lice dolazi u normalno stanje, upala je prošla, iako su se pojavile potkožne akne, bolne, koje dugo prolaze, ali nisu osobito uočljive. Jedino što želim reći je, nemojte koristiti tonska sredstva, oni užasno začepljuju pore, osobno, imam još više akni od tonalnih sredstava, ali takvih bolnih. Naravno, neugodno je hodati ulicom i primijetiti zaleđene poglede prolaznika na sebi, ali što možete učiniti s tim. Nisam dužan tim ljudima i njihovo mišljenje mi uopće nije zanimljivo! Nismo navikli da se sramimo svojih bolesti, a akne su bolest!

Baziron AS - recenzije

Dobar gel koji ne isušuje kožu i ne izaziva ovisnost

Povratne informacije: Zdravo. Nedavno sam završila tretman s ovim gelom. Liječio se 3 mjeseca zbog akni. U tijelu je došlo do neke vrste hormonskog neuspjeha i prištići na licu počeli su iskakati. Isprva sam ih pokušao ukloniti izvarom kamilice, ali nije bilo učinka, zatim sam kupio nekakvu mast, koja ne samo da nije pomogla, već je i osušila cijelu kožu. Tada sam o prijatelju Baziron 2.5 saznao od prijatelja. Kupio sam ga za 743 rubalja. Koža ga je dobro prihvatila, nije se pojavio ni suhoća ni masni sjaj. Po mirisu... Pročitajte više

Učinkovito liječenje.

Povratne informacije: Zdravo. Vjerujem da je problem problematične kože mnogima poznat, pa ga znam iz prve ruke. U principu, moja je koža od moje mladosti sklona i uvijek joj je bilo potrebno liječenje, ali pokazalo se da je vrlo teško pronaći dobar, učinkovit lijek i tek nakon mnogo godina otkrio sam ga. Za mene se ispostavilo da je Baziron 2,5%. Lijek mi je brzo pomogao i nije izazvao nuspojave, što mi je jako drago, jer sam ih tijekom godina morao prebaciti iz drugih sredstava. Baziron je brzo pomogao, negdje za jedan i pol... Pročitajte više

Napokon se oporavio od akni.

Recenzija: Pozdrav svima! Kad sam se liječio od akni, prijateljica mi je rekla za Baziron 2,5%, koji ju je izliječio od akni. Slušala sam i odlučila i ja kupiti. Tuba je pristojna, u njoj ima dovoljno novca i traje dugo. Nakon prve primjene učinak je brzo primjetan. Upala postaje manje, osjećaji boli se smanjuju, koža se vlaži... koža je bila potpuno izliječena nakon 3 mjeseca. Imao sam zanemaren slučaj, pa mi je trebalo puno vremena. U bazironu nema antibiotika, pa... Pročitajte više

Čuda se događaju

Prednosti: praktično skladištenje, dugotrajno skladištenje.

Mane: Na početku liječenja bilo je malo reakcija.

Recenzija: Od malena sam imala užasnu kožu na licu. Široke pore, velike mitesere, prištići - to je sve o meni. Kao tinejdžerica bila sam snažno nagnana prema ovoj temi, u početku sam je pokušavala sakriti ispod temelja, ne shvaćajući da to radim samo gore, a kad sam ostarila, odlučila sam da treba pritiskati mitesere i prištiće. Prirodno, to nije dovelo do poboljšanja, ali samo se pogoršalo - koža na licu postala je više upaljena, čini se da su se pore samo povećale. Isprobao sam sredstva... Pročitajte više

Najbolji lijek protiv akni.

Prednosti: Nema mirisa i nema kemikalija.

Mane: Skupo.

Povratne informacije: Sinu je jako pomoglo, jako sam sretna. Nakon nje akne doslovno nestaju pred našim očima. Jednostavan za upotrebu ne stvara probleme. Lice postaje čisto kao i dijete. Moj sin je zadovoljan sa svime. Hvala.

Akne nisu rečenica

Svjedočanstvo: Imam masnu kožu s aknama i aknama, imam 17 godina i borim se s licem već godinu dana. Osipi su postali vrlo aktivni, svi kažu da je to zbog hormona, razumijem da će to proći, ali jako sam umoran gledajući svu tu strahotu na svom licu. Općenito, odlučio sam isprobati basiron po savjetu prijatelja, u početku mi je koža bila jako suha, ali brzo sam sve ispravila hidratantnom kremom, nakon dva tjedna koža se osjetno pročistila, nakon mjesec i pol moji osipi postali su minimalni, nakon tri mjeseca koža mi je bila otprilike... Pročitajte više

Rješenje tinejdžerskog problema

Recenzija: U dobi od 16 godina upoznao sam se s takvim problemom kao što su akne. Sad imam 20 godina i problem, kao što su "odrasli" obećali, nije nestao. Liječio sam se svim vrstama tonika i pranja, što je rezultiralo time da sam samo opekao svoju ionako jadnu kožu. Bilo je jako teško pogledati se u ogledalo bez šminke. Odlučio sam se i otišao dermatologu da se napokon riješim ovog problema, savjetovao mi je da koristim Baziron. Iskreno, prvi me tjedan nije oduševio. koža se počela ljuštiti i bila je prilično suha, ali nastavio sam... Pročitajte više

Dobar lijek. Pomaže prilično brzo

Plusevi: Vrlo dobar lijek.

Recenzija: Kremu Baziron 2,5% preporučila mi je moja prijateljica. Imala je problema i s aknama i dugo se borila s njima. Uzela sam koncentraciju od 2,5% jer imam vrlo osjetljivu kožu. Zapravo, iz pozitivnih kvaliteta Bazirona mogu izdvojiti odsutnost antibiotika u sastavu (dakle, učinak liječenja ne nestaje s vremenom), također bih trebao primijetiti stvarnu prisutnost učinka liječenja. Postoji nešto s čime se može usporediti, jer sam prije koristio mnoge alate koji nisu imali željeni učinak. Također, iz... Pročitajte više

Pomogao riješiti akne.

Povratne informacije: Nikad nisam mislio da će to utjecati na mene, jer dobro njegujem kožu i uvijek je slijedim, ali nešto je pošlo po zlu i dobio sam akne koje su mi brzo prekrile kožu. Ono s čime se nisam borio - nije bilo učinka. Ponekad se samo pogoršavalo. Na moju sreću savjetovao mi je ljekarnik Baziron 2,5%. Iskreno, bio sam sumnjičav, jer farmaceuti obično savjetuju skuplje, a ne što je bolje, ali ovaj put sam imao veliku sreću jer me spasio Baziron. Ponadobilos... Pročitajte više

Pomaže u liječenju akni.

Plusevi: Izvrsno! Koža je napokon bistra!!

Svjedočanstvo: Mislim da su se mnogi susreli s problemom akni. Pa me dodirnula. Isprobala sam mnoga različita sredstva, uključujući lijekove - nije bilo učinka. Tada sam, saznavši o Bazironu iz recenzija na Internetu, odlučio probati. Kupila sam Baziron 2,5% jer je namijenjen osjetljivoj koži kakva jesam. Ugodno sam se iznenadio da, kako se ispostavilo, ne sadrži antibiotike, a također ne uzrokuje ovisnost kože o svojoj učinkovitosti. U roku od nekoliko tjedana primijetilo se da... Pročitajte više

Dobro pomaže tinejdžerima.

Plusevi: Idealno za tinejdžere, moguća je dugotrajna upotreba.

Povratne informacije: Nedavno je moje kumče bila obična tinejdžerka s hrpom malih prištića, pomagala sam joj koliko sam mogla. pomogla odabrati pravu njegu kože, otišla nutricionistu. Prištići su prošli, razvedrili se, ali nakon nekog vremena vratili su se. Kao rezultat toga, na našim putovanjima došli smo do kozmetičara koji nam je savjetovao da koristimo Baziron ace, ali samo onaj koji iznosi 2,5%. Moja kumkinja ga je počela nanositi, koristila jednom dnevno prije spavanja, nanosila ga u tankom sloju na osip. Također je pažljivo nastavila... Pročitajte više

Dobro za akne

Mane: Je li to cijena.

Svjedočanstvo: Možda na svijetu postoje ljudi koje je anđeo obilježio i koji nikad nemaju te gadne akne. Jao, nisam jedan od njih, a kako ih nemam namjeru trpjeti na licu, moram potražiti sredstvo koje bi pomoglo da ih eliminiram, i to što brže i učinkovitije. Hvala Bogu, moje vlastite pretrage okrunjene su uspjehom - već pet godina odbijam sve napade uz pomoć Bazirona i on me ne iznevjerava. Prvi put sam ga morao koristiti do dva mjeseca zaredom, sada je tako teško... Pročitajte više

Je li mi Baziron doista spasio život? STVARNI PREGLED

Prednosti: Matira kožu Ublažava sitne prištiće Daje nadu :).

Mane: Post-akne ne uklanjaju Ne uklanjaju sve akne Može skupo isušiti kožu.

Povratne informacije: Bok! Danas ću vam reći o takvom lijeku kao što je Baziron As. Pregled neće govoriti o njegovom sastavu ili pakiranju. Ne. Razgovarat ćemo o njegovom učinku i općenito, vrijedi li novca? Za početak imam problematičnu tinejdžersku kožu od svoje 11. godine. Baziron je daleko od prvog lijeka protiv kojeg sam se borio za čistu kožu. Ali, bez daljnjega, krenimo. za početak sam kupio ovaj lijek za 2,5 posto. Pokušala sam ga nanijeti u vrlo tankom sloju kako mi ne bi isušila kožu. Ali... Pročitajte više

Baziron AS: jeftini analozi i metode upotrebe za akne

Mnogi ljudi često moraju pribjeći upotrebi lijekova za uklanjanje kožnih problema. Danas ljekarne mogu pružiti veliki broj posebnih lijekova, čije je djelovanje usmjereno na uklanjanje akni..

Jedan od najčešće korištenih je Baziron AS, čije su upute za uporabu priložene u pakiranju. Uputa zahtijeva detaljno upoznavanje kako bi se smanjio rizik od nuspojava i predoziranja.

Baziron AC gel

Lijek Baziron AS, razvijen od strane stručnjaka za brzo i učinkovito uklanjanje problema koji se stvaraju na masnoj koži i u slučaju neuspjeha u hormonalnoj ravnoteži osobe.

Djelovanje Baziron AS usmjereno je na borbu protiv svih vrsta nedostataka, uključujući akne..

Ljekoviti gel Baziron AS koristi se za smanjenje upala, kao i za čišćenje pora od bakterija koje nastaju uslijed nakupljanja masti.

Redovita uporaba proizvoda duboko prodire u slojeve epiderme i uklanja uzroke akni u početnim fazama. Također, djelovanje lijeka omogućuje vam normalizaciju lučenja sebuma i smanjuje sjaj kože..

Vrlo često Baziron AS propisuju stručnjaci za pacijente koji pate od oštećenja kože zbog hormonalnih poremećaja.

Sastav i oblik izdanja

Lijek Baziron AS proizvodi se u obliku gela koji se ravnomjerno širi po koži i ima terapeutski učinak.

Pored gela za liječenje kože, možete kupiti sljedeće oblike proizvoda:

  • Baziron AS losion za čišćenje lica od sebuma;
  • Sredstva za pranje Baziron AS;
  • Piling za dubinsko čišćenje Baziron AS;
  • Krema Baziron AS.

Lijek ima sljedeći sastav:

  • Benzoil peroksid;
  • Glicerol;
  • Akrilatni kopolimer;
  • Carbomer;
  • Poloxamer;
  • Silicij;
  • Pročišćena voda;
  • Propilen glikol;
  • Natrijev hidroksid.

Međutim, najprodornija komponenta je benzoil peroksid.

Gel za liječenje problematične kože dostupan je u sljedećim oblicima:

  • Gel za vanjsku upotrebu 2,5%;
  • Gel za vanjsku upotrebu 5%;
  • Gel za vanjsku upotrebu 10%.

Indikacije za uporabu

Stručnjaci preporučuju upotrebu ljekovite tvari za uklanjanje sljedećih problema:

  • Rosacea od akni;
  • Akne;
  • Akne s gnojnim formacijama;
  • Akne;
  • Crna mjesta;
  • Mjesta nakon uklanjanja akni;
  • Komedoni;
  • Unutarnje akne;
  • Poremećaj rada žlijezda lojnica;
  • Akne vulgaris;
  • Hormonski osip na koži;
  • Dermatitis seboreični.

Mehanizam djelovanja

Lijek se koristi samo za vanjsku primjenu.

Aktivne komponente tvari teže duboko prodrijeti u slojeve epiderme i pretvoriti se u benzoevu kiselinu.

Djelovanjem ove vrste tvari uklanjaju se uzroci upalnih formacija i terapeutski djeluju na kožu..

Pravilnom primjenom uklanjaju se bakterije koje se stvaraju u porama zbog visokog lučenja sebuma.

Benzoil peroksid blokira daljnja oštećenja zdravih područja epiderme i pokreće prirodni proces popravljanja staničnih membrana.

Djelovanjem aktivnih sastojaka uklanjaju se mrtve stanice koje vrlo često začepljuju pore epiderme i pridonose pojavi mitesera i akni..

Zašto je Baziron AS učinkovit kod akni?

Ljekoviti gel široko propisuju stručnjaci za uklanjanje mrlja problematične kože. To je zbog velike količine benzoil peroksida uključenog u proizvod..

Zahvaljujući ovoj komponenti utječe se na lučenje lojnih žlijezda zbog čega se lučenje masti smanjuje, koža počinje dobivati ​​više kisika.

Korištenje Baziron As omogućuje postizanje sljedećih zadataka:

  • Poboljšava dovod kisika u slojeve epiderme;
  • Počinje prirodni proces regeneracije epidermalnih stanica;
  • Doprinosi sužavanju pora, zbog čega dolazi do uklanjanja ožiljaka;
  • Upalni proces je smanjen;
  • Normalizacija funkcioniranja lojnih žlijezda;
  • Vlaženje kože;
  • Uklonite klice koje uzrokuju akne;
  • Blokirano je širenje mikroba na zdrava područja;
  • Čišćenje pora;
  • Isušuje gnojne formacije;
  • Eliminacija mrtvih stanica epiderme;
  • Promovira resorpciju komedona;
  • Uklanja toksine iz epiderme.

Upute za korištenje

Da biste koristili proizvod, preporuča se savjetovanje sa stručnjakom koji će ispravno odrediti vrstu gela i propisati najučinkovitiju metodu liječenja.

Evo nekoliko jednostavnih pravila za upotrebu gela:

  • Za one pacijente koji prvi put koriste proizvod, preporuča se započeti liječenje gelom koji sadrži 2,5% aktivne tvari;
  • Prije nanošenja potrebno je temeljito očistiti kožu uz pomoć posebnih antibakterijskih deterdženata;
  • Gel ravnomjerno rasporedite po problematičnom području kože;
  • Sredstvo se nanosi dva puta dnevno, ujutro i navečer;
  • Tijek liječenja je do tri mjeseca. Tečaj ovisi o težini bolesti, a dermatolog ga propisuje pojedinačno.

Primjena tijekom trudnoće i dojenja

Ne preporučuje se primjena lijeka tijekom trudnoće i dojenja. Aktivni sastojci imaju tendenciju da prolaze kroz placentu i negativno utječu na zdravlje fetusa.

Upotreba lijeka tijekom laktacije prenosi se na dijete zajedno s majčinim mlijekom.

Dječja primjena

Zabranjeno je koristiti Baziron AS mlađe od 12 godina.

Za ostale slučajeve propisana je pojedinačna metoda liječenja, ovisno o složenosti bolesti. U slučaju malog broja upalnih formacija na koži, preporuča se primjenu sredstva točkovnom metodom jednom dnevno..

Kontraindikacije

Korištenje Bazirona AC za uklanjanje akni zabranjeno je u sljedećim slučajevima:

  • Dob mlađa od 12 godina;
  • Dojenje i trudnoća;
  • Pojedinačna netolerancija na komponente;
  • Prisutnost rana i opeklina na epidermisu;
  • Alergijske reakcije.

Nuspojave

Ljudsko tijelo u većini slučajeva tolerira učinak lijeka na kožu i praktički ne uzrokuje pojavu nuspojava.

Međutim, mogu postojati pojedinačni slučajevi u kojima postoje:

  • Crvenilo kože na mjestu primjene gela;
  • Piling;
  • Svrbež i peckanje;
  • Alergijski osip u obliku malih crvenih akni;
  • Povećana suhoća kože;
  • Glavobolja;
  • Mučnina.

Ako se pojave bilo kakve nuspojave, prekinite upotrebu i obratite se svom liječniku.

posebne upute

Prije upotrebe lijeka, morate se detaljno upoznati s posebnim uvjetima za uporabu Bazirona AS:

  • Ako se tijekom liječenja pojave alergijske reakcije, preporuča se zaustaviti uporabu ljekovite tvari, jer se prisutnost upalnih formacija može povećati;
  • U prisutnosti kožnih lezija, zabranjeno je koristiti Baziron AS;
  • Tijekom liječenja lijekom zabranjeno je sunčati se, to može pridonijeti pojavi opeklina;
  • Ne preporučuje se nanošenje gela u kompletu s drugim lijekovima koji suše epidermu;
  • Dodatne lijekove za poboljšanje rezultata liječenja propisuje samo stručnjak;
  • Za mala područja lezija od akni preporučuje se primjena Baziron AS točkaste metode;
  • U prvim danima liječenja može doći do pojačane pojave akni, to se smatra normalnim tijekom liječenja;
  • Nakon pojave rezultata, ne biste trebali prekidati liječenje, morate u potpunosti završiti tečaj. Ovo je za sprečavanje ponovne pojave akni.;
  • Dodatni i ponovljeni tijek liječenja provodi se tek nakon imenovanja dermatologa;
  • Zabranjeno je nanošenje debelog sloja Baziron AS, jer se mogu pojaviti kožne bolesti, dermatitis;
  • Kako bi se uklonio piling, preporuča se dodatno koristiti Pantenol koji će ne samo vlažiti kožu, već i ublažiti crvenilo.

Provedba takvih jednostavnih značajki omogućuje vam brzo postizanje željenog rezultata i smanjenje rizika od ponovnog stvaranja upalnih područja.

Predozirati

Ako su se slijedile upute za uporabu gela, nisu primijećeni slučajevi predoziranja.

Interakcija s drugim lijekovima

Primjena lijeka za liječenje problematične kože drugim vrstama lijekova nije proučavana.

Međutim, zabranjena je složena uporaba Bazirona AS s tvarima koje sadrže alkohol i imaju svojstvo isušivanja epiderme..

Ako je potrebno dopuniti liječenje drugim vrstama lijekova, preporuča se konzultacija sa stručnjakom.

Uvjeti i rokovi skladištenja

Ljekoviti gel izdaje se u ljekarnama bez potrebe za izdavanjem recepta.

Rok trajanja gela je tri godine od datuma navedenog na pakiranju, preporuča se pohranjivanje tvari u hladnjak na temperaturi ne većoj od 20 stupnjeva.

Nakon otvaranja epruvete, rok trajanja tvari traje najviše 6 mjeseci, zabranjeno je koristiti gel nakon smrzavanja i roka trajanja.

Troškovi

Trošak gela ovisi o postotku aktivne tvari u proizvodu..

Dakle, valja napomenuti da lijek koji ima 2,5% aktivne tvari ima prosječni trošak od 700 rubalja. Gel s 5% aktivne tvari košta 830 rubalja. Prisutnost 10% benzoila u gelu imat će prosječni trošak od oko 900 rubalja.

Analozi

Jeftini analozi Baziron AS:

  • Tetraciklinska mast - široko se koristi za uklanjanje gnojnih formacija i akni. Preporučuje se za profilaktičke mjere kod pojave upalnih formacija. Prosječni trošak masti je 50 rubalja;
  • Eritromicin - u svom sastavu sadrži antibiotik koji se učinkovito bori protiv formacija na problematičnoj koži. Preporučuje se za uklanjanje velikih nakupina akni i akni. Ne koristi se dugo. Prosječni trošak je 100 rubalja;
  • Metrogil - koristi se u obliku gela za borbu protiv problematične kože, sintetički je lijek sa širokim spektrom antiprotozoalnih i antimikrobnih učinaka. Prosječni trošak je 160 rubalja;
  • Ružno - lijek se proizvodi u obliku gela. Dermatolozi ga propisuju za manje upale. Sadrži mali postotak benzoil peroksida, kao i hormonalne lijekove. Zato se prije početka liječenja preporučuje konzultirati iskusnog kozmetologa ili dermatologa. Prosječni trošak sredstava je 120 rubalja;
  • Baneocin (mast) je alternativno rješenje. Sastav lijeka nije prikladan za svaku osobu. Prisutnost mirisa i brojnih aditiva može izazvati kožne alergije. Prosječni trošak sredstava je 190 rubalja;
  • Ugresol - proizvod dolazi u obliku losiona i široko se koristi za liječenje akni i akni. Tekuća struktura proizvoda koristi se za uklanjanje viška sebuma i smanjenje crvenila upalnih formacija. Prosječni trošak sredstava 120 rubalja.

Skuplji slični lijekovi:

  • Adaklin je proizvod posebno dizajniran za njegu problematične kože. Aktivni sastojci prodiru u slojeve epiderme i uklanjaju bakterije, široko se propisuje za uklanjanje akni i akni, a također smanjuje pojavu ožiljaka nakon tretmana. Prosječni trošak 450 rubalja;
  • Differin ne izaziva ovisnost i stoga je pogodan za dugotrajno liječenje. Djelovanje tvari usmjereno je na uklanjanje uzroka akni i smanjuje vjerojatnost daljnjeg širenja klica na zdrava područja kože. Trošak lijeka je 700 rubalja;
  • Skinoren je aktivni sastojak lijeka azelaične kiseline, koji se učinkovito bori protiv upalnih formacija i normalizira proizvodnju sebuma, što pomaže u čišćenju pora. Prosječni trošak lijeka je 600 rubalja;
  • Zinerit je aktivni sastojak eritromicin, čije je djelovanje usmjereno na smanjenje razvoja upalnih formacija i uklanja simptome bolesti i gnojne formacije. Preporuča se koristiti ga samo nakon liječničkog recepta i tijekom kratkog tečaja. Prosječni trošak od 700 rubalja;
  • Curiosin je dostupan u obliku gela. Propisan je za manje oštećenja kože na licu. Otopina alkohola dobro čisti prljavu površinu. Stalnim nanošenjem koža dobiva jednoličnu strukturu i crvenilo se značajno smanjuje. Prosječna cijena 550 rubalja;
  • Benzac AS - sličan je lijek koji sadrži aktivnu komponentu benzoil peroksid. Učinkovito liječi akne i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Prosječna cijena 500 rubalja.

Preporuča se korištenje sličnih tvari tek nakon proučavanja uputa, jer svaka vrsta lijeka ima svoje nuspojave i ljudsko tijelo može ih različito percipirati.

Koji lijek odabrati?

Na tržištu lijekova postoji širok izbor različitih lijekova za borbu protiv problematične kože. Stoga se pacijent suočava s pitanjem koji lijek odabrati? Usporedimo neke od njih.

Što je bolje Baziron AS ili Differin?

Koža dobro podnosi oba lijeka i ne izazivaju ovisnost, stoga se koriste za dugotrajno liječenje. Ljekovite tvari imaju različite aktivne komponente, stoga na različite načine utječu na uzrok akni.

Nije dopuštena kombinirana upotreba ovih tvari..

Stručnjaci se ne slažu oko toga koji je lijek učinkovitiji. Oba lijeka usmjerena su na rješavanje sličnih problema i zahtijevaju pojedinačni liječnički recept..

Stoga izbor lijeka za liječenje problematične kože ovisi o pacijentovim osobnim željama..

Što je bolje Baziron AS ili Zenerit?

Kada se uspoređuju dvije ljekovite tvari, kao što su Zenerit i Baziron As, treba odmah pojasniti da su te dvije tvari usmjerene na različite učinke na epidermu..

Zenerit se bori protiv površinskih problema i uklanja bakterije koje se nalaze unutar pora. Baziron AS zauzvrat učinkovito uklanja uzroke pojave upalnih formacija unutar slojeva kože i na površini.

Što je bolje Baziron AS ili Skinoren?

Primjena ova dva lijeka ovisi o individualnim karakteristikama kože, stoga se prije odabira lijeka preporučuje proći odgovarajuću dijagnozu prema čijim će rezultatima liječnik propisati najučinkovitiji lijek..

Stručnjaci savjetuju, ako uporaba Bazirona AS ne donese potrebne rezultate, u ovom slučaju potrebno je koristiti Skinoren.

U prisutnosti velike površine kože koja je zahvaćena aknama, učinkovitije je koristiti Skinoren, budući da ga je dopušteno nanositi na cijelo područje epiderme u velikim količinama, Baziron AS preporučuje se nanositi samo na mjesta upalnih formacija.

Jedna od prednosti Baziron AC-a je sposobnost odabira najprikladnije doze proizvoda i sposobnost vlaženja kože, dok Skinoren suši kožu i može uzrokovati ljuštenje. Također, vrlo često se kod osjetljive kože na mjestima nanošenja mogu pojaviti suhoća i osjećaj pečenja..

Recenzije

Recenzije o lijeku Baziron AS:

Zaključak

Svako je ljudsko tijelo individualno, stoga mnoge ljekovite tvari koje su vrlo popularne nisu uvijek prikladne za ostatak. Stoga ne biste smjeli samostalno liječiti i kupovati lijekove bez liječničkog recepta..

Pojava akni može ukazivati ​​na razvoj složenijih vrsta bolesti, stoga se za brzo i kvalitetno liječenje preporučuje podvrgavanje odgovarajućoj dijagnozi uz pomoć koje će stručnjak utvrditi uzroke nastanka akni i propisati pravilan tretman.

Problematična koža # 3. Baziron je probleme u potpunosti riješio. Fotografija kože.

Već sam ranije govorio o tome kakva mi je koža kad sam napisao recenziju o Differinu. Sljedeći lijek na putu do prekrasnog odraza bio je Zinerit. Nakon njega sve je bilo u redu, sve do.

U ljeto 2013. otišao sam u vrlo vruću zemlju na 2 mjeseca. Tamo sam morao volontirati radeći s djecom u istoj školi. Prvo ću reći da sam sa sjevera i da sam navikao živjeti u hladnoj klimi - ne podnosim vrućinu, a zimu volim više od ljeta. Drugo, praktički ne jedem meso, samo povremeno dopuštam sebi da jedem piletinu, ako se nađem u nekom restoranu. Ali na putovanju se sve preokrenulo.

1) Tamo je bilo jako vruće. +25 noću, a danju +35 u hladu. Mnogo sam se znojio, stalno mi je bilo vruće.
2) Domaća kuhinja temelji se na pekarskim proizvodima i mesu, pa sam stalno jeo oba puta dnevno.
3) S vremena na vrijeme ujutro u stanu nije bilo vode. Apsolutno. Stoga sam prije nanošenja šminke lice morao samo obrisati vlažnom krpom koja mi nije omogućila pravilnu pripremu kože. Tada sam već počeo nositi puder, pa se sve to pomiješalo s ostacima sebuma, razvilo se preko noći, odozgo se dodao znoj od temperature i dobila se paklena smjesa..

Na toj pozadini lice mi je ponovno počelo "cvjetati". Nažalost, već sam fotografirao sve snimke na kojima se moje lice pojavljuje izbliza, pa postoje samo oni kod kojih se razmjeri katastrofe ne primjećuju posebno..

Dobio sam nekoliko vrlo velikih potkožnih tkiva na čelu, kao i na nosu, što nije bilo jako dugo. Brada i obrazi bili su čisti.

Budući da sam tih dana sklopio puno poznanstava s dečkima iz cijelog svijeta, istim volonterima, želio sam izgledati dobro i nisam mogao odbiti korektor i puder. Da, ta su sredstva doista pomogla da malo prikrijem moj problem, ali kao rezultat toga su ga i pogoršala, samo su još više začepila pore..

Nakon povratka u Rusiju mjesec dana nisam ništa radio, već sam se pokušao vratiti starom načinu života. No akne nisu same od sebe nestale, iako su nove prestale izlaziti - i hvala na tome. Kao rezultat toga, odlučio sam se još jednom okrenuti ljekarničkim lijekovima i tada sam želio isprobati poznatiji od Differin gela - Baziron.

Koristila sam ga jednom dnevno - noću, nakon što sam uklonila svu šminku. Ujutro sam nanijela hidratantnu kremu kako bih nekako poboljšala situaciju sa suhom kožom. Osušite me početkom dana nakon 3-4. Poučen prijašnjim iskustvom, između primjene Bazirona i odlaska u krevet, paralelno sam odlazio barem sat i pol, ne zaboravljajući kako oprati ruke nakon nanošenja.

Kao rezultat, nakon mjesec dana moje je lice izgledalo ovako, "blistavo", osim ožiljaka.

Istodobno, počeo sam razvijati neke dobre navike koje mi stvarno odgovaraju:

1) Koža se ne smije presušiti, važno ju je navlažiti. Da, čak i ako je masno. Iz tog razloga sada imam 2 kreme - jednu njegujuću noć, a drugu matirajuću ili lagano hidratantnu danu.
2) Jastučnicu mijenjam 2 puta tjedno. Da, ovo je manijačan strah od klica i bakterija, ali na ovaj će me način dobiti manje na mom licu..
3) Nakon pranja, nikada ne obrišem lice ručnikom, niti papirnatom verzijom, niti salvetom. Na ručnicima se nalazi i mnogo mikroorganizama, a ja ih ne želim prenijeti na svoje lice napareno vodom.
4) Pratim prehranu. Naš jelovnik može uvelike utjecati na stanje kože, pa starim da ne jedem meso (mama kaže da ga ne volim iz kolijevke, uvijek sam jela samo perad), koristim više povrća, žitarica i voća. Naravno, imam i dana s prženim krumpirom i kiflicama, ali uvijek se trudim pojesti samo dio ponuđenog, ograničavajući se na štetu.

Općenito, do Božića nakon tog putovanja već sam izgledao ovako

A moje dobre navike omogućile su održavanje ovog učinka. Još uvijek ponekad dobijem sitne prištiće, ali brzo nestanu. To se događa, kao i mnogi, tijekom PMS-a. Ali s njima se već borim lokalnim sredstvima, o čemu ću vjerojatno razgovarati drugi put. Ova fotografija snimljena je godinu dana nakon završetka tečaja Baziron.

Zašto mi se Baziron toliko svidio? Djeluje na lojne žlijezde, čineći ih da rade manje aktivno. Kao rezultat toga, koža počinje sjajiti kasnije, a akne se ne pojavljuju. Također je prikladno ponijeti ga sa sobom. Na primjer, zenerit nije baš prikladan za upotrebu zbog svog tekućeg oblika. Ako noć provedete kod kuće, tada nema problema s njegovom uporabom, ali na putovanjima ili gostima nakon njega može se primijetiti tanki osušeni sloj proizvoda. Baziron se potpuno apsorbira, a da uopće ne ostavlja tragove. Dakle, 3-4 tjedna nakon početka tečaja, kada se koža prilagodi i prestane guliti, ovaj proizvod možete nanositi čak i pod šminkom.

Sam gel je bez okusa i mirisa, ali onima s osjetljivom kožom savjetujem da prvo napravite test na maloj površini kože. Znam da neki ljudi malo trnu lica, ali moja se koža mirno odnosi prema čak i najsnažnijim lijekovima.

Općenito, stavljam "Baziron" u istu razinu s "Differinom". Za mene su oba ova alata dobra i ja sam zadovoljan rezultatom! Ali ne zaboravite da liječenje akni zahtijeva cjelovit pristup, pa pripazite na svoje zdravlje i osobnu higijenu..

I u sljedećoj recenziji iz serije o problematičnoj koži, reći ću vam o jednoj popularnoj, ali meni ne baš uspješnoj matirajućoj kremi. To je bio slučaj kada se pokazalo da je prvi zapanjujući dojam zavaravajući..

Baziron gel za pranje: upute za uporabu

Ne mogu se svi ljudi pohvaliti idealnim stanjem kože..

Ti su problemi posebno česti u adolescenciji..

Ljekarnički proizvodi lako će se nositi s tim kršenjem..

Gel za pranje Baziron omogućuje vam značajno poboljšanje stanja kože u kratkom vremenu.

Sastav

Proizvod sadrži prirodne sastojke koji imaju hipoalergenu formulu. To uključuje:

  • ekstrakti aloe vere i nevena - ublažavaju iritaciju, omekšavaju kožu, djeluju umirujuće,
  • propilen glikol i glicerin - učinkovito vlaže kožu,
  • natrijev tridecet sulfat - pruža izvrsno čišćenje dermisa.

Trošak Baziron AS gela ovisi o cjenovnoj politici ljekarne. U prosjeku je cijena 120 ml proizvoda 550-600 rubalja.

Korisne značajke

Umirujući gel za pranje Baziron Control rješava mnoge probleme kože. Zahvaljujući njegovoj primjeni moguće je:

  • smanjiti sintezu sebuma,
  • otvorene pore,
  • nositi se s upalnim procesima na koži,
  • normalizirati ravnotežu lipida,
  • smanjiti broj izbijanja akni,
  • smanjiti razinu masnih kiselina,
  • smanjiti komedone.

Baziron gel za akne ne uključuje alkohol i aromatične aditive. Stoga je prijetnja od alergija svedena na minimum..

Proizvod ne sadrži antibakterijske komponente, ne izaziva ovisnost.

Upotreba ovog proizvoda ubrzava proces pilinga mrtvih stanica, što osigurava brzo obnavljanje dermisa.

Značajke primjene

Baziron gel protiv akni treba primijeniti na očišćenu kožu na mjestu lokalizacije osipa. Alat se preporučuje koristiti 2 puta dnevno - ujutro i navečer. Koncentraciju aktivnog sastojka trebao bi propisati liječnik.

Upute za uporabu gela Baziron napominje da je minimalno trajanje terapije 4 tjedna. Da biste se u potpunosti nosili s aknama i prištićima, morate primijeniti sastav najmanje 3 mjeseca.

Štoviše, tijekom razdoblja liječenja trebate praviti kratke pauze po nekoliko dana svaka 2 tjedna..

Alat praktički ne izaziva ovisnost i stoga se može koristiti dulje vrijeme. Nakon završetka cijelog tečaja terapije nužno je konzultirati se s dermatologom.

Ako nije bilo moguće dobiti željeni rezultat, važno je proći sveobuhvatan pregled i utvrditi uzroke osipa.

Gel koji smanjuje masnoću kože treba nanositi tek nakon čišćenja lica od nečistoća i kozmetike. Ovu tvar nije preporučljivo kombinirati s proizvodima koji sadrže alkohol. To može uzrokovati suhoću i iritaciju dermisa..

Važno je izbjegavati nanošenje gela na sluznicu. Također se ne preporučuje nanošenje na kožu oko očiju. Ako sastav slučajno dođe na osjetljiva područja, mora se oprati toplom vodom..

Nuspojave

U nekim slučajevima ovaj lijek izaziva neželjene zdravstvene učinke. To uključuje sljedeće:

  • iritacija dermisa,
  • povećana suhoća,
  • alergija,
  • piling.

Kada se pojave ti simptomi, trebate dodatno koristiti nemasnu hidratantnu kremu.

Istodobno, treba smanjiti učestalost korištenja gela - mora se nanositi svaki drugi dan. Također možete upotrijebiti manju količinu proizvoda nanoseći ga u tankom sloju..

Tijekom liječenja nije potrebno koristiti dekorativnu kozmetiku, jer će to dovesti do začepljenja pora..

To će izazvati ponovljene upale, koje su ispunjene pojavom novih akni. Posebno je štetno koristiti podlogu i puder..

Kontraindikacije

Gel Baziron zabranjeno je koristiti u sljedećim slučajevima:

  • imaju tendenciju na alergijske reakcije,
  • trudnoća,
  • dojenje,
  • starost manja od 12 godina.

Ako proizvod slučajno dođe na sluznicu, moraju se isprati vodom. Važno je izbjegavati izlaganje izravnoj sunčevoj svjetlosti odmah nakon upotrebe gela, jer to može dovesti do iritacije..

U slučaju predoziranja lijekom mogu se pojaviti neželjene reakcije. Kao rezultat toga, koža postaje upaljena ili nadražena. U tom slučaju trebate napustiti upotrebu gela nekoliko dana i pokušati ne koristiti sredstva za sušenje..

Gel Baziron smatra se prilično učinkovitim proizvodom koji pomaže smanjiti masnu kožu i nositi se s izbijanjem akni. Kako lijek ne bi doveo do negativnih posljedica, vrlo je važno strogo se pridržavati uputa..

Ako se pojave nuspojave, učestalost upotrebe proizvoda treba smanjiti.

Članci O Acne Gelovi